Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę(varinę)

[quote=Tučka,2008 02 08, 08:53]
Aisku kad pasitariau su gine doh.gif padare visus tyrimus, kokiu reik, tada israse recepta spiralei smile.gif

O tai kokius tyrimus daro, man tai tik liepe nusipirkt, atseit kokia noriu spirale ir tada pasiskambint susitart del idejimo. g.gif
Atsakyti
[quote=della3,2008 02 09, 00:35]
[quote=Tučka,2008 02 08, 08:53]
Aisku kad pasitariau su gine doh.gif padare visus tyrimus, kokiu reik, tada israse recepta spiralei smile.gif

O tai kokius tyrimus daro, man tai tik liepe nusipirkt, atseit kokia noriu spirale ir tada pasiskambint susitart del idejimo. g.gif
[/quote]

Paeme tepineli ir onkocitologini tyrima dare, kur reikejo 2 savaites laukt atsakymo. smile.gif
Atsakyti
klausykit, dabar man iskilo klausimas, kaip jus per dienas tarkim ar naudojate tamponus ar tik iklotus, na skaiciau, kad tamponus galima, bet daktare sake pirmus kelis menesius pakenteti, na is viso sake su jais atsargiai, kad neistraukti netycia spirales, nes kaizkaip galima uzkabinti....bet va dienos juk pagauseja, tai su vienais iklotais jauciu sunkoka pradzioj.. g.gif unsure.gif smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(la_luna @ 2008 02 09, 11:03)
klausykit, dabar man iskilo klausimas, kaip jus per dienas tarkim ar naudojate tamponus ar tik iklotus, na skaiciau, kad tamponus galima,  bet daktare sake pirmus kelis menesius pakenteti, na is viso sake su jais atsargiai, kad neistraukti netycia spirales, nes kaizkaip galima uzkabinti....bet va dienos juk pagauseja, tai su vienais iklotais jauciu sunkoka pradzioj.. g.gif  unsure.gif  smile.gif ...

Naudoju iprastus paketus smile.gif O tamponus jei naudosi, reik juos keist ne ilgiau, kaip kas 2 valandas, nes gali pridziuti prie siulu ir istrauksi kartu su spirale rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2008 02 08, 19:59)
nusivyliau jumis, galvojau, kad jūs mąstančios protingos moterys. O jūs neskiriat spermatozoidų nuo apvaisinto kiaušinėlio, kuris JAU yra žmogaus pradžia, mažas kūdikėlis. Čia panašiai kaip neskirti šaukšto  nuo maisto....
spermatozoidai yra gyvybingi, bet jie patys savaime nėra gyvybė.  doh.gif

jei manot, kad tik jūs viena čia esat mąstanti ir protinga, tai siūlau kitą kartą pačiai pamąstyti prieš komentuojant kitų protus. Tai ne mąstymo ar proto, o požiūrio ir vertybių klausimai. Jūs vertinate tam tikrus dalykus vienaip, aš - šiek tiek kitaip. Man apvaisintas kiaušinėlis ir yra tik apvaisintas kiaušinėlis. Pagal dar kažkieno vertybes, bet kokia kontracepcija turėtų būti draudžiama, nes ja kovojama prieš gyvybės užsimezgimą. Man asmeniškai toks požiūris nepriimtinas schmoll.gif

QUOTE(la_luna @ 2008 02 09, 11:03)
klausykit, dabar man iskilo klausimas, kaip jus per dienas tarkim ar naudojate tamponus ar tik iklotus, na skaiciau, kad tamponus galima,  bet daktare sake pirmus kelis menesius pakenteti, na is viso sake su jais atsargiai, kad neistraukti netycia spirales, nes kaizkaip galima uzkabinti....bet va dienos juk pagauseja, tai su vienais iklotais jauciu sunkoka pradzioj.. g.gif  unsure.gif  smile.gif ...

aš iki spiralės įsidėjimo naudojau tamponus, nes su jais buvo žymiai patogiau. Bet mano ginė patarė dabar tamponų nenaudoti, taigi, teks grįžti prie įklotų (nors ir nelabai norisi) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 02 09, 13:08)
jei manot, kad tik jūs viena čia esat mąstanti ir protinga, tai siūlau kitą kartą pačiai pamąstyti prieš komentuojant kitų protus. Tai ne mąstymo ar proto, o požiūrio ir vertybių klausimai. Jūs vertinate tam tikrus dalykus vienaip, aš - šiek tiek kitaip. Man apvaisintas kiaušinėlis ir yra tik apvaisintas kiaušinėlis.  Pagal dar kažkieno vertybes, bet kokia kontracepcija turėtų būti draudžiama, nes ja kovojama prieš gyvybės užsimezgimą. Man asmeniškai toks požiūris nepriimtinas  schmoll.gif

