Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 10, 12:36)
Oj mamkoos kaip man negera nuo vakar verkiu,negaliu susitvardit,rytoj 5-eri metukai kaip Kornelija mane paliko....Jauciuos plesoma i gabalus,pamenu kekviena smulkmena,iki kovo 11d 12.30........O ryt isis nerasiu vietos sau...Ryt V
vakare su vyru  vaziuosim iki baznyteles,bent tiek....zvakele uzdegsiu pasimelsiu,nes salia buti negalesiu....

laikykis, stiprei apkabinu tave! verysad.gif
Atsakyti
Pries 7-erius metus kovo 11d,gulausi i gimdymo namu,patologini skyriu,nes buvo terminas,ji turejo gimti kovo 11d,su nerimu ir jauduliu laukiau pirmojo gimdymo...Ta pacia kovo 11d tik jau 2003metais likimas ja ismanes ateme...kovo 15d Kornelijai butu sueje 7-eri metukai,rudeni butu zigiavusi i 1-aja klase.....Dieve kaip sunku siandien....
Dekui mielosios JUMS!
Atsakyti
Mamyte,noriu miego,pavargau,
Leisk prie sirdies tavos uzsnusti prisiglaudus,
Tik Tu neverk,man pazadek,prasau,
Nes skruostus degina asaros ir raudos.
Lauke audra riaumoja ir viduj cia salta,
O va,sapnuos,tai viskas taip grazu,
Angeliukus mielus ir baltus
Pailsusias akis uzmerkus as regiu.

Mamyte,ar matai,man angelas prie sono ziuri?
Ar miela muzika girdi?
Ziurek du baltus sparnelius grazius jis turi,
Jie Viespaties tikrai jam bus duoti,
Zalia,geltona ir raudona pries akis plevena,
Tai geles tuoj is angelo pazirs!
Ar gausiu as sparnus siame gyvenime,
O gal juos gausiu,mama,kai numirsiu?

Kodel tad man rankas tu gniauzi?
Kodel glaudiesi skruostu verkdama?
Jis dregnas,bet ugnim nutvilko skaudziai,
MAMYTE,tavo busiu visada!
Todel nedusauk jau daugiau,nereikia,
Jei verksi,verksiu su tavim drauge,
Oi,kaip as pavargau!-jau akys leipsta-
-Mamyt,ziurek! Buciuoja angelas mane!

(H.K.Andersenas)
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 11, 11:13)
Mamyte,noriu miego,pavargau,
Leisk prie sirdies tavos uzsnusti prisiglaudus,
    Tik Tu neverk,man pazadek,prasau,
Nes skruostus degina asaros ir raudos.
    Lauke audra riaumoja ir viduj cia salta,
O va,sapnuos,tai viskas taip grazu,
  Angeliukus mielus ir baltus
Pailsusias akis uzmerkus as regiu.

Mamyte,ar matai,man angelas prie sono ziuri?
            Ar miela muzika girdi?
Ziurek du baltus sparnelius grazius jis turi,
    Jie Viespaties tikrai jam bus duoti,
Zalia,geltona ir raudona pries akis plevena,
    Tai geles tuoj is angelo pazirs!
Ar gausiu as sparnus siame gyvenime,
O gal juos gausiu,mama,kai numirsiu?

Kodel tad man rankas tu gniauzi?
  Kodel glaudiesi skruostu verkdama?
Jis dregnas,bet ugnim nutvilko skaudziai,
      MAMYTE,tavo busiu visada!
Todel nedusauk jau daugiau,nereikia,
Jei verksi,verksiu su tavim drauge,
Oi,kaip as pavargau!-jau akys leipsta-
-Mamyt,ziurek! Buciuoja angelas mane!

(H.K.Andersenas)

Oi Henrikiuk laikykis brangioji, mes tave palaikom, buk stipri friends.gif

Labai grazus eilerastukas, tiesiog uz sirdies griebia cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 11, 10:28)
Oi Henrikiuk laikykis brangioji, mes tave palaikom, buk stipri  friends.gif

Labai grazus eilerastukas, tiesiog uz sirdies griebia  cray.gif

Dekui merginos jei ne Jus butu begalo sunku...Jei ne vaikai tai susisukciau i pleda ir pasislepciau savam kiaute,klykciau,raudociau...zinau,tai nieko nepakeis,bet...jauciu sprogs emociju lavina...O dabar nueinu i vonia nusiverkiu,kad dukra nematytu...bet nei kiek nelengviau...Dieve kaip as jos pasiilgau...praeita nakti sapnavau patalpa ir daug baltu karstu,atrodo kiek atidengia karsto virsu vis uzimtas,ir visi mirusieji aprengti butent baltais rubais,tik veidu nemaciau tarsi sleifas ant veidu...
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 11, 12:45)
Dekui merginos jei ne Jus butu begalo sunku...Jei ne vaikai tai susisukciau i pleda ir pasislepciau savam kiaute,klykciau,raudociau...zinau,tai nieko nepakeis,bet...jauciu sprogs emociju lavina...O dabar nueinu i vonia nusiverkiu,kad dukra nematytu...bet nei kiek nelengviau...Dieve kaip as jos pasiilgau...praeita nakti sapnavau patalpa ir daug baltu karstu,atrodo kiek atidengia karsto virsu vis uzimtas,ir visi mirusieji  aprengti butent baltais rubais,tik veidu nemaciau tarsi sleifas ant veidu...

