Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę(varinę)

Mirena siulo daugiau toms, pas ka yra gausesnes mmm, ar yra nustatoma mazakraujyste, nes su paprasta spirale jos pailgeja ir pagauseja rolleyes.gif Nors man antros mmm, po spirales idejimo nepasakyciau, kad butu baisiai gausios. Va per pirmasias mmm, tai tikraja to zodzio prasme plaukiau 7 dienas doh.gif
Atsakyti
o gal is cia esanciu kam nors buvo taip kad po idejimo spirales, na po kiek laiko pradejo skaudeti pilvuka? g.gif man dabar skauda jau kokia savaite, atrodo lyg skrandis ar pilvas, net nesuprantu is tikruju blush2.gif , bet vaistinej sake, kad pasitikrinciau, nes gali buti del spirales, o man ja idejo ne pries pilna menesi... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(la_luna @ 2008 02 18, 11:06)
o gal is cia esanciu kam nors buvo taip kad po idejimo spirales, na po kiek laiko pradejo skaudeti pilvuka? g.gif man dabar skauda jau kokia savaite, atrodo lyg skrandis ar pilvas, net nesuprantu is tikruju blush2.gif , bet vaistinej sake, kad pasitikrinciau, nes gali buti del spirales, o man ja idejo ne pries pilna menesi... g.gif  blush2.gif

Man buna kartais pamaudzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 18, 12:36)
Man buna kartais pamaudzia  g.gif

na jauciu, kad eisiu pasitikrinti po dienu, ne tiek jau daug ir liko, gal naudingiau bus taip smile.gif nebent pilvuka labai jau skaudet prades, bet tikiuosi kad bus be skausmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_luna @ 2008 02 18, 12:11)
na jauciu, kad eisiu pasitikrinti po dienu, ne tiek jau daug ir liko, gal naudingiau bus taip smile.gif nebent pilvuka labai jau skaudet prades, bet tikiuosi kad bus be skausmo 4u.gif

As kai buvau po pirmu mmm, tai pasake, daktare, kad labai tvirtai stovi spirale, tai per daug ir nesijaudinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 18, 13:14)
As kai buvau po pirmu mmm, tai pasake, daktare, kad labai tvirtai stovi spirale, tai per daug ir nesijaudinu  ax.gif

vat ir as to tikiuosi, nes man nuo jos idejimo tai ir liko klausimas, nes nejauciau siulu, bet taip norisi jau atsipalaiduot pagaliau ir negal;voti apie tai blush2.gif jau greitai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(la_luna @ 2008 02 18, 12:23)
vat ir as to tikiuosi, nes man nuo jos idejimo tai ir liko klausimas, nes nejauciau siulu, bet taip norisi jau atsipalaiduot pagaliau ir negal;voti apie tai blush2.gif jau greitai.. smile.gif

Sekmes tau 4u.gif As siulus tai uzciuopiu neilgus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 18, 13:24)
Sekmes tau  4u.gif  As siulus tai uzciuopiu neilgus  biggrin.gif

aciukas:) 4u.gif

tikiuosi ir as uzciuopsiu po to:))
Atsakyti
Ir man gyd.rekomendavo varine spirale,nes ji be hormonu, o ju daugiau nenoriu schmoll.gif Kazi ar Lt yra spirale kuri vadinasi Flexi-T ji yra triju dydziu,maziausias dydis tinka net negimdziusioms ir jaunoms panelems. Gal kuri esat ka apie ja girdejusios??? Kiek apie ja skaiciau tai raso,kad cia naujausia ir tobuliausia ,ar kaip cia pavadint, sukurta spirale. Bet gal Lt dar tokiu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2008 02 20, 21:00)
Ir man gyd.rekomendavo varine spirale,nes ji be hormonu, o ju daugiau nenoriu schmoll.gif Kazi ar Lt yra spirale kuri vadinasi Flexi-T ji yra triju dydziu,maziausias dydis tinka net negimdziusioms ir jaunoms panelems. Gal kuri esat ka apie ja girdejusios??? Kiek apie ja skaiciau tai raso,kad cia naujausia ir tobuliausia ,ar kaip cia pavadint, sukurta spirale. Bet gal Lt dar tokiu nera g.gif

Nera LT tokiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 21, 08:57)
Nera LT tokiu  schmoll.gif

as ir uk apie tokias negirdejau g.gif smile.gif
Atsakyti
http://www.ciao.de/Flexi_T_300__187202

va cia vienas is tu Flexi-T,yra dar du dydziai.
Atsakyti