Kai laukiausi antrojo, ir reikėjo nors truputėlį padirbėti, tai aš savo 1.3 m. "didijį" buvau palikusi savo mamai. Tik savaitgaliais atvažiuodavau pas jį. Tai pirmą kartą man buvo šokas, kai atvažiavus sūnutis manęs nepripažino, ir pas mane nėjo.

Su tėčiu bendravo puikiai, o su manim- visai ne. Galvojau, kad mesiu tą darbą, ir grįšiu pas vaiką. Bet šiaip ne taip ištvėriau

Bet kai gimė dukra, tai pamaniai, jau geriau nevalgius negėrus būsiu, bet kiek man tai bekainuotų, savo zuikių daugiau seneliams nepaliksiu. Grįžau į darbą, kai dukrai buvo 10 mėn. Turėjom puikią ir nelabai brangią auklę, aš dukrą maitinau iki1.5 metų, per pietus grįždavau jos pamaitinti.
Tuo metu buvo labai sunku. Ir fiziškai, ir materialiai. Bet aš džiaugiuosi, kad mano rtšiai su vaikais nenutrūko. O mano "didysis vyras" dar ilgai taip elgdavosi, kai likdavo pas senelę keletui dienų- manęs nepripažindavo, nekalbėdavo telefonu. O kai paaugo, tai man paaiškino, kad jis labai pykdavo ant manęs, kai jį palikdavau.
Manau, kad kiekvienam savas kelias ir savas sprendimas. O jei vaikutis toks mažutis- dar tik pusmečio, tai, manau, jis nelabai ką teprisimins, kas buvo, kai jam buvo 1 metai

Nes, jei teisingai supratau, nuo metų ketini jį vėl atsivežti?