Reikia butinai ir paverkti, nes tai irgi padeda, nereikia visko savyje laikyti, o viska islieti i aplinka, turi buti stipri del esamu vaikeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 11, 13:45)
Dekui merginos jei ne Jus butu begalo sunku...Jei ne vaikai tai susisukciau i pleda ir pasislepciau savam kiaute,klykciau,raudociau...zinau,tai nieko nepakeis,bet...jauciu sprogs emociju lavina...O dabar nueinu i vonia nusiverkiu,kad dukra nematytu...bet nei kiek nelengviau...Dieve kaip as jos pasiilgau...praeita nakti sapnavau patalpa ir daug baltu karstu,atrodo kiek atidengia karsto virsu vis uzimtas,ir visi mirusieji  aprengti butent baltais rubais,tik veidu nemaciau tarsi sleifas ant veidu...

ir as labai noreciau pasislept, nuo visko ir visu, tik negalima, mes turim givent toliau ir laikitis, del savo leliuku. kaip be butu sunku! verysad.gif
Atsakyti
Siandien kalbejau su mama ir sake, kad labai daznai sapnuoja mano angeliuka ir ji ir tetis, sianakt tetis sapnavo, kad mazas berniukas pribego ir 12 kartu pabuciavo mano teveli, o as ir vyras visai nieko nesapnuojam, gal tai kazka reiskia, ar siaip nesuprantu, jie taip daznai sapnuoja o as ne verysad.gif verysad.gif kodel pas mane neateina nors per sapnus cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 11, 14:20)
Siandien kalbejau su mama ir sake, kad labai daznai sapnuoja mano angeliuka ir ji ir tetis, sianakt tetis sapnavo, kad mazas berniukas pribego ir 12 kartu pabuciavo mano teveli, o as ir vyras visai nieko nesapnuojam, gal tai kazka reiskia, ar siaip nesuprantu, jie taip daznai sapnuoja o as ne  verysad.gif  verysad.gif kodel pas mane neateina nors per sapnus cray.gif

Manes taipogi neaplanko mazyle sapnaau tikpirma nakti po jos mirties,o veliau gal po menesiuko...Tad daugiau beveik 5-rius metus manes nebelanko ji...Laikykis,nepaluzk console.gif mes su tavimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HenriLuk: 11 kovo 2008 - 16:21
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 11, 17:19)
Manes taipogi neaplanko mazyle sapnaau tikpirma nakti po jos mirties,o veliau gal po menesiuko...Tad daugiau beveik 5-rius metus manes nebelanko ji...Laikykis,nepaluzk  console.gif mes su tavimi.

Aciu tau labai, o kaip laikosi tavo sunelis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 11, 15:33)
Aciu tau labai, o kaip laikosi tavo sunelis?  mirksiukas.gif

visko buna,mazasispereme savo senelio virskinimo trakta,tad jei maistelis nepatiko-netiko,ar stresiukas koks viskas streikauja,ppilvuka pucia,kartais net iki vemimo daeina,jautrus mano vaikis.Lukrecija potruputi,kad ir pasvepliuodama bet po viena kita nauja zodeli pasako.Tik va vakar tetis,velai vakare nepamate(buvo isyke prasivazineti) kad ji masinoj i duris atsiremus ir uzsnudus,tad kai dare duris tai panelyte krito zemyn galva.....Tad nakti nemiegojau stebejau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 11, 18:06)
visko buna,mazasispereme savo senelio virskinimo trakta,tad jei maistelis nepatiko-netiko,ar stresiukas koks viskas streikauja,ppilvuka pucia,kartais net iki vemimo daeina,jautrus mano vaikis.Lukrecija potruputi,kad ir pasvepliuodama bet po viena kita nauja zodeli pasako.Tik va vakar tetis,velai vakare nepamate(buvo isyke prasivazineti) kad ji masinoj i duris atsiremus ir uzsnudus,tad kai dare duris tai panelyte krito zemyn galva.....Tad nakti nemiegojau stebejau doh.gif  doh.gif  doh.gif

Va jetau, tai issigando vaikas verysad.gif
Atsakyti