kaip pasidaryti smoky eyes, jei negaliu prisliesti su juodu pieštuku prie apatinio voko (na ten kur ir baltas pieštukas brėžiasi). tuoj akys ašaroja arba parausta

QUOTE(krika @ 2009 08 20, 15:09)
kaip pasidaryti smoky eyes, jei negaliu prisliesti su juodu pieštuku prie apatinio voko (na ten kur ir baltas pieštukas brėžiasi). tuoj akys ašaroja arba parausta 

as niekada asmeniskai butent toj vietoj nebreziu piestuku, visada dazaus tik apatiniu blakstienu linija ir po jomis.. manau cia ir butu tau variantas jei negali dazytis virs apatiniu blakstienu

QUOTE(krika @ 2009 08 20, 16:09)

Tepk pieštuką po apatinėmis blakstienomis arba sulyg jomis

QUOTE(mocha @ 2009 08 20, 15:46)
Labai patiko šitas, kaip pasidažė, filmukas;) jos gana šviesios akys, bet atrodo labai gražiai. Čia gal vakarui labiau
Nicole Schezinger inspired make up

o man nelabai

Papildyta:
Mano megstamiausi filmukai is youtube yra tie, kur dazosi TiffanyD Desinej labai daug makijazo pvz
QUOTE(Deizy2 @ 2009 08 21, 08:27)
o man nelabai
perdaug uzsijuodino akis, jeigu akiu apacios taip neuzjuodintu, tai manau butu daug graziau
o va vokus tai tikrai graziai padaze
Papildyta:
Mano megstamiausi filmukai is youtube yra tie, kur dazosi TiffanyD Desinej labai daug makijazo pvz

Papildyta:
Jop, šita MakeupbyTiffanyD labai graži ir labai gražiai dažo

QUOTE(Deizy2 @ 2009 08 21, 08:27)
o man nelabai
perdaug uzsijuodino akis, jeigu akiu apacios taip neuzjuodintu, tai manau butu daug graziau
o va vokus tai tikrai graziai padaze
Papildyta:

Papildyta:
Pritariu, kad juodos padaugino. Bet pats vokas dailiai

QUOTE(krika @ 2009 08 20, 15:09)

sveika, as irgi turiu jautrias akis, kurios nuo bet kokios kosmetikos asaroja jei tik patenka i akis

QUOTE(begike @ 2009 08 13, 23:25)
mm...
megstu naturalius makiazus. Kuo maziau, tuo geriau
Pasaka, kai atrodo kad mergina nepasidaziusi, o labai graziai atrodo. Is viso gyvenime megstu minimalizma 

O jus tikrai taip naiviai tikite kad tos merginos realybeje taip pat pasakiskai atrodo su tuo makiazu kaip ir tose foto? Ten toooks fotoshopas kad graudu ziureti.
QUOTE(Tigris @ 2009 08 21, 15:53)
O jus tikrai taip naiviai tikite kad tos merginos realybeje taip pat pasakiskai atrodo su tuo makiazu kaip ir tose foto? Ten toooks fotoshopas kad graudu ziureti.
ne netikiu. Visos zino kas yra photshopas. Kalbu bendrai, kad man patinka naturalus,neutralus makiazas.
Papildyta:
Jei jau dedat youtube nuorodas, tai man sios merginos pamokeles patinka

QUOTE(begike @ 2009 08 21, 19:25)
ne netikiu. Visos zino kas yra photshopas. Kalbu bendrai, kad man patinka naturalus,neutralus makiazas.
Papildyta:
http://www.youtube.c...UA&feature=fvsr
Papildyta:

Šitos panelės video jau buvo minėti, tikrai labai liux

QUOTE(mocha @ 2009 08 20, 15:46)
Labai patiko šitas, kaip pasidažė, filmukas;) jos gana šviesios akys, bet atrodo labai gražiai. Čia gal vakarui labiau
Nicole Schezinger inspired make up

Kad ir kas peikė