Labai su tavim sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 09 vasario 2008 - 13:31
QUOTE(Tučka @ 2008 02 09, 13:50)
Naudoju iprastus paketus  smile.gif  O tamponus jei naudosi, reik juos keist ne ilgiau, kaip kas 2 valandas, nes gali pridziuti prie siulu ir istrauksi kartu su spirale  rolleyes.gif

va va butent taip man daktare ir aiskino:), ka gi bandysim su iklotukais apsieiti...gal normaliai visai-gaila tik, kad sporta reikes tam kartui atideti, nes i sale su paketu tai nelabai jau schmoll.gif bet bus proga ka nors kito naudingo tuo metu nuveikti biggrin.gif smile.gif
Papildyta:
tucka, o cia nuotraukoj gal tavo sunelis?smile.gif-labai faina man nuotrauka sita, grazus berniukas labai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(la_luna @ 2008 02 09, 14:35)

tucka, o cia nuotraukoj gal tavo sunelis?smile.gif-labai faina man nuotrauka sita, grazus berniukas labai 4u.gif  mirksiukas.gif

Aga maniskis rolleyes.gif Aciu uz komplimenta 4u.gif matyt kastingui irgi patiko, nes pakviete i filmavimo bandymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 09, 15:42)
Aga maniskis  rolleyes.gif Aciu uz komplimenta  4u.gif matyt kastingui irgi patiko, nes pakviete i filmavimo bandymus  ax.gif

4u.gif sakau bus sirdziu edikas lotuliukas.gif ...fainuolis smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,as irgi is tu,kurios ir nori ir neapsisprendzia del spirales.Bet greiciausiai tai visgi ivyks.Tik va kokie mano pastebejimai
-gyd,man liepe tiesiog nusipirkti bet kokia paprasta (t.y) varine spirale ,sake jokio skirtumo nera
- mirenos nesiule del dvieju priezasciu :
nes man nera 40
ir neturiu jokiu nereikalingu dalyku gimdoj (cistos ,navikai,miomos ir t.t) ciklas pakankamai reguliarus ,todel detis hormona nera reikalo.

Na mano gyd.tikrai spec.ir neturiu pagrindo ja netiketi.Bet kadangi duota laisve man paciai issirinkti spirale, nezinau kokia.Vis galvojau ,kad Nova -T ir viskas,bet ziuriu jus cia diskutuojat apie kitus pavadinimus.Jei kas galit, siek tiek issamiau.Tokio sarasiuko niekur nerandu.
Atsakyti
QUOTE(luxx @ 2008 02 09, 16:58)
Sveikos ,as irgi is tu,kurios ir nori  ir neapsisprendzia del spirales.Bet greiciausiai tai visgi ivyks.Tik va kokie mano pastebejimai
-gyd,man liepe tiesiog nusipirkti bet kokia paprasta (t.y) varine spirale ,sake  jokio skirtumo nera
- mirenos nesiule del dvieju priezasciu :
nes man nera 40
ir neturiu jokiu nereikalingu dalyku gimdoj (cistos ,navikai,miomos ir t.t) ciklas pakankamai reguliarus ,todel detis hormona nera reikalo.

Na mano gyd.tikrai spec.ir neturiu pagrindo ja netiketi.Bet kadangi duota laisve man paciai issirinkti spirale, nezinau kokia.Vis galvojau ,kad Nova -T ir viskas,bet ziuriu jus cia diskutuojat apie kitus pavadinimus.Jei kas galit, siek tiek issamiau.Tokio sarasiuko niekur nerandu.

Na siaip tai kiek zinau tai ir yra tik tos 2 spirales g.gif T.y mirena ir nova T ax.gif

Tik man tai is pradziu tyrimus padare, o veliau tik liepe nusipirkti, nes jeigu butu prasti tyrimai, tai butu kaip ir pinigai ismesti i bala doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 09 vasario 2008 - 18:22
QUOTE(Tučka @ 2008 02 09, 18:21)
Tik man tai is pradziu tyrimus padare, o veliau tik liepe nusipirkti, nes jeigu butu prasti tyrimai, tai butu kaip ir pinigai ismesti i bala  doh.gif

o kokius tau tyrimus darė? (Man tai tik bendrą apžiūrą ir tepinėlį, kad įsitikint, kad tikrai nėra kokios disbakteriozės ar uždegimo) ax.gif
Atsakyti