Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras

[/quote]
Nera ko teisint savo bleduno apkaltinant svetimas moteris. Jos neprivalo saugot tavo vyro skaistybes. Ne jos tau prisizadejo prie altoriaus, o vyras. Ir ne ju problema, kad vyras savo pazadus ir isipareigojimus pamirso.
[/quote]
Nereiki čia lia lia, tie žmonės susidėję su šeimą turinčiais žmonėmis taip pat yra kalti, gal kiek mažiau, bet kalti smile.gif
Atsakyti
[quote=wixxxx,2014 11 09, 15:40]
[/quote]
Nera ko teisint savo bleduno apkaltinant svetimas moteris. Jos neprivalo saugot tavo vyro skaistybes. Ne jos tau prisizadejo prie altoriaus, o vyras. Ir ne ju problema, kad vyras savo pazadus ir isipareigojimus pamirso.
[/quote]
Nereiki čia lia lia, tie žmonės susidėję su šeimą turinčiais žmonėmis taip pat yra kalti, gal kiek mažiau, bet kalti smile.gif
[/quote]
ir del to reikia visa pykti nukreipti i juos, nes negi pyksi ant savo nekaltojo suviliotojo silpnojo diedulio? biggrin.gif
o gal ta kita nekalta, ka autore zino. gal ji apgauta, gal vyras tas primelavo, kad skyrybos vyksta, kad zmpna ragana paskutine musa su kocelu biggrin.gif , kad neleidzia iseit, nes vaiku manipuliuoja. maza kaip ten smegenis gali uzpudrint, ne visos gi vienodo naivumo ir patiklumo.
todel kai pradeda varyt ant meiluzes, tai man juokas ima. aisku lengviausia varyt ant tos, kurios visiskai nepazisti. nes per sunku matyt daryt sprendimus, ka veikt su vyru, kuris savo santuokinius izadus uzmirso.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 09, 13:18)
man kai buvo kokie 16, aš maniau, kad 30 - tai jau gili senatvė  blush2.gif


Tai ir aš taip galvojau biggrin.gif , bet tai nesakiau jiems į akis, kad ten smėlis byra ar dar kažkas, o kleopatraaa tai rėžė tiesiai šviesiai, o čia skaito ne tik jaunimas, nu biški man abydna pasidarė, nes man gerokai daugiau nei 30. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 09 lapkričio 2014 - 22:08
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 09, 17:59)
todel kai pradeda varyt ant meiluzes, tai man juokas ima. aisku lengviausia varyt ant tos, kurios visiskai nepazisti. nes per sunku matyt daryt sprendimus, ka veikt su vyru, kuris savo santuokinius izadus uzmirso.

Nu matai. Tarkime aš pykstu ant abiejų – ir ex, ir jo meilužės. Bo ana žinojo kur veliasi ir dar sąmoningai intrigas darė. Tiek kad pyktis ex‘ui sumišęs ir su buvusiais gražiais santykiais, t.y. galvodama apie jį prisimenu ne tik kaip įskaudinta buvau, bet ir tai kas buvo gražu. Taip sakant galvojant apie jį ne vien bloga prisimenu. O va jo meilužė man gerų prisiminimų neneša, apie ją pagalvojus iškart pyktis užverda. Vis galvoju, kad jausiuos pasveikusi tada kai pagalvojus apie ją, nebesinorės iškabinti akių.
Atsakyti
[quote=Le Murka,2014 11 08, 13:34]
Manau kad tokioms kaip sakant kurioms jau netoli 30 metu jau byra is siknos pelenai ir ima neviltis kad nera nei vaiku nei seimos ir griebiasi bet kokio siaudo
[/quote]
Statistika pasidomek mirksiukas.gif . Lt iki 30 m vyru yra daugiau nei moteru. Taip kad jokie pelenai joms is siknos nebyra lotuliukas.gif . O tarp 30-40 amziaus yra mazdaug po lygiai.
Nera ko teisint savo bleduno apkaltinant svetimas moteris. Jos neprivalo saugot tavo vyro skaistybes. Ne jos tau prisizadejo prie altoriaus, o vyras. Ir ne ju problema, kad vyras savo pazadus ir isipareigojimus pamirso.
[/quote]



