Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

MIELOSIOS,
Su austanciu pavasariu,
Su vyturio daina,
Su zibuciu puokste,
Su kovo 8-aja!!!!!! bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
aplankiau siandien savo mazute... nunesiau baltu chrizantemu ir uzdegiau zvakele, buvau buvus tik per velines...ant kapelio geles neissale, jau matosi pumpurai, tai tik kai pradzius reiks zeme supurent ir naujos kazkiek uzpilt...
siaubingai liudna...
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 08, 15:50)
...ant kapelio geles neissale, jau matosi pumpurai, tai tik kai pradzius reiks zeme supurent ir naujos kazkiek uzpilt...
siaubingai liudna...

..... mes kitą savaitę važiuosim tartis dėl paminklėlio.....
Atsakyti
mes jau pernai vasara viska sutvarkem... nes buvom atideje ir pinigeliu mazulei, jei prireiktu gydymui ir pan(nuojauta kazkokia buvo) bet prireike tik kapeliui... as nusprendus kad musu maziukei bus tik baltos geles, to paprasius ir pas gimines ir pazystamus kad nestu tik baltas ir gyvas geles, jei nera galimybiu uztenka ir mazos zvakeles...
Atsakyti
ir as buvau sendien ant kapelio, nunesiau savo pupai baltas tilpes, zvakutes uzdegiau. man irgi kazkodel norisi tik baltas gelites nest.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 08, 19:37)
ir as buvau sendien ant kapelio, nunesiau savo pupai baltas tilpes, zvakutes uzdegiau. man irgi kazkodel norisi tik baltas gelites nest.

Oi as jau senokai buvau ant kapelio, bet kai jau biski pageres oras ir bus sutvarkytas paminklas reikes jau viska is pagrindu tvarkyti.
Atsakyti
[quote=Laura6,2008 03 07, 22:07]
Kovo 13 d mano Paulytei būtų 1 metukai. nežinau kaip išgyvensiu šią dieną verysad.gif
[/quote]
Laikykis brangioji, mes tau padesim, mes viska kartu istversim, o mano leliui butu buve kovo 12 d. 5 men., jau butu buves tikras vyriukas verysad.gif
[/quote]
ačiū, išgyvensim, kaip nors 4u.gif

[quote=SiguteS,2008 03 07, 23:13]
O maniskiui sunaiteliui butu buve kovo 16d. 1metukai, as ir nezinau, kaip reikes laikytis. O kovo 18d. bus 1metai, kaip isejo... unsure.gif Pavasaris, bet tai ne linksma unsure.gif
Gyvenkim, stiprekim ir pirmyn wub.gif vistiek kitaip nebus wub.gif
[/quote]
Laikykis brangioji 4u.gif

[quote=bim,2008 03 08, 19:37]
man irgi kazkodel norisi tik baltas gelites nest.
[/quote]
man irgi...
Atsakyti
[quote=lina31m,2008 03 09, 20:50]
Laikykis brangioji, mes tau padesim, mes viska kartu istversim, o mano leliui butu buve kovo 12 d. 5 men., jau butu buves tikras vyriukas verysad.gif
[/quote]
ačiū, išgyvensim, kaip nors 4u.gif
Laikykis brangioji 4u.gif
man irgi...
[/quote]

visada tos gimtadieniu dienos bus liudnos. man ka tik praejo metu sukaktis. kovo 3 buvo lygiai metai. buvom su vyru ant kapu, gelyciu nunesem. as kazkaip neinu daznai ant kapu, nenoriu papildomai nervuotis.
laikykimes visos drauge.
Atsakyti
o as vakar aplankiau visus kapus, seneliu, tevuko, buvo labai skaudu pamatit, kad nekas apart manes nelanko situ kapeliu, susitvarkiau, zvakutes pastaciau. prisiverkiau, po to labai palengvejo!!!
Atsakyti
Oj mamkoos kaip man negera nuo vakar verkiu,negaliu susitvardit,rytoj 5-eri metukai kaip Kornelija mane paliko....Jauciuos plesoma i gabalus,pamenu kekviena smulkmena,iki kovo 11d 12.30........O ryt isis nerasiu vietos sau...Ryt V
vakare su vyru vaziuosim iki baznyteles,bent tiek....zvakele uzdegsiu pasimelsiu,nes salia buti negalesiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HenriLuk: 10 kovo 2008 - 10:39
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 10, 11:36)
Oj mamkoos kaip man negera nuo vakar verkiu,negaliu susitvardit,rytoj 5-eri metukai kaip Kornelija mane paliko....Jauciuos plesoma i gabalus,pamenu kekviena smulkmena,iki kovo 11d 12.30........O ryt isis nerasiu vietos sau...Ryt V
vakare su vyru  vaziuosim iki baznyteles,bent tiek....zvakele uzdegsiu pasimelsiu,nes salia buti negalesiu....

Laikykis mieloji, mes esam ir turim buti stiprios, viska istversim, labai svarbu, kad vyras bus salia, laikykis, mes su tavimi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 10, 11:36)
vakare su vyru  vaziuosim iki baznyteles,bent tiek....zvakele uzdegsiu pasimelsiu,nes salia buti negalesiu....

Laikykis, HenriLuk, negali palūžti..Ne dėl savęs, o dėl savo vaikučių ir savo angelėlio, kuris tikrai neleistų tau verkti ir taip kankintis.. Stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti