Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę(varinę)

Ar jūs žinot,kad turint bet kokią spiralę-negalima naudoti tamponų? doh.gif Aš nežinojau...todėl ir vargau ...išsigydau- ir vėl tas pats...na žodžiu buvo pasaka be galo g.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 05 26, 21:53)
Ar jūs žinot,kad turint bet kokią spiralę-negalima naudoti tamponų? doh.gif Aš nežinojau...todėl ir vargau ...išsigydau- ir vėl tas pats...na žodžiu buvo pasaka be galo  g.gif

Aš tai ir šiaip jų nenaudojau ir nenaudoju, nepatinka man ko tai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowiliuke: 26 gegužės 2008 - 21:04
QUOTE(luxx @ 2008 05 26, 18:00)
Esu girdejusi ,kad moterys turejo issiimt spirale,ba niekaip negalejo issigydyt uzdegimu .
Bet ar tau teplioja ?

Ar kam nors teplioja?

sveikos 4u.gif noriu ir aš šioj tėmelėj pasisakyt ax.gif tai va paskaitinėjau truputi čia jūsų patirtį tai galiu savo truputi parašyt.tai va.kai turėjau įsidėjus šią spiralę(varinę)tai šiaip mane irgi kamavo uždegimai vienas po kito kelis metus,nebežinojau nei kaip išsigydit.buvau jau pasimetus.....Tačiau netepliojo rolleyes.gif kai susilaukiau antro vaikelio vėl norėjau spiralės,bet ginekologė įsiūlė KŽ ax.gif šiaip esu ją patenkinta jau metai kaip ją naudoju,bet nežinau ar čia sutapimai kokie ar čia KŽ šalutinis poveikis,bet man svoris padidėjęs ir kaip ir skysčiai kaupias organizme,nes atsikeliu patinusiais pirštukais g.gif taigi vėl galvoju gal reik bėgt pas ginekologę dėl spiralės....nežinau iš tikrųjų gal patarumėt ką daryt?//esu pasimetusi visai..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta-saulė: 28 gegužės 2008 - 20:52
QUOTE(dowiliuke @ 2008 05 26, 21:03)
Aš tai ir šiaip jų nenaudojau ir nenaudoju, nepatinka man ko tai  g.gif

g.gif Matai,o aš neįsivaizdavau, kaip apsieiti be jų doh.gif

QUOTE(asta-saulė @ 2008 05 28, 20:48)
sveikos 4u.gif noriu ir aš šioj tėmelėj pasisakyt ax.gif tai va paskaitinėjau truputi čia jūsų patirtį tai galiu savo truputi parašyt.tai va.kai turėjau įsidėjus šią spiralę(varinę)tai šiaip mane irgi kamavo uždegimai vienas po kito kelis metus,nebežinojau nei kaip išsigydit.buvau jau pasimetus.....Tačiau netepliojo rolleyes.gif kai susilaukiau antro vaikelio vėl norėjau spiralės,bet ginekologė įsiūlė KŽ ax.gif šiaip esu ją patenkinta jau metai kaip ją naudoju,bet nežinau ar čia sutapimai kokie ar čia KŽ šalutinis poveikis,bet man svoris padidėjęs ir kaip ir skysčiai kaupias organizme,nes atsikeliu patinusiais pirštukais g.gif taigi vėl galvoju gal reik bėgt pas ginekologę dėl spiralės....nežinau iš tikrųjų gal patarumėt ką daryt?//esu pasimetusi visai..... doh.gif

Man taip pat buvo,bet manau,kad galėjo man taip būti nuo tamponų g.gif ...Nesupratau ką naudoji ar žvakutes,ar žiedą ax.gif jei žiedą,tai daug kas sako,kad jis gali būti kaltas dėl antsvorio...o jei žvakutes,tai negaliu nieko pasakyt,nežinau ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif aš naudoju kontraceptinį žiedą ax.gif man irgi keista kad man tas svoris padidėjęs,o kai po pirmo vaikelio naudojau spiralę tai svoris po gimdymo nukrito g.gif kelia man nerimą kažko tas žiedas jau g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta-saulė: 29 gegužės 2008 - 12:32
QUOTE(asta-saulė @ 2008 05 29, 12:26)
labas  4u.gif aš naudoju kontraceptinį žiedą ax.gif man irgi keista kad man tas svoris padidėjęs,o kai po pirmo vaikelio naudojau spiralę tai svoris po gimdymo nukrito g.gif kelia man nerimą kažko tas žiedas jau g.gif  doh.gif