As jo ir neteisinu niekada gyvenime to nedariau. Ir skaitau kad kaltas jis. Bet tikrai nemanau, kad jinai cia niekuo deta ir viiskas su ja cia gerai. Zmogus 2 metus tampesi su mano vyru. Puikiai zinojo kad yra zmona. Ka jis jai ten bruzino as nezinau, faktas tas kad su ja nesutikdavo nei svenciu nei kada pasikviesdavo i svecius pas save, draugai jos nepazinojo. Normaliai zmogui net ir kuriam pribruzina, kad su zmona skiriasi turbut per toki laika gal daeitu i galva kad kazkas cia ne taip. Manau po keliu menesiu galima pastebeti, kad ta zmona yra kad ir kad jkios skyrybos nevyksta. Paprasciausiai tokiom dzin ir tiek jos tikisi kad jis anksciau ar veliau issiskirs ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 11 09, 13:30)
Ne nu su šita fraze tai prajuokinot  doh.gif , įdomu kiek jums metų? g.gif



Man paciai 30 metu nenorejau nei vienos izeisti. Neturejau omeny, kad 30 tai jau toks laikas kad jau viskas i graba gultis reikia. Turejau omeny tai, kad kai zmogui jau yra beveik 30 ar virs 30 ir ji neturi nei antros puses, nei vaiku nei vyro bukim realistes prasideda siokia tokia panika, kad esi vienisas. O pasirinkimas dauguma arba vede arba issiskyre su vaikais. Kitas dalykas tokio amziaus vyrai jie ziuri i jaunesnes, todel susirasti antra puse sunku. Turiu kelias drauges kurioms 30 ir yra vienisos, jos sako kad susirasti vyra ziauriai sunku ir jau tada morales reikalas, kuriuo keliu pasuksi ar lysi prie vedusiu ar ieskosi vieniso. Nezinau kieno kokia nuomone bet as tokiu asmenu atzvilgiu kategoriska, neistikimi vyrai ar moterys ir ju meiluziai man yra zmones, kurie is vis neturi nei sazines nei morales. Nesu is tu kurios kaltinis tik bobas kad prie ju diedo lenda. Bet jos man zemos morales ir tiek
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2014 11 11, 12:57)
Man paciai 30 metu nenorejau nei vienos izeisti. Neturejau omeny, kad 30 tai jau toks laikas kad jau viskas i graba gultis reikia. Turejau omeny tai, kad kai zmogui jau yra beveik 30 ar virs 30 ir ji neturi nei antros puses, nei vaiku nei vyro  bukim realistes prasideda siokia tokia panika, kad esi vienisas. O pasirinkimas dauguma arba vede arba issiskyre su vaikais. Kitas dalykas tokio amziaus vyrai jie ziuri i jaunesnes, todel susirasti antra puse sunku. Turiu kelias drauges kurioms 30 ir yra vienisos, jos sako kad susirasti vyra ziauriai sunku ir jau tada morales reikalas, kuriuo keliu pasuksi ar lysi prie vedusiu ar ieskosi vieniso. Nezinau kieno kokia nuomone bet as tokiu asmenu atzvilgiu kategoriska, neistikimi vyrai ar moterys ir ju meiluziai man yra zmones, kurie is vis neturi nei sazines nei morales. Nesu is tu kurios kaltinis tik bobas kad prie ju diedo lenda. Bet jos man zemos morales ir tiek


Kai man buvo 30, tai buvau su vaiku ir vieniša ir tikrai dėl to tragedijos nedariau, kad nėr vyro šalia ,man ir vienai buvo labai gerai, jau geriau joks nei belekoks, tik gerokai vėliau sutikau SB su kuriuo man labai gera ir jis nėra belekoks. smile.gif O vedę niekada manęs nedomino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 11 lapkričio 2014 - 13:38
Nu cia jau persudet,30metu pilna nevedusiu vyru ir neistekejusiu moteru,kk pastebejau mazdaug per10 metu,tuokiasi.dabar zmones trupiti virstrisdesimties,nesakau yra irjaunesniu,betta tendencija 28 ir netekejus jau virs10 m.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 11 11, 13:38)
Kai man buvo 30, tai buvau su vaiku ir vieniša ir tikrai dėl to tragedijos nedariau, kad nėr vyro šalia ,man ir vienai buvo labai gerai, jau geriau joks nei belekoks, tik gerokai vėliau sutikau SB su kuriuo man labai gera ir jis nėra belekoks.  smile.gif O vedę niekada manęs nedomino.

