QUOTE(ingeborgita2 @ 2008 07 24, 19:37)
Laba diena, paneles ir moterys,
Labai
PRASAU man patarkite ir padekite, nes esu be galo pasimetusi.
Pradesiu nuo pradziu. Turiu 5m. dukryte, geriau ivairias kontac.tabl., kol galu gale atradau save nuva ringe(kontrac. ziedas), man viskas labai gerai buvo iki siol. Pastebejau kad atsirado salutiniai poveikiai, pirmas ir pats didziausias mano nepakencimiausias tai svorio augimas, ir nevalgau tiek jau daug ir sportuoju bet svoris vis auga ir auga nekrenta visai,antra tai pastebejau kad pasidariau labai pikta.Buvau neseniai pas ginekologe ir pasakiau savo problemas ir ji man pasiule detis spirale. Tai dabar jusu ir prasau kad man padetumet patartumet kokia yra gera kokie jos minusai ir pliusai.Kaip ji yra istatoma, ar skauda kai ja deda ir ar kainuoja istatymas? Kurio metu ja issistatyti ir t.t.
Ir dar vienas labai svarbus klausimas man.Jeigu as isidedu spirale ir po kokiu poros metu ar metu sumastau tureti antra vaikuti ar as galesiu pastoti, kaip ten ja tada issimti reikia ar kaip.
BUSIU BEGALO DEKINGA UZ INFORMACIJA
ACIU
diziausias varines spirales minusas yra gausesnes ir ilgesnes mmm, taip kad spirale nelabai tiktu tokiu atveju, kai karujavimas ir taip gausus....idejimas kaip kam, bet normaliai nera labai skausmingas, diskomfortas gali jaustis kol priprasi koki menesi...deti teoriskai gali bet kuriuo ciklo metu, bet tam kad butu aisku, jog nera nestumo ir delto kad didziauisias atsidarymas deda per mm....isimti galima bet kada, iskart po to galima pastoti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 08 07, 12:47)
Nustebau

praeitos menesines kai buvo buvau issigandusi nes kraujavau oho,o dabar kazkaip kraujavimas mazesnis ir seip labai jau gerai jauciuosi sirgdama,,,,na drauge jau antra spirale isidejusi,ji taip ir sake kad buna viena menesi didesnis kraujavimas kita mazesnis,ar tai tiesa?
jeigu tu neseniai isidjus tai matysi tikra vaizda po kokiu 3- 4 menesiniu, turetu susinormalizuoti, pirmos po idejimo visada gausios.. bet bent jau man daugmaz vienodai, beje labai nedaug pagausejo, gal tik viena diena gausesne
turiu klausima: ar buvot kuri pastojus su spirale? man pirma karta po ilgo laiko veluoja mm ir bijau darytis testa....