Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras

QUOTE(ADITELKA @ 2009 12 09, 20:25)
bet ar ne per daug sutapimu?

O kas yra per daug? Sutapimų gali būti kiek tik nori.
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2009 12 09, 22:08)
Sveiki, reikia jusu nuomones. ar tai reiskia, kad mano vyras man neistikimas:
1. ilgas ne mano spalvos plaukas masinoj
2. sms "katine, as nevaziuosiu , vaziuok vienas"
3. e-mailas "kada atvaziuosi, as pasiilgau"
4. pas mane atsiradusi lytiskai plintanti liga
Jo pasiaiskinimai:
1. as nezinau is kur jis
2.is kur as zinau, kodel mano bendradarbe mane taip vadina
3. kviete darbo reikalais
4. ta liga galima uzsikresti ir ne lytiniu budu
Suprantu, kad cia viskas akivaizdu, bet jis viska neigia, dar isizeide, kad as jo nepasitikiu. Sako, kad tikrai man nebuvo neistikimas....suprantu, kad ir iki ligos galejau susiprasti...

doh.gif man rodos cia viskas aisku...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 12 09, 22:26)
O kas yra per daug? Sutapimų gali būti kiek tik nori.

jus tikriausiai taip sakot del vyriskon tolerancijos ar ne? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(dange29 @ 2009 12 09, 22:30)
doh.gif man rodos cia viskas aisku...

as ta suprantu, bet ... vis galvoju kodel jis neprisipazista, vistiek as jam pasakiau, kad kol nepasakys tiesos tol gyvensim atskirai, o poto pagalvosiu, ka daryt, nors tikriausiai negaleciau jo priimti atgal.
Atsakyti
tiesiog nueikite pas gydytoja, jis jums pasakys, kokia tikimybe uzsikresti ta liga ne per kita moteri.
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 12 09, 22:49)
tiesiog nueikite pas gydytoja, jis jums pasakys, kokia tikimybe uzsikresti ta liga ne per kita moteri.

bet man rupi kodel jis neprisipazista, cia ir taip aisku viskas
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2009 12 09, 20:48)
jus tikriausiai taip sakot del vyriskon tolerancijos ar ne? verysad.gif

Ne. Aš tiesiog atsakau į jūsų klausimus.

QUOTE(dange29 @ 2009 12 09, 20:49)

Ką tai duos? Jei pastoti naudojant prezervatyvus yra tikimybė tik vienas procentas - ar tai reiškia, kad to negali būti?
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2009 12 10, 00:34)

gal myli, nenori prarasti jusu.. o gal jis nemeluoja. arba yra patologinis melagis...
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2009 12 09, 21:48)
as ta suprantu, bet ... vis galvoju kodel jis neprisipazista, vistiek as jam pasakiau, kad kol nepasakys tiesos tol gyvensim atskirai, o poto pagalvosiu, ka daryt, nors tikriausiai negaleciau jo priimti atgal.

g.gif o jei jis nemeluoja ir is tiesu nieko nebuvo? tai ka jis turi pasakyt, kas "priimtumet atgal"?

Papildyta:
QUOTE(ADITELKA @ 2009 12 09, 23:34)

niekas dar cia neaisku. nors klausimu ir kyla.
siaip tai jei protingas, tai ir nepasakys smile.gif juk sirdies gilumoje ir nenorit kad pasakytu.

P.S. del plauko tai prajuokinot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 10 gruodžio 2009 - 00:42
QUOTE(vanesiuke @ 2009 02 08, 22:40)
Va kaip tik mintys ir nekankina, nes cia nesilankau, o kad pats cia nuolatos sedi, tai prisitaikyk sau savo pastabas... O  tamstos filosofija seniai jau zinoma, gali nepradet...  doh.gif

Mano reikalas, kada lankytis, o kada ne... Jei galiu paplepet su protingom moterim, kodel gi... Tamstai cia ne vieta, neturi matyt ant ko savo zaibus laidyt  lotuliukas.gif

kaip dabar einasi?kaip jis?ka sneka?
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 12 10, 02:37)

thumbup.gif Prisimenu tema tokia buvo cia. Moteris rado ne savo plauka vonios kambary ir klausinejo patarimu. Gal ir tikra istorija buvo, bet ten diskusijos vyko su gera juoko doze. lotuliukas.gif
Atsakyti

[/quote]
As suprantu, kas skamba keistai ir paranojiskai, bet taip buvo..
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2009 12 10, 10:53)

As suprantu, kas skamba keistai ir paranojiskai, bet taip buvo..

nu bet plauku gali visur prikibti,va stovi eileje parduotuveje,salia stovejo kokia ilgaplauke ir prisitryne koks plaukelis...slenka dabar plaukai daugumai tai lotuliukas.gif
nu o jei rimtai tai rinksit tuos dabar ikalcius,viena po kito..o apie finala pagalvojot??? Skyrybos? tai kad issiskirti nereikia priezasciu,galima ir taip.. smile.gif o kam tada renkami ikalciai? unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti