Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės namuose

QUOTE(aggate @ 2007 01 12, 12:16)
Mes tuoksimes liepos pabaigoje.Cia mums isvis labai pasiseke.Be problemu gavome viska,ko norejome:muzikanta,kurio norejome,sodyba,kuria isimylejome,fotografa,nebrangiai imanti.Negaliu dar patiketi,nes visi dar vargsta,negauna,iesko doh.gif Sodyba yra Seredziaus sen.Sodyba mums kainuos su viskuo(maistu,atskirais kambariais,sale,pirtimis)4400lt.Man tai yra labai mazai,kai pasiskaitai kitu komentarus,kai uz kazkokias sodybeles paima vien uz nuoma 3000lt unsure.gif ...Savo tekejimo menesio taip ir neisdavai ax.gif Na,pasakyk,kuri menesi tekesi? biggrin.gif

Kaip tai neisdaviau? smile.gif
taigi ziurek mano parasa smile.gif
Atsakyti
Atleisk 4u.gif Nepastebejau ax.gif Grazi data thumbup.gif Mes irgi siandien pas kunigeli buvom.Eisim kursu lankyti doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 14, 20:15)
Atleisk 4u.gif Nepastebejau ax.gif Grazi data thumbup.gif Mes irgi siandien pas kunigeli buvom.Eisim kursu lankyti doh.gif  smile.gif

Mes irgi siandien buvom Kernaves baznycioj misiose ir su kunigeliu trumpai persimetem , visus reikalus ten vienuoles tvarko, tai su viena is ju viska issiaiskinom ir irgi eisim greit i ta seimos centra kursu lankyti wink.gif
O jus kur lankysit???? Vilniuj gal??? wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 01 14, 21:07)
Mes irgi siandien buvom Kernaves baznycioj misiose ir su kunigeliu trumpai persimetem , visus reikalus ten vienuoles tvarko, tai su viena is ju viska issiaiskinom ir irgi eisim greit i ta seimos centra kursu lankyti wink.gif
O jus kur lankysit???? Vilniuj gal??? wink.gif

Ne,Kaune bandysim lankyti.Arti namu.Bet kaip palengveja su kunigu,kai viska sutari.Tada pajunti vestuviu dvasia.Sunkus savaitgalis buvo.Lakstem pas muzikanta dar,pas viena kuniga(bet pasirode jis labai keistas),tai tada paskita kuniga.Viska sutvarkem,kas ramybes nedave.Chu blink.gif biggrin.gif O jus nuostabioj vietoj tuoksites.Esu buvusi Kernavej,nuostabus gamtovaisdis. thumbup.gif
Atsakyti
Jei yra didelis namas ir kiemas, galima statyti kieme tokia kaip palapine, kur galima ir stalus dengti ir paskui sokti. O maista, indus ir aptarnavima galima uzsisakyti is firmos - jie atvaziuoja su savo stalais, staltiesiem, indais, maistu ir gerimais jeigu reikia. Mokek pinigelius ir padarys viska, ka nori smile.gif Taip pat tvarkingi grazus padavejai gali atvaziuot jei reikia. Labai nemazai kaviniu turi savo "isvaziuojancius" padalinius. Arba galima samdyti seimininkes. Mano seses vestuves vyko musu namuose - buvo apie 75 zmones - viskas praejo labai sauniai (tiesa, senokai jau buvo...). Todel jei yra vieta ir noras - as uz! Ypac, jei sveciai yra tie zmones, kuriuos ir taip mielai pakviestum i savo namus.
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 14, 21:25)
Ne,Kaune bandysim lankyti.Arti namu.Bet kaip palengveja su kunigu,kai viska sutari.Tada pajunti vestuviu dvasia.Sunkus savaitgalis buvo.Lakstem pas muzikanta dar,pas viena kuniga(bet pasirode jis labai keistas),tai tada paskita kuniga.Viska sutvarkem,kas ramybes nedave.Chu blink.gif  biggrin.gif O jus nuostabioj vietoj tuoksites.Esu buvusi Kernavej,nuostabus gamtovaisdis. thumbup.gif

Ne tik gamtovaizdis, bet ir bažnyžia man pasakiškai graži ir miela....Ech jau laukiu 05 26 smile.gif

Papildyta:
QUOTE(svete @ 2007 01 14, 22:20)
Jei yra didelis namas ir kiemas, galima statyti kieme tokia kaip palapine, kur galima ir stalus dengti ir paskui sokti. O maista, indus ir aptarnavima galima uzsisakyti is firmos - jie atvaziuoja su savo stalais, staltiesiem, indais, maistu ir gerimais jeigu reikia. Mokek pinigelius ir padarys viska, ka nori smile.gif Taip pat tvarkingi grazus padavejai gali atvaziuot jei reikia. Labai nemazai kaviniu turi savo "isvaziuojancius" padalinius. Arba galima samdyti seimininkes. Mano seses vestuves vyko musu namuose - buvo apie 75 zmones - viskas praejo labai sauniai (tiesa, senokai jau buvo...). Todel jei yra vieta ir noras - as uz! Ypac, jei sveciai yra tie zmones, kuriuos ir taip mielai pakviestum i savo namus.

Būtent tai geriausia išeitis - palapinė - tada tikrai ir namie sutikčiau tuoktis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gera idėja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 01 11, 17:22)
Jei turėtum tada jaučiu būtų gaila išmesti papildomus pinigus salės nuomai ir t.t. wink.gif
Aš tai nenorėčiau namie visgi, nes tie tvarkymai ir tie bardakai namie.... schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Aš net gimtadienių ar kitokių progų stengiuos namie nešvęsti...
Tarkim kompanija ir kultūringa, bet vis tiek tas pats indų plovimas jau užknisa, o kur dar visa kita...
Bet pvz mano pažįstamos tėvai turi kaimo turizmo sodyba - tai jai bepigu švęsti namie, ką ji ir planuoja wink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sesers vestuvės bus tėvų namuose, ir tikrai gaila pinigų salei, kai svečių kambaryje gali susėsti 76 žmones, tik toks nepatogumas, kad šokti reikės kitame kambaryje. Tačiau daugelyje salių ar sodybų irgi yra taip pat, tai mokėti tūkstančius už vietą, kai jos yra nemokamai, manau neverta.
Bet nesiginčijų, kad salėje viskas atrodo daug iškilmingiau ax.gif
Atsakyti
jei tik gyvenate tokioje vietoje, kad galite svesti su sveciais - tai super ideja svesti namuose, ir dar kaip pigu!
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2007 01 14, 23:20)

jo jo.. tik ar palapine gerai? gal patvariau ir maloniau stacionarus kilnojamas namelis? o kiek zinau atrodo kainos panasios kaip ir palapiniu.. http://www.jaunavedz...h...=7&Itemid=8
Atsakyti
mes darom namuose ax.gif nors rupescio gal ir daugiau, bet manau, kad vis tiek gal patogiau...
Atsakyti
del patogumo, tai nzn....... g.gif kiek ruosos, vargo.......... mes tai uszakem sodyba, kurioje bus ir maistas paruostas, ir aptarnavimas, ir nakvyne visiems sveciams!!! biggrin.gif
Atsakyti
cia dar vienas budas, kaip galima butu svesti namie,aisku jei turite dideli kiema. smile.gif http://www.xdecor.lt....php/pageid/334
Atsakyti