Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

Siuos tikrai sutikciau dar sykeli idemiai sekti...
Danieles dienorastis... mano vaikystes serialas, pamenu keldavausi sesta valanda, kad pries mokykla galeciau paziureti kartojima.... wub.gif

Apsvaige is meiles... cia kai jau paciai tos meiles pradejo rupet biggrin.gif

Esmeralda... jau nepamenu apie ka, bet ziuredavom kartu su mociute...

Daktare Kvin .... wub.gif va si seriala, tai galeciau ziureti be paliovos... ten tiek visko tikro, nuosirdaus, mielo...

Maistingas amzius.... na , net zodziu neturiu siam serialui... veikejai, ju charakteriai , jausmai, ivykiai... zodziu, labai patiko.

Dar toks pamenu buvo, kur dvi seserys, ... paula ir paulina... viena geroji, kita blogoji. irgi nieko toks...

ir dar prisiminiau... nu jau toks juokingas , taip pat ziureciau ir juokciaus... su Natalija Oreiro, esi mano gyvenimas , ar kazkaip panasiai... liuksiskas thumbup.gif

Toksai apie septynis brolius, macos ,atrodo, vadinosi...

Bete - bjaurusi anciukas.... ta, kolumbiska versija... ot , buvo linksma ji ziuret, net i repeticijas kartais del jo neidavom, visus paauglystes kompleksus isvare... tongue.gif

Dievuleliau... tokia nostalgija apeme... wub.gif man 18, o pasijauciau kaip 80 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lete: 07 lapkričio 2008 - 19:02
QUOTE(Tučka @ 2008 11 06, 19:54)

Ir dar kur dvynes vaidino seseris  bigsmile.gif Viena geroji buvo, o kita bloga  biggrin.gif

QUOTE(lete @ 2008 11 07, 18:38)
Siuos tikrai sutikciau dar sykeli idemiai sekti...

Dar toks pamenu buvo, kur dvi seserys, ... paula ir paulina... viena geroji, kita blogoji. irgi nieko toks...

Prisiminiau pavadinima, berods "Apgaule" vadinos tas serialas bigsmile.gif
Atsakyti
Prisiminiau ,,Berniukas ir pasaulis" (Boy meets world) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 11 05, 01:17)
as dsabar per LTV WORLD kanala ziuriu 'Gimines', senas geras lietuviskas serialas ......... tik idomu man kiek seriju yra, niekaip nerandu info  unsure.gif

drinks_cheers.gif Pats geriausias lietuviškas serialas su aktoriais profesionalais, įdomiu siužetu, puikiu garso takeliu. O visi tie dabartiniai, tai toks skystimėlis irnesakyk.gif
Mano iš tų senųjų gerųjų pačių pačiausių, tai:
"Tvin Pyksas" (nors jį gal labiau tiktų vadinti daugiaserijiniu filmu g.gif )
"Be namų negerai"
"Pelenės istorija" 1 dalis.
Ai, dar mėgdavau "Buffy" ir "Angel" hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 lapkričio 2008 - 19:06
QUOTE(SATIDE @ 2007 11 18, 14:56)
prisiminiau dar viena tik jau animacini filmuka kuri labai noreciau pamatyti  bigsmile.gif
Kendi, Kendi  apie tokia naslaite mergaite ir kaip jai meileje nesiseke ...pamenat?  smile.gif

Jaaaaazus marija.. as buvau isimylejus ta blondina lotuliukas.gif maza kai buvau.. verkdavau kai rodydavo.. doh.gif lotuliukas.gif toks fainas filmukas buvo..! wub.gif priminei dabar..
Jo..visi cia isvardinti serijalai geri budavo.. nostalgija apima prisiminus.. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
cia daug kas nepamenat matau, kaip vadinasi tas serialas, kur vaidina gabriela spanic dvynes- viena geraja, kita blogaja, nu kur jos ten susikeite. kaip lietuviskai skambejo, nepamenu, bet originalus filmo pav: La Usurpadora. Cia isvertus kazkas pan kaip "apsimetele", tik ne taip verte pamenu. Per googla ivedus tikrai rasit paziuret ir intro wub.gif man tai smagiausia internete susirast senu geru serialu tas izangas muzikines paziuret, prisimint aktorius ir t.t. viena vakara atsimenu taip uzsikabliavau, tiek prisiziurejau tu filmu, kad sakes, akys skaudejo po to jau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet smagu buvo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar atsimenu budavo toks filmukas " Ledi Lina" tai su mama ziuredavom smile.gif labai grazus piesinukai budavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrytia @ 2008 12 23, 19:50)
Dar atsimenu budavo toks filmukas " Ledi Lina" tai su mama ziuredavom smile.gif  labai grazus piesinukai budavo  wub.gif

Pamenu, geras filmukas buvo, kažkuo priminė ir Candy Candy. O šitą tai net mano tėtis žiūrėjo smile.gif

O dar visada prisimenu "Be namų negerai" ko gero pats pačiausias vaikystės serialas, labai nostalgija apima, net norėtusi kartais parsisiūsti, pažiūrėti, bet kur čia žmogus rasi, jei daugiau nei 10 metų originalą rodė sad.gif
Atsakyti
Labai labai patiko "Bete- bjaurusis anciukas" kolumbiska versija, taip pat kolumbiskas "Rodziu karas" lotuliukas.gif
"Laukinis angelas.sugrizimas" biggrin.gif
"Rosalinda" ir pries metus rodytas "Nasle" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita Saba @ 2008 11 08, 18:02)
Prisiminiau ,,Berniukas ir pasaulis" (Boy meets world)  wub.gif

Apie toki tai neesu girdejusi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amora)): @ 2008 12 26, 11:16)
Labai labai patiko "Bete- bjaurusis anciukas" kolumbiska versija, taip pat kolumbiskas "Rodziu karas" lotuliukas.gif
"Laukinis angelas.sugrizimas"  biggrin.gif
"Rosalinda"  ir pries metus rodytas "Nasle" biggrin.gif

Tai ir kolumbiska Roziu karo versija yra? blink.gif
Atsakyti
Čia į temą tokį straipsniuką užtikau rolleyes.gif :

http://www.ve.lt/?da...p;id=1195414196

Ot buvo laikai, kai rodė serialą "Buffy" ir iš šito serialo išsiplėtojusį "Angelą" biggrin.gif Ir,aišku, tv3 nesugebėjo jų parodyt iki galo doh.gif Teko parsisiųst, tai dar ir dabar kartais užmetu akį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 28 gruodžio 2008 - 21:37
O aš prisiminiau, kad man dar labai patiko serialas "Kalnietis" apie Dankaną Maklaudą ax.gif Kaip norėčiau pažiūrėti. Gal kas žinot, kaip angliškai vadinosi?

Dar 90 - 60 - 90

O daugiau kolkas nepamenu.
Atsakyti