QUOTE(mamalora @ 2008 02 08, 19:59)
nusivyliau jumis, galvojau, kad jūs mąstančios protingos moterys. O jūs neskiriat spermatozoidų nuo apvaisinto kiaušinėlio, kuris JAU yra žmogaus pradžia, mažas kūdikėlis. Čia panašiai kaip neskirti šaukšto nuo maisto....
spermatozoidai yra gyvybingi, bet jie patys savaime nėra gyvybė.
jei manot, kad tik jūs viena čia esat mąstanti ir protinga, tai siūlau kitą kartą pačiai pamąstyti prieš komentuojant kitų protus. Tai ne mąstymo ar proto, o požiūrio ir vertybių klausimai. Jūs vertinate tam tikrus dalykus vienaip, aš - šiek tiek kitaip. Man apvaisintas kiaušinėlis ir yra tik apvaisintas kiaušinėlis. Pagal dar kažkieno vertybes, bet kokia kontracepcija turėtų būti draudžiama, nes ja kovojama prieš gyvybės užsimezgimą. Man asmeniškai toks požiūris nepriimtinas
QUOTE(la_luna @ 2008 02 09, 11:03)
klausykit, dabar man iskilo klausimas, kaip jus per dienas tarkim ar naudojate tamponus ar tik iklotus, na skaiciau, kad tamponus galima, bet daktare sake pirmus kelis menesius pakenteti, na is viso sake su jais atsargiai, kad neistraukti netycia spirales, nes kaizkaip galima uzkabinti....bet va dienos juk pagauseja, tai su vienais iklotais jauciu sunkoka pradzioj..

...
aš iki spiralės įsidėjimo naudojau tamponus, nes su jais buvo žymiai patogiau. Bet mano ginė patarė dabar tamponų nenaudoti, taigi, teks grįžti prie įklotų (nors ir nelabai norisi)
The one who follows the crowd will usually get no further than the crowd. The one who walks alone, is likely to find himself in places no one has ever been. Albert Einstein