QUOTE(vfeja @ 2009 01 27, 19:53)
Vanesiuke, o kaip jis aiskina savo ejima? gal sake ko jam truko seimoje kad nuejo i sona...kaip pasake vienas pazistamas vyriskis - gyventi dviguba gyvenima taip pat labai sunku, visada jautiesi itampoje ir turi visa laika meluoti...
O vyrams jiems visada, sunku, kada gi jiems buvo lengva... Ir vienguba gyvenima gyventi sunku, ir dviguba... Tik neteisinkit vyru... Atsirado mat vargseliai, sunku su sita mesk, eik pas kita, o ne apgaudinek... Oi tie nelaimeliai, kaip jiems sunku, tik tegul nevaidina, vaiksto prisisike kelnes, ir dar nori, kad moterys juos guostu, uzjaustu... Jei vyras, gyvena dviguba gyvenima reiskia kalta moteris, gal ko truko lovoje... Vyrams to ir tereikia, nes moterys taip masto, juk jie nekalti, kaltos moterys, juk pacios taip masto, gal vyrui ko truko... Taciau manau, kad dazniausiai truksta MOTERIMS, ir meiles ir svelnumo, ir demesio...
Bet gi visi taip iprate, kad vargsai vyrai... kaip jiems blogai... Tik nepradekim ginti, o greit gyvens nedvigubus, o trigubus gyvenimus, nes ir su antra ir su trecia bus blogai... Ir kaip maniskis sake, "as negaliu apsisprest"... O kam jam apsisprest, jeigu ir taip gerai, tik jus toleruokit... Kam toks vyras reikalingas, jeigu budamas 27 metu nesugeba pasirinkt, nezino, ko nori is gyvenimo, ar seimos, ar ... tai argi cia vyras... Lengviausias pasiaiskinimas negaliu apsisprest, mazdaug, tu dar palauk, as dar noriu palakstyt... o tu rupink vaikais, namais, manimi... kol as apsispresiu... o tai gali uztrukti ir visa gyvenima, nes tai nera lengva padaryti... Tik jus laukit brangiosios, mes jus mylim, yra kur laukia... As nelaukiau

Sekmes, tai lyg uzburtas ratas, ir zinau, kad issivaduoti nera lengva, bet pabandykit...

Papildyta:
QUOTE(mamaingrida @ 2009 02 08, 19:50)
Gerai, kas gerai baigiasi... Stiprybes tau ir sekmes auginant dukryte. Mano EX isejo pas kita.... skaudejo labai...
Isgyvenau...
dabar yra salia zmogus, kuris rupinasi manim ir dviem mano vaikais ir vienu bendru vaikeliu...
Gyvenimas grazus
Isgyvenau...
dabar yra salia zmogus, kuris rupinasi manim ir dviem mano vaikais ir vienu bendru vaikeliu...
Gyvenimas grazus

As uz grazu gyvenima!!! Dziaugiuosi uz jus!!! Uz laime ir meile!!!