Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę(varinę)

Nu nepatink man, kad po mmm dar kokia savaite teplioja unsure.gif g.gif Spirale turiu 2 men. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškinija @ 2008 08 08, 12:04)
Nu nepatink man, kad po mmm dar kokia savaite teplioja  unsure.gif  g.gif  Spirale turiu 2 men.  rolleyes.gif

Tai jau taip yra aš turiu 2 su trupučiu metų,bet tas tepliojimas yra
Atsakyti
Oi si menesi sirgimas tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jei visados toks butu tai liuks,tada man patinka kad as meciau gerti KT ir isidejau spirale,,,,,o ir as dar po sirgimo nepilna savaite teplioju,nors ir pries sirgima kelios dienos pateplioju,,,,
Atsakyti
Kai man idejo spirale, ginekologe sake, kad gali teplioti ir pries ir po menesiniu. Bet man nebeteplioja, pirmus 3 menesius tepliojo, o dabar viskas kaip ir anksciau.
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif

Sakykit ar tiesa, kad spiralę dėtis reikia tik mer mėnesines?
Aš po trečio leliuko dar vis nesusergu. Maitinu. Po antro susirgau tik kai jam dešimt mėnesių buvo.
Atsakyti
Sveikutes!Gal as cia ne i ta tema....Bet noriu pasiulyti,gal kam reikia spirales NOVA T,turiu nauja,neispakuota,galiojimo terminas iki 2009.02,parduosiu pigiai,nes pati pirkausi kitokia ta taip ir liko.Uz 60lt. su siuntimu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritikas: 22 rugpjūčio 2008 - 10:32
QUOTE(NYLE MA @ 2008 08 22, 08:47)
Labutis mirksiukas.gif

Sakykit ar tiesa, kad spiralę dėtis reikia tik mer mėnesines?
Aš po trečio leliuko dar vis nesusergu. Maitinu. Po antro susirgau tik kai jam dešimt mėnesių buvo.

Labukas,ankščiau tik taip dėdavo tada kai mmm 2-3dieną,sako tada daugiausia atsivėręs gimdos kaklelis ir tada būna mažiausiai skausminaga,o dabar jau esu girdeju kad deda ir nebūtinai per mmm
Atsakyti
man dejo vidury ciklo smile.gif svarbiausia isitikinti, kad nera naujo nestumo, bet po gimdymo gerai butu kad butu praeje bent 6 men,nes jei deda anksciau didesnis sansas iskristi ar pasislinkti.....
Atsakyti
QUOTE(ritikas @ 2008 08 22, 11:32)
Sveikutes!Gal as cia ne i ta tema....Bet noriu pasiulyti,gal kam reikia spirales NOVA T,turiu nauja,neispakuota,galiojimo terminas iki 2009.02,parduosiu pigiai,nes pati pirkausi kitokia ta taip ir liko.Uz 60lt. su siuntimu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Niekam nereikia pigiau spirales?Tikrai nauja is vaistines.
Atsakyti
mergaites , o po kiek laiko issiimus spirale galima pastot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 08 26, 13:40)
mergaites , o po kiek laiko issiimus spirale galima  pastot? g.gif

iš kart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 08 08, 15:49)
Oi si menesi sirgimas tai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jei visados toks butu tai liuks,tada man patinka kad as meciau gerti KT ir isidejau spirale,,,,,o ir as dar po sirgimo nepilna savaite teplioju,nors ir pries sirgima kelios dienos pateplioju,,,,

o tai kiek dieneliu is viso teplioja+kraujuoja+vel teplioja? g.gif

as pries pora savaiteliu isidejau nova t, lyg ir viskas normaliai buvo, bet va paskutines kelias dieneles laaaabai skauda pilvo apacia, jausmas primena slapimo pusles uzdegima..baisiai nemalonu doh.gif skambinau gydytojai tai sake, kad greiciausiai gimda kovoja ir bando isstumti svetimkuni. sake, akd buna moteru kurios nepriima spiraliu, skauda, nemalonu ir t.t. ir tenka isimt. tikiuosi man taip nebus unsure.gif
Atsakyti