[quote=nepasiekiama,2008 06 04, 14:51]
oj is vaikystes filmukai Candy Candy, Kasparas vaiduoklis ( atrodo taip vadinas), smurfai dar pamenu vienas buvo labai labai grazus filmukas apie arkliukus ponius, jau taaaip man graziai nupiesti jie buvo gal atsimenat kas pavadinima?
niekad nepamiršiu serialo "Emilė" , kurį rodė LTV ir kuriame vaidino Roy Dupuis jau kaip norėčiau pamatyyyyyt ypač pirmą dalį kur ta mokytoja Emilė pasiduoda mokinio (berods) vilionėms
oj is vaikystes filmukai Candy Candy, Kasparas vaiduoklis ( atrodo taip vadinas), smurfai dar pamenu vienas buvo labai labai grazus filmukas apie arkliukus ponius, jau taaaip man graziai nupiesti jie buvo gal atsimenat kas pavadinima?
Taaaaip, dinozauriuku didziausia gerbeja buvau! prilipus prie Silelio ziuredavau bet tikrai, kur dingo visi grazus filmukai.. Dabar vaikams isvis nera ka ziuret, visur saudo gaudo musa zudo, monstrai ir pabaisos jei rodytu tuos senuosius pati ziureciau.
O, dar prisiminiau senus rusiskus filmukus apie pingvinuka Lolo, maugli, elniuka.. nostalgija..