QUOTE(velnio_nešta @ 2014 09 18, 15:00)
Kazkoks vaiku darzelis... Anyta teisingai pasielge siuo atveju (skambinejimo).
Erdene, ar sakete vyrui, kad neketinate kraustytis is buto? Ka sake?
Pasakiau iš pradžių labai pyko, bet matyt nuėjo iki teisininko, kuris jam patvirtino, kad manęs iškraustyti nėra galimybės, tai dabar su tuo susitaikęs kaip matau, labai nepatenkintas, bet susitaikęs.
Man apskritai labai sunku suprasti žmogų, atrodo tiek metų praleista drauge ir tikrai jei buvo noro, galėjo skirtis anksčiau, o dabar... vestuvės, vaikelis ir skyrybos, praktiškai vienu metu...
Daugiau nei keista, nes pvz jo nuo penktadienio iki sekamdienio net namuose nebuna... jis gyvena tarytum jau butume issiskyre, o vaikeliui ką nors nupirkti nei vieno lito neduoda...
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2014 09 18, 15:50)
o anyta pamotyvavo, kodel ji palaiko sunaus sprendima - ismesti nescia zmona is namu?
gal jis jai primelavo, kad vaikas ne jo?
ji motyvuoja tuo, kad jei palieka, reiškiasi bloga žmona buvai... tada sakau, kaip čia taip nutiko 7 metus gera ir per du menesius jau bloga... tai ji sako tai ir anksciau matyt buvai nelabai gera... o tai sakau kam tada vaikelis, vestuves jei jau čia aš buvau bloga. O ji sako jei jis dsabar suprato, kad tu netinkama jam, geriau dabar nei niekada

visa kalba, daugiau man ir pačiai nėra noro aiškintis apie nieką