ax.gif Aš jo atsisakiau...manau,kad jis tikrai padeda priaugt svorio mirksiukas.gif ir ne vien dėl to...
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 05 26, 15:09)
Nezinau, kaip del tepliojimo, bet kad as su spirale niekaip negaliu issigydyt bakterines vaginozes - tai faktas  doh.gif  Ar dar yra buve kam taip?  ax.gif

man irgi kai kas darosi, kas nelabai patinka, tik vis neprisiruošiu iki savo ginės nužingsniuot (iš požymių sprendžiu, kad galėtų būti ir vaginozė arba disbakteriozė, kurią jau nekart turėjau) wink.gif Tiesa, turėjau visokių bėdų ir anksčiau, labai neramu, kad nebūtų vėl kokia cista ataugusi (dažnokai pamaudžia kirkšnies srityje) unsure.gif Reiks nebeatidėliot ir kitą savaitę pasirodyt, nieko čia neprilauksi, nebenoriu prisižaist kaip jau kartą buvo blush2.gif Taip bandau stumt tą mintį kuo toliau, bet kažko nujaučiu, kad ar tik neteks vėl grįžt prie KT, nuo kurių jau buvau atsižegnojusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 29, 22:31)
man irgi kai kas darosi, kas nelabai patinka, tik vis neprisiruošiu iki savo ginės nužingsniuot (iš požymių sprendžiu, kad galėtų būti ir vaginozė arba disbakteriozė, kurią jau nekart turėjau) wink.gif  Tiesa, turėjau visokių bėdų ir anksčiau, labai neramu, kad nebūtų vėl kokia cista ataugusi (dažnokai pamaudžia kirkšnies srityje) unsure.gif Reiks nebeatidėliot ir kitą savaitę pasirodyt, nieko čia neprilauksi, nebenoriu prisižaist kaip jau kartą buvo blush2.gif  Taip bandau stumt tą mintį kuo toliau, bet kažko nujaučiu, kad ar tik neteks vėl grįžt prie KT, nuo kurių jau buvau atsižegnojusi  doh.gif

As issiaiskinau, kad pas mane bakterine vaginoze doh.gif Spirale manau cia nelabai ka duoda, nes ir anksciau budavo ta zaraza verysad.gif Nusipirkau 3 zvakutes lomexin ir po to dar bus kursas 10 dienu vaginaliniu geruju bakteriju. unsure.gif Ziuresiu ar bus koks pagerejimas. Bet prie KT tikrai negrisiu, nes su jom man dar blogiau buvo, nei dabar verysad.gif
Atsakyti
ar kurios esate iš vienos spiralė į kita keitusios g.gif t.y. iš varinėws į varinę iškarto g.gif
viena galiu pasakyti,kad tikrain negrai taip daryti skauda daug labiau nei dedant pirma karta dedant doh.gif tai va geriau išsiimti ir kelis mėnesius palaukti ir tada tik kita dėtis biggrin.gif nes aš taip padariau iš vienos į kita velnias kaip skaudėjo doh.gif
Atsakyti
O pas mane irgi bedos.Nezinau ,ar tai spirale kalta ,ar koks endokrininis velnias ,bet teplioja jau 10 dienu.Tai menesines atsiranda 36 d.tai vel pradeda tepliot po 20 d.Jau dabar kaip ir tureciau susirgt normaliai,bet kai sitiek kraujuoju,jau nebezinau kas is to bus.Tiesa negausiai ,bet dabar pastoviai.Gyd.ziurejo echoskopu,tai sake,kad spirale stovi gerai,gimda svari, tik tas tepinelis rode uzdegima.Jau nebezinau ka ir galvot.
Atsakyti
sveikos na man panasi situacija,pries menesi idejo man spirale bet visa menesi tepliojo,praeidavo tai vel atcirasdavo tokios tamsios iskyros,o dabar per sirgima pilva skauda,ir negausios man menesines,ar kam yra taip buve,nezinau nes kazkaip keista,nes cia skaiciau kaip tik kitom gausios menesines budavo o man atvirksciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 06 03, 02:14)
sveikos na man panasi situacija,pries menesi idejo man spirale bet visa menesi tepliojo,praeidavo tai vel atcirasdavo tokios tamsios iskyros,o dabar per sirgima pilva skauda,ir negausios man menesines,ar kam yra taip buve,nezinau nes kazkaip keista,nes cia skaiciau kaip tik kitom gausios menesines budavo o man atvirksciai g.gif

Man mmm būna tokios: 2 dienas pateplioja, tada 2-3 dienas gausios ir vėl kažkur 2-3 pateplioja.
Atsakyti