QUOTE(aggate @ 2007 01 14, 21:25)
Ne,Kaune bandysim lankyti.Arti namu.Bet kaip palengveja su kunigu,kai viska sutari.Tada pajunti vestuviu dvasia.Sunkus savaitgalis buvo.Lakstem pas muzikanta dar,pas viena kuniga(bet pasirode jis labai keistas),tai tada paskita kuniga.Viska sutvarkem,kas ramybes nedave.Chu

O jus nuostabioj vietoj tuoksites.Esu buvusi Kernavej,nuostabus gamtovaisdis.
Ne tik gamtovaizdis, bet ir bažnyžia man pasakiškai graži ir miela....Ech jau laukiu 05 26
Papildyta:
QUOTE(svete @ 2007 01 14, 22:20)
Jei yra didelis namas ir kiemas, galima statyti kieme tokia kaip palapine, kur galima ir stalus dengti ir paskui sokti. O maista, indus ir aptarnavima galima uzsisakyti is firmos - jie atvaziuoja su savo stalais, staltiesiem, indais, maistu ir gerimais jeigu reikia. Mokek pinigelius ir padarys viska, ka nori

Taip pat tvarkingi grazus padavejai gali atvaziuot jei reikia. Labai nemazai kaviniu turi savo "isvaziuojancius" padalinius. Arba galima samdyti seimininkes. Mano seses vestuves vyko musu namuose - buvo apie 75 zmones - viskas praejo labai sauniai (tiesa, senokai jau buvo...). Todel jei yra vieta ir noras - as uz! Ypac, jei sveciai yra tie zmones, kuriuos ir taip mielai pakviestum i savo namus.
Būtent tai geriausia išeitis - palapinė - tada tikrai ir namie sutikčiau tuoktis
gera idėja