Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę(varinę)

AS VISA GYVENIMA TIK TAMPONUS NAUDOJU, O DABAR ISIDEJAU SPIRALE IR BIJAU KAD JIE TIKRAI GALI PAKENKTI, BET GI VASARA, KAIP GALIMA BE JO??? PARASYKIT, AR TIKRAI VISOS SU SPIRALE JU NENAUDOJAT??? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingfeting @ 2008 06 03, 10:03)
AS VISA GYVENIMA TIK TAMPONUS NAUDOJU, O DABAR ISIDEJAU SPIRALE IR BIJAU KAD JIE TIKRAI GALI PAKENKTI, BET GI VASARA, KAIP GALIMA BE JO??? PARASYKIT, AR TIKRAI VISOS SU SPIRALE JU NENAUDOJAT??? g.gif  blush2.gif

AS NIEKADA JU NENAUDOJAU IR NENAUDOSIU schmoll.gif
Atsakyti
AS VISA GYVENIMA TIK TAMPONUS NAUDOJU, O DABAR ISIDEJAU SPIRALE IR BIJAU KAD JIE TIKRAI GALI PAKENKTI, BET GI VASARA, KAIP GALIMA BE JO??? PARASYKIT, AR TIKRAI VISOS SU SPIRALE JU NENAUDOJAT??? g.gif  blush2.gif

spirale nesioju virs 4m jau ir visa laika su tamponais,negaliu as tu paketu schmoll.gif
Atsakyti

aišku, kad naudoju,kaip be jų g.gif o aš jau gerai jaučiuosi ir antra iškarto prigijo.
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 06 03, 11:13)
spirale nesioju virs 4m jau ir visa laika su tamponais,negaliu as tu paketu schmoll.gif

norėčiau ir aš prie tamponų grįžti, ypač vasarą jie man labai patogu, tik kad deja, misija neįmanoma (per mm tiesiog plaukiu, jokie tamponai neišgelbėtų doh.gif ). Jei taip ir toliau, tai neįsivaizduoju kaip reiks per vasarą iškentėti (dabar tom dienom bijau kur nors iš namų pajudėti , net namie stengiuos kuo mažiau judėti wink.gif )
Atsakyti
labuka ax.gif
kiek laiko gali kraujuot po spirales idejimo? na, ne kraujuoja baisiai, bet teplioja tokiu sviezuteliu krauju... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškinija @ 2008 06 09, 16:08)
labuka  ax.gif
kiek laiko gali kraujuot po spirales idejimo? na, ne kraujuoja baisiai, bet teplioja tokiu sviezuteliu krauju...  unsure.gif

man 5 paras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 06 09, 15:10)
man 5 paras ax.gif

vajei... jau ir taip savaite prasirgau, na, su visais tepliojimais skaiciuoju, o jei dar tiek... unsure.gif g.gif MB ir taip laukia nesulaukia mmmm pabaigos... bigsmile.gif o ir as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškinija @ 2008 06 09, 16:13)
vajei... jau ir taip savaite prasirgau, na, su visais tepliojimais skaiciuoju, o jei dar tiek...  unsure.gif  g.gif  MB ir taip laukia nesulaukia mmmm pabaigos...  bigsmile.gif  o ir as  blush2.gif

Teplioja įvairiai mirksiukas.gif Jei nesilaisu, kreipkis į gydytoją, kuris dėjo spiralę. Išrašys vaistų, kurie sustabdys tepliojimą.
Atsakyti
prisiskaiciau as cia visko, dabar net nezinau ka ir daryti g.gif
2o vaiko nenoriu dar, draugas taip pat. Prezervatyvu nemegstam, kontraceptiku parinkt nepavyko, o kas menesi pirkti nauju-brangu. Nutrauktas lytinis aktas...jau daug metu praktikuojam, bet visad buna 1 kartas...ir noriu kad draugas gautu pilna malonuma. dienu niekad neskaiciavau smile.gif Tai apsistojau ties varines spirales...bet as ir taip 6-7 dienas sergu, kas bus su spirale?!
bet jauciu, kad kita savaite nueisiu pas daktare (kaip tik sian baigesi menesines) ir pasitarsiu...gal surizikuosiu. iki kitu mmm spes ir tyrimus padaryti.
o jus niekad negalvojot apie vaistus vyrams?
Atsakyti
tikrai nepailgėja 7 dienas kaip sirgai taip ir sirgsi tik gausiau nuo spiralės. per mėnesį suspės padryti visus tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(lylu @ 2008 06 14, 01:26)

o jus niekad negalvojot apie vaistus vyrams?

Kas per vaistai? blink.gif
Atsakyti