Labai dziugu girdeti, kad yra padoriu moteru 4u.gif Daug aplinkui tiek nepadorumo, jokiu moraliniu ribu. Geriau as jau viena pensijos sulauksiu negu griausiu svetima laime.
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2014 11 06, 11:49)
1.Tik jos nesuvokia kad tokie diedai lieka arba prie seimos arba kad ir like su jomis jas apgaudineja.
2. Aisku yra tokiu kurioms dzin jos is ju nieko nenori tiesiog linksmas praleidimo laikas.
3. Kitoms svarbu pinigai.
4.As is vis manau kad joms tai sazines grauzaties nera, o ir vyram ne visiems tas sazines jausmas nubunda. Is vis manau tokiom ir tokiem didziausia bausme butu pajausti savo kailiu ka patiria zmogus kuri isdave, tada suprastu ka reiskia tas jausmas ir kaip sunku su tuo gyventi.


1.Protingu, zinanciu ko nori, stipriu moteru diedai uz nosies nevedzioja, pasirenka jas, su seima skiriasi. Jei ne- ta moteris palieka ta vyra, vyrui vistiek netenka jos vedziot uz nosies smile.gif

2. Nenoriu as santykiu. Elementariai laiks nuo laiko patenkinu savo fiziologinius poreikius su man tinkamu vyru, abipusiu sutarimu. As netekejusi/issituokusi, isipareigojimu niekam neturiu, amzinos istikimybes nezadejau jokiam vyrui ar tuo labiau ju zmonom. Kodel tureciau dometis vyro seima? Cia ne mano, o to vyro reikalas. Suauges zmogus, pats priima spendimus ir jei pasirase ant nakties nuotykio, vadinasi suvokia pasekmes, kurios gali atsirasti. O jei ir istekejusi, turiu antra puse ir vistiek noriu nuotykiu, vadinasi tai mano atsakomybe pries savo antra puse, ne vyro, su kuriuo susipazinau tai nakciai.

3. Man rupi pinigai. Prisilaksciau, prisimylejau, uzteks. Mano nuomone - visi vyrai vienodi, tik vieni pinigu turi, kiti- ne. Nusprendziu as susirasti turtinga vyra, su kuriuo noriu tureti seima, tam, kad mano vaikai niekada nejaustu nepritekliaus, visada butu pilnai aprupinti (santuokos is isskaiciavimo - senas, patikrintas reikalas ir dazniausiai daug tvirtesnes, nei is aklos meiles). Atsiranda vyras, kuriam as tinku, patinku, pats pas mane eina, nereik pavadelio det ir temptis is paskos biggrin.gif Paaiskeja, kad vedes, todel pasiulau: arba as, arba zmona. Vyras pasirenka mane - valio thumbup.gif nepasirenka, grizta i seima - einu ieskot naujo bigsmile.gif Kam as nusizengiu? Pries ka tureciau jaustis kalta?

4. Susipazistu as su vyru, kuris sakosi, kad yra vienisas. As - vienisa. Pradedam bendrauti, prasideda santykiai. Suzinau, kad jis vedes, turi vaiku. Jis sako, kad mane myli, be manes gyvent negali. Vadinasi duodu ultimatuma - as arba jo zmona. Jei myli, nemeluoja - pasirinks mane. Jei ne- issisukines iki tam tikros ribos, tada bus pasakyta "ate". Jei vyras mane apgaudineja - jis pazeidzia musu abieju istikimybes vienas kitam susitarima. T.y. toki susitarima, kuris yra tik tarp manes ir mano vyro, ne tarp manes, mano vyro ir kitu moteru, kuriom rupi pinigai, ne tarp manes, mano vyro ir moteru, kuriom rupi viena nakti praleist ir t.t. Kaltas vyras!!!!!! Tas kuris netesejo pazado!!! prie ko cia kitu moteru sazine??? Jei mane isduos - aisku jausiuosi iskaudinta. Iskaudinta savo vyro, kuris netesejo pazado. Jokia moteris man jokiu istikimybes pazadu nedave. Po sios patirties elgciausi ir toliau, kaip nurodyta auksciau minetuose punktuose, pagal poreiki.

