Rosalindą šiandien prisiminiau
Koks aktorius pagrindinis buvo
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 05 20, 19:01)
Super buvo. Lietuviai vertė "Monopija", originale lyg "Matador" (Magnatas)

http://en.wikipedia....dor_(TV_series)
http://en.wikipedia....dor_(TV_series)
Gal žinot, iš kur parsisiųsti serijas
Man pamenu "Mari Mar" patiko
Įdomu gal galima iš kur nors parsisiųsti? Omenyje turiu originalo kalba.
"neramioji gimnazija" Heartbreak High - nieko nėra geriau - lietuviškas analogas "neskubėk gyventi". Man tai super
QUOTE(vildži @ 2009 06 07, 21:37)
"neramioji gimnazija" Heartbreak High - nieko nėra geriau - lietuviškas analogas "neskubėk gyventi". Man tai super

Nežinojau, kad čia analogas, reiks pažiūrėt
na, bet ne toks ekspresyvus ir greitas kaip anas, pagal mūsų charakterį.
kiek nuostabiu serialu
geri laikai buvo
o ar kas nors ziuredavo , ne taip ir senai, pries kokius 4 metus, berods per btv anglu komedija, apie tokia pagyvenusia pora, moteris buvo tokia idealiste ir ja viskas nervuodavo, jos vyras prie jos taikydavosi, dar buvo jos dvi seses, viena pasileidusi tokia, o kita ir nekokia,,,,gal kas pavadinima atsimena?
o ar kas nors ziuredavo , ne taip ir senai, pries kokius 4 metus, berods per btv anglu komedija, apie tokia pagyvenusia pora, moteris buvo tokia idealiste ir ja viskas nervuodavo, jos vyras prie jos taikydavosi, dar buvo jos dvi seses, viena pasileidusi tokia, o kita ir nekokia,,,,gal kas pavadinima atsimena?
Buvo toks italų filmas,,pelenė-80,,labai ten gražios dainos.norėčiau pažiūrėti,bet niekur jo nerandu
Gal turite kokią nuorodą?
O iš senųjų serialų labai patiko ,,Dalasas,, ,,Savana,, ,,Santa barbara,,
O iš senųjų serialų labai patiko ,,Dalasas,, ,,Savana,, ,,Santa barbara,,
visada prisimenu seriala Marija is siukslyno
QUOTE(yours @ 2009 06 22, 22:19)
aha.. as irgi
sveikos
o man ziauriai patiko "Bloga mergaite Rubi"
tik va gaila paskutini useriju nemaciau, tai gal zinot is kur parsisiust
o man ziauriai patiko "Bloga mergaite Rubi"
Patiko australu serialas"Be namu negerai"
O kai Seles vaikinas zuvo , tai susinervavau visai dienai , taip buvau isijautusi
O kai Seles vaikinas zuvo , tai susinervavau visai dienai , taip buvau isijautusi