Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

Rosalindą šiandien prisiminiau biggrin.gif Koks aktorius pagrindinis buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 05 20, 19:01)
Super buvo. Lietuviai vertė "Monopija", originale lyg "Matador" (Magnatas)  blush2.gif  g.gif
http://en.wikipedia....dor_(TV_series)

Gal žinot, iš kur parsisiųsti serijas ax.gif
Atsakyti
Man pamenu "Mari Mar" patiko biggrin.gif Įdomu gal galima iš kur nors parsisiųsti? Omenyje turiu originalo kalba. mirksiukas.gif
Atsakyti
"neramioji gimnazija" Heartbreak High - nieko nėra geriau - lietuviškas analogas "neskubėk gyventi". Man tai super clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2009 06 07, 21:37)
"neramioji gimnazija" Heartbreak High - nieko nėra geriau - lietuviškas analogas      "neskubėk gyventi". Man tai super clap.gif  thumbup.gif

Nežinojau, kad čia analogas, reiks pažiūrėt ax.gif
Atsakyti
na, bet ne toks ekspresyvus ir greitas kaip anas, pagal mūsų charakterį.
Atsakyti
kiek nuostabiu serialu smile.gif geri laikai buvo cool.gif thumbup.gif
o ar kas nors ziuredavo , ne taip ir senai, pries kokius 4 metus, berods per btv anglu komedija, apie tokia pagyvenusia pora, moteris buvo tokia idealiste ir ja viskas nervuodavo, jos vyras prie jos taikydavosi, dar buvo jos dvi seses, viena pasileidusi tokia, o kita ir nekokia,,,,gal kas pavadinima atsimena?
Atsakyti
Buvo toks italų filmas,,pelenė-80,,labai ten gražios dainos.norėčiau pažiūrėti,bet niekur jo nerandu g.gif Gal turite kokią nuorodą? blush2.gif
O iš senųjų serialų labai patiko ,,Dalasas,, ,,Savana,, ,,Santa barbara,, 4u.gif

Atsakyti
visada prisimenu seriala Marija is siukslyno rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yours @ 2009 06 22, 22:19)
visada prisimenu seriala Marija is siukslyno rolleyes.gif

aha.. as irgi 4u.gif
Atsakyti
sveikos

o man ziauriai patiko "Bloga mergaite Rubi" thumbup.gif tik va gaila paskutini useriju nemaciau, tai gal zinot is kur parsisiust bigsmile.gif
Atsakyti
Patiko australu serialas"Be namu negerai"
O kai Seles vaikinas zuvo , tai susinervavau visai dienai , taip buvau isijautusi doh.gif
Atsakyti