Bjauru (man asmeniskai ) yra tada, kai dvi moterys, zinodamos viena apie kita ir toliau dalinasi tuo paciu vyru (aisku, jei tai ne grupinis biggrin.gif). Padekokit tai treciai, kuri suzinojusi apie jusu seima, jusu vyrui paskelbe ultimatuma 4u.gif O jei jusu vyras pasirinko ne jus, o treciaja - darykit isvadas pati 4u.gif



QUOTE(wixxxx @ 2014 11 09, 15:40)
Nereiki čia lia lia, tie žmonės susidėję su šeimą turinčiais žmonėmis taip pat yra kalti, gal kiek mažiau, bet kalti smile.gif


kuom kalti ? Pries ka kalti? Kodel kalti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo జీవితం: 02 sausio 2015 - 20:25
Kaip stiprai... stipri moteris...
Atsakyti
QUOTE(gera_pukuota @ 2014 11 10, 15:12)
Nu matai. Tarkime aš pykstu ant abiejų – ir ex, ir jo meilužės. Bo ana žinojo kur veliasi ir dar sąmoningai intrigas darė. Tiek kad pyktis ex‘ui sumišęs ir su buvusiais gražiais santykiais, t.y. galvodama apie jį prisimenu ne tik kaip įskaudinta buvau, bet ir tai kas buvo gražu. Taip sakant galvojant apie jį ne vien bloga prisimenu. O va jo meilužė man gerų prisiminimų neneša, apie ją pagalvojus iškart pyktis užverda. Vis galvoju, kad jausiuos pasveikusi tada kai pagalvojus apie ją, nebesinorės iškabinti akių.

Nu kurgi neš.. bet juk meilužė su jūsų vyru susidėjo ne tam, kad jus įskaudintų ar jums asmeniškai pakentų.. nebent tai buvo kerštinga jūsų draugė, kuri specialiai norėjo iš jūsų vyrą nuviliot..
O jei tai ne tas atvejis, tai greičiausi jinai pati apsigavo tikėdamasi kažko, gal draugo, gal mylimo vyro, gal tiesiog gavo švelnumo, kurio seniai neturėjo.. ir įsijautė, prisirišo, man atrodo, kad tai irgi žmogiška. Lygiai taip pat, kaip ir jūsų pyktis. Ir galbūt, ji lygiai taip pat ant jūsų pyksta už tai, kad nepuoselėjot savo santykių, per ką ji pasimovė ant neištikimo vyro, kuris ja, esant šeimyninei krizei, pasinaudojo, kaip priemone tam, kad pats išgyventų, o paskui jau tegu bus viskas, kaip bus.. nors ir tvanas..
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 04 20, 16:11)
Nu kurgi neš.. bet juk meilužė su jūsų vyru susidėjo ne tam, kad jus įskaudintų ar jums asmeniškai pakentų.. nebent tai buvo kerštinga jūsų draugė, kuri specialiai norėjo iš jūsų vyrą nuviliot..
O jei tai ne tas atvejis, tai greičiausi jinai pati apsigavo tikėdamasi kažko, gal draugo, gal mylimo vyro, gal tiesiog gavo švelnumo, kurio seniai neturėjo.. ir įsijautė, prisirišo, man atrodo, kad tai irgi žmogiška. Lygiai taip pat, kaip ir jūsų pyktis. Ir galbūt, ji lygiai taip pat ant jūsų pyksta už tai, kad nepuoselėjot savo santykių, per ką ji pasimovė ant neištikimo vyro, kuris ja, esant šeimyninei krizei, pasinaudojo, kaip priemone tam, kad pats išgyventų, o paskui jau tegu bus viskas, kaip bus.. nors ir tvanas..

atsiprasau, jus gal durna? meiluze pyksta ant savo sugulovo, kad jis su zmona nepuoselejo santykiu? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti