Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras

QUOTE(Maidenana @ 2008 03 25, 19:25)
dar manau nuo valios daug kas priklauso. ir nuo pacio vyro.. pazistu viena superini-auksini, dievina vaikus, ziauriai gerbia zmona, aprupina, atostogos jiems panorejus... bet vat nu nieko negali padaryti su savim, vat reikia jam gyventi su 2 moterim o pas anas siaip, seksui nueina.. ir ka paknysi? o zmona grazi, protinga, idomi... o vat jis tiesiog kitaip negali, kazkas jame juda-kruta, yla po uodega.. nu baisu.

Na kiekvienam savo: ir moteriai, ir vyrui. Jei moteris taip gyvena ir jei taip patogu - tai jos pasirinkimas. Bet tai nera priimtina man. Gal siais laikais zodziu esme keiciasi. Jei sis vyras "ziauriai" gerbia savo zmona, tai kad jis "nueina seiksui" pas kita moteri - yra kaip tik zmonos zeminimas, ir nepagarbos rodymas. Kaip sake vienas filosofas: Kas padoru, tas verta pagarbos, ir kas verta pagarbos, visada padoru. Ar siuo atveju yra padoru eiti kairen? Tai kam tada reikalinga seima? Vyrai visada randa pasiteisinima - tiesiog kaip ir visuomeneje gyliai isisaknijes stereotipas: "man to reikia", "jis gi vyras" ir pan. O sia tema galima kalbeti be galo. Nes kiek zmoniu, tiek gyvenimu ir nuomoniu. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalie: 26 kovo 2008 - 20:09
coast, matomai, mano, kad labai gerai viska ir teisingai sugalvojo ir parase, tai post`ina kur tik netingi smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(panienka @ 2008 03 26, 22:13)
coast, matomai, mano, kad labai gerai viska ir teisingai sugalvojo ir parase, tai post`ina kur tik netingi smile.gif)

Tikrai atsiprašau, dabar negaliu ištrinti:( O tame ką parašiau tikrai nėra melo nei trupinėlio, o ir laimės žmonės paprastai turi kiek nori nes problėmas dažniausiai patys susikuria:)
Atsakyti
Panos,nosi i virsu,papus i prieki ir viskas bus o.k. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 03 26, 21:23)

Taip ir kelio nematysite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 03 26, 22:50)
Taip ir kelio nematysite  lotuliukas.gif

Ziurint kokie papai ir nosis lotuliukas.gif Jei papai kaip karves tesmenys,o nosis kaip peraugusi bulve,tada sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 18:06)
Šitą mintį išgirdau pirmą kartą prieš savaitę. Ji man labai patiko. Įdomu kur būtų galima kreiptis, kad atsiimti pinigėlius  g.gif
Viskas durdomo gyventojai. Nam astalos ukolotsa i upast na dno kalodca.
Gero vakarėlio.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš pajuokavau... Tikiuosi, kad neįžeidžiau.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2008 03 26, 17:52)
manau, kad per stipriai pasakyta. 15 metu  doh.gif
Kas tokio gali nutikti, kad noretusi ramybes 15 metu??? biggrin.gif 
Bandau isivaizduoti situacija, kai gyveni su zmogum ir visa laika zinai, ka jis pasakys, ka padarys, ka pagalvos. Jokios intrigos. Nuobodu.

Nestipriai. Gana realiai. vat kad nelabai ir zinai ka padarys/pasakys/atreaguos.. NIEKADA NEGALI BUTI TIKRA. Viena amzina intriga. Nuobodu??? As noriu pagaliau pajusti nuobodybe, as nenoriu jokiu siurprizu daugiau. Aciu. 15 metu ramybes man, prasau. O ten bus matyti.
Papildyta:
QUOTE(Manto mama @ 2008 03 26, 21:23)

Kaip toj rusiskoj dainoj, "gubki bantikom, popka kranikom, grudki - oca-ca"... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(buhaltere @ 2008 03 27, 09:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš pajuokavau... Tikiuosi, kad neįžeidžiau.

Jo neimanoma izeisti cool.gif
Atsakyti
Nesitiki, kad žmogus, kurį myli gali suvaryti peilį į širdį. Gimtadienio išvakarėse gavau puikią "dovaną" iš MB. Susimaišė žmogus savo meluose ir sužinojau, kad, kai aš jam meilės žodžius kalbėjau, svajojau ir tikėjaus, jis sėkmingai vaikščiojo į kairę. Galutinai nebetikiu vyrais, visi jie vienodi. Arba aš traukiu tik tokius. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2008 12 02, 14:14)
Galutinai nebetikiu vyrais, visi jie vienodi. Arba aš traukiu tik tokius.  verysad.gif

Ir ką dabar mums (vyrams) daryti?
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2008 12 02, 15:14)
Galutinai nebetikiu vyrais, visi jie vienodi.

aš irgi nebetikiu. tenka susitikyti ir tiek. koks nafik skirtumas? nu jie tokie, o mes - tokios. lygiosios.
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2008 12 02, 15:14)
Nesitiki, kad žmogus, kurį myli gali suvaryti peilį į širdį. Gimtadienio išvakarėse gavau puikią "dovaną" iš MB. Susimaišė žmogus savo meluose ir sužinojau, kad, kai aš jam meilės žodžius kalbėjau, svajojau ir tikėjaus, jis sėkmingai vaikščiojo į kairę. Galutinai nebetikiu vyrais, visi jie vienodi. Arba aš traukiu tik tokius.  verysad.gif

O kiek "tokių" jau buvo Jūsų gyvenime?
Atsakyti