Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

[quote=nepasiekiama,2008 06 04, 14:51]
oj is vaikystes filmukai Candy Candy, Kasparas vaiduoklis ( atrodo taip vadinas), smurfai biggrin.gif dar pamenu vienas buvo labai labai grazus filmukas apie arkliukus ponius, jau taaaip man graziai nupiesti jie buvo wub.gif gal atsimenat kas pavadinima? blush2.gif
[/quot

Prisimenu, kad buvo kažkoks filmukas apie ponius, bet pavadinimo taip pat nepamenu.
Atsakyti
nesuprantu, kodel tokiu nuostabiu multiku neberodo, pamenu Candy Candy visa seima ziurejom, o jei vel rodytu - tikrai ziureciau
Atsakyti
niekad nepamiršiu serialo "Emilė" , kurį rodė LTV ir kuriame vaidino Roy Dupuis wub.gif
jau kaip norėčiau pamatyyyyyt rolleyes.gif ypač pirmą dalį kur ta mokytoja Emilė pasiduoda mokinio (berods) vilionėms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nepasiekiama @ 2008 06 04, 13:51)
oj is vaikystes filmukai Candy Candy, Kasparas vaiduoklis ( atrodo taip vadinas), smurfai  biggrin.gif dar pamenu vienas buvo labai labai grazus filmukas apie arkliukus ponius, jau taaaip man graziai nupiesti jie buvo  wub.gif  gal atsimenat kas pavadinima?  blush2.gif

Arkliukai poniai. tikrai labai fainas filmukas! dar dinozauriukai fainas ir grazus, toks nuosirdus rolleyes.gif
Atsakyti
Taaaaip, dinozauriuku didziausia gerbeja buvau! prilipus prie Silelio ziuredavau lotuliukas.gif bet tikrai, kur dingo visi grazus filmukai.. Dabar vaikams isvis nera ka ziuret, visur saudo gaudo musa zudo, monstrai ir pabaisos doh.gif jei rodytu tuos senuosius pati ziureciau.

O, dar prisiminiau senus rusiskus filmukus apie pingvinuka Lolo, maugli, elniuka.. nostalgija.. wub.gif
Atsakyti
Neramioji gimnazija buvo jegele ir dar Candy Candy cia tiek paminetas... Na jau toooks gerietiskas ir tos akys tooookios blizgancios... biggrin.gif
Atsakyti
O man labai patiko Popajus biggrin.gif Ir ta jo zmonike biggrin.gif Nu tokie juokingi,ziureciau dabar sita filmuka su mielu noru. bigsmile.gif
Atsakyti
O man labai labai patikdavo žiūrėt Dinozauriukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 06 04, 18:30)
Neramioji gimnazija buvo jegele ir dar Candy Candy cia tiek paminetas... Na jau toooks gerietiskas ir tos akys tooookios blizgancios... biggrin.gif

neramią gimnaziją ir ar žiūrėjau smile.gif
Atsakyti
O man sirdy liks gal ne tokei seni bet ju jau neberodo sad.gif sie :
1.pelenes istorija
2.3 seserys
3.Maistingas angelas

taip noreciau pamatyt ech
Atsakyti
be namu negerai atsimenu.
tiesiog marija
Atsakyti
QUOTE(mamyteerika @ 2008 06 07, 10:31)