Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims.

As labai megstu nude lupas. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Del tu Nude lupu tai jau gaunasi Off Topic'as temoje - makiazas akims biggrin.gif

Apvalute grazi blizgio spalva, koki naudojai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 19 rugpjūčio 2009 - 23:18
QUOTE(ViShy @ 2009 08 20, 01:17)
Del tu Nude lupu tai jau gaunasi Off Topic'as temoje - makiazas akims  biggrin.gif

Apvalute grazi blizgio spalva, koki naudojai? smile.gif

sorry tada blush2.gif Cia YSL high shine lupdazis ir senutis maxfactor silk gloss tube.
Atsakyti
Man tai labai grazu nude lūpos 4u.gif Ir prie daugelio makiažų tinka ir taip mielai, natūraliai atrodo smile.gif
thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2009 08 19, 22:06)
man tai toj nuotraukoj kliuna visas makiazas, per tamsi pudra ir labai kliuna hilighter'is  blush2.gif  nepatinka kai nosis, smakras blizginamas..is esmes atrodo taip ir nerekomenduojama daryti  ax.gif

Pritariu ir man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Man cia labai dailus makiazas, ypac akys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 20, 13:03)
user posted image
Man cia labai dailus makiazas, ypac akys  bigsmile.gif

Gražu, tik plaukai labai jau "sulyzinti" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 08 20, 13:17)
Gražu, tik plaukai labai jau "sulyzinti"  lotuliukas.gif

Plaukai tai jau atskira tema lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
Dailios "strelytes" bigsmile.gif
Atsakyti
cia J.Lo? panasi man kazkaip. makiazas jos nerealus. ir plaukai kazkaip puse bedos
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge.S @ 2009 08 20, 14:09)
cia J.Lo?

Taip, ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 08 20, 12:17)
Gražu, tik plaukai labai jau "sulyzinti"  lotuliukas.gif

Skaičiau kažkokiam LT žunale, tik velnias nepamenu kokiam blush2.gif , jog tokie sulyzinti plaukai madniavi, perbraukti zele ir i virsu sukelti biggrin.gif Sorry, uz ne i tema... ax.gif
Atsakyti
Kažkur užmačius buvau, kad šiemet madoj blizgučiai ant akių,nu žėrintis makiažas akutėm. smile.gif gražiai atrodo,atšviečia veidą.
Atsakyti
Labai patiko šitas, kaip pasidažė, filmukas;) jos gana šviesios akys, bet atrodo labai gražiai. Čia gal vakarui labiau ax.gif Nicole Schezinger inspired make up
Atsakyti