Lauk ir sulauksi
  Lauk ir sulauksi   

Dziaugiuosi neatsidziaugiu
 Dziaugiuosi neatsidziaugiu   Pabandykit, kam aktualu
 Pabandykit, kam aktualu   

gerai pradžiai, bet vat prieš keletą mėn. prasidėjo, kas menėsį kiaušidžių uždegimas, skausmas nerealus (kartais iš lovos net negaliu atsikelt
  gerai pradžiai, bet vat prieš keletą mėn. prasidėjo, kas menėsį kiaušidžių uždegimas, skausmas nerealus (kartais iš lovos net negaliu atsikelt   ). Tik išsigydau po savaitės vėl tas pats, jau nebežianu kas yra, galvojau gal jau atmeta man organizmas ją, bet ginekologė nepritaria tam, tai net nežinau ką daryti ir ką galvoti, kur priežasties ieškoti. Darė tyrimus, bet viskas tvarkoje, tai nusprendžiau visdėlto po naujųjų išsiimti
 ). Tik išsigydau po savaitės vėl tas pats, jau nebežianu kas yra, galvojau gal jau atmeta man organizmas ją, bet ginekologė nepritaria tam, tai net nežinau ką daryti ir ką galvoti, kur priežasties ieškoti. Darė tyrimus, bet viskas tvarkoje, tai nusprendžiau visdėlto po naujųjų išsiimti   

rtik vat kad dabar skaitu tai jau mane ir baime ima,koks cia patikimumas tos spirales,kiek ji gali apsaugot
 rtik vat kad dabar skaitu tai jau mane ir baime ima,koks cia patikimumas tos spirales,kiek ji gali apsaugot  
   nes kiek esu girdejus tai 5 metus,bet ziuriu kad ji tiek neapsaugo
 nes kiek esu girdejus tai 5 metus,bet ziuriu kad ji tiek neapsaugo  

gerai pradžiai, bet vat prieš keletą mėn. prasidėjo, kas menėsį kiaušidžių uždegimas, skausmas nerealus (kartais iš lovos net negaliu atsikelt
  gerai pradžiai, bet vat prieš keletą mėn. prasidėjo, kas menėsį kiaušidžių uždegimas, skausmas nerealus (kartais iš lovos net negaliu atsikelt   ). Tik išsigydau po savaitės vėl tas pats, jau nebežianu kas yra, galvojau gal jau atmeta man organizmas ją, bet ginekologė nepritaria tam, tai net nežinau ką daryti ir ką galvoti, kur priežasties ieškoti. Darė tyrimus, bet viskas tvarkoje, tai nusprendžiau visdėlto po naujųjų išsiimti
 ). Tik išsigydau po savaitės vėl tas pats, jau nebežianu kas yra, galvojau gal jau atmeta man organizmas ją, bet ginekologė nepritaria tam, tai net nežinau ką daryti ir ką galvoti, kur priežasties ieškoti. Darė tyrimus, bet viskas tvarkoje, tai nusprendžiau visdėlto po naujųjų išsiimti  
 gal nepulk is karto issiimineti?
 siutas ima, muset po swenciu reikes pas gine eiti

nemažiau trūko)  ir neblogai pas šitą esu pastovi ir niekada nebuvo kažkokių tai nesusipratimų
 nemažiau trūko)  ir neblogai pas šitą esu pastovi ir niekada nebuvo kažkokių tai nesusipratimų   

parasyk kai sulauksi
 parasyk kai sulauksi  nes tuoj apsigalvosiu,ir pakeisiu nuomone apie spirale
 nes tuoj apsigalvosiu,ir pakeisiu nuomone apie spirale 

parasyk kai sulauksi
 parasyk kai sulauksi  nes tuoj apsigalvosiu,ir pakeisiu nuomone apie spirale
 nes tuoj apsigalvosiu,ir pakeisiu nuomone apie spirale 

Siaip Varine spirale neturetu taip ciklo isreguliuot
  Siaip Varine spirale neturetu taip ciklo isreguliuot   Cia su hormoninem taip buna
  Cia su hormoninem taip buna   
  Siaip Varine spirale neturetu taip ciklo isreguliuot
  Siaip Varine spirale neturetu taip ciklo isreguliuot   Cia su hormoninem taip buna
  Cia su hormoninem taip buna