Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės namuose

QUOTE(della @ 2005 11 08, 13:37)
man teko buti vestuvese kurios vyko namie(tiksliau bute)tai man labai jau nepatiko doh.gif nei prie stalo vietos normaliai,o ka jau kalbeti apie sokius doh.gif na mano nuomone tai kazkokia tais nesamone.

drinks_cheers.gif man irgi atrodo, kad vestuves namuose griniausia nesamone schmoll.gif
Atsakyti
ir as sutinku su ta nuomone jau namuose daryt tokia svente tikra nesamone nucvaziuoji i sale suderini visa meniu ir visi tiek tevai tiek patys jaunieji atvaziuoja be rupesciu nei sokinet aplink svecius nei rupintis. Nori grizti namo ramus pailseti jei dar kas is pamergeliu sugalvoja jauniesiems kambari papuosia o kaip namuose vyksta tikia svente nemanau kad kas iseina. Na kaip sakoma kiekvieno turim savo nuomone ir nora.
Atsakyti
ne ne ne, ir dar karta ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man si mintis irgi nepatinka.Nepasventi, o pavargsti.O kad ir smagiai pasventi,kai ateina metas sutvarkyti visa betvarke,tai dingsta visa smagi nuotaika.Na,as tikrai namuose vestuviu nesvesciau.Nebent visiskai netureciau pinigeliu sales nuomai,tai...Na,bet tuomet taupyciau,kol sutaupyciau normalioms vestuvems,nes apie sventima namuos siurpas kunu neina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 09, 15:42)
Man si mintis irgi nepatinka.Nepasventi, o pavargsti.O kad ir smagiai pasventi,kai ateina metas sutvarkyti visa betvarke,tai dingsta visa smagi nuotaika.Na,as tikrai namuose vestuviu nesvesciau.Nebent visiskai netureciau pinigeliu sales nuomai,tai...Na,bet tuomet taupyciau,kol sutaupyciau normalioms vestuvems,nes apie sventima namuos siurpas kunu neina ax.gif

Jei norisi švęst namuose, bet nesinori visos tos samtriochos smile.gif ,mano manymu, kuo puikiausia išeitis - šeimininkių ir padavėjų noma, kurie paskui viską ir sutvarko - ir aplinka superinė ir namų šeimininkais būt nereikia drinks_cheers.gif Jeigu turėčiau tinkamus namus taip ir daryčiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(.oOo. @ 2007 01 11, 15:04)
Jei norisi švęst namuose, bet nesinori visos tos samtriochos smile.gif ,mano manymu, kuo puikiausia išeitis - šeimininkių ir padavėjų noma, kurie paskui viską ir sutvarko - ir aplinka superinė ir namų šeimininkais būt nereikia  drinks_cheers.gif Jeigu turėčiau tinkamus namus taip ir daryčiau  thumbup.gif

Gal todel ir as taip sneku,kad neturim dideliu namu ax.gif Jei turetume,gal ir poziuris butu kitoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 11, 15:27)
Gal todel ir as taip sneku,kad neturim dideliu namu  ax.gif Jei turetume,gal ir poziuris butu kitoks  g.gif

Jei turėtum tada jaučiu būtų gaila išmesti papildomus pinigus salės nuomai ir t.t. wink.gif
Aš tai nenorėčiau namie visgi, nes tie tvarkymai ir tie bardakai namie.... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Aš net gimtadienių ar kitokių progų stengiuos namie nešvęsti...
Tarkim kompanija ir kultūringa, bet vis tiek tas pats indų plovimas jau užknisa, o kur dar visa kita...
Bet pvz mano pažįstamos tėvai turi kaimo turizmo sodyba - tai jai bepigu švęsti namie, ką ji ir planuoja wink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 01 11, 17:22)
Jei turėtum tada jaučiu būtų gaila išmesti papildomus pinigus salės nuomai ir t.t. wink.gif
Aš tai nenorėčiau namie visgi, nes tie tvarkymai ir tie bardakai namie.... schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Aš net gimtadienių ar kitokių progų stengiuos namie nešvęsti...
Tarkim kompanija ir kultūringa, bet vis tiek tas pats indų plovimas jau užknisa, o kur dar visa kita...
Bet pvz mano pažįstamos tėvai turi kaimo turizmo sodyba - tai jai bepigu švęsti namie, ką ji ir planuoja wink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man butent sodybai isleistu pinigu ir nebus gaila.Nes kai pradedi filosofuoti,tai tada ir supranti,kad tas gyvenimelis ir taip sunkus,kad dirbi,o pinigai iseina kazkur ir nei spinta pilna,nei saldytuvas biggrin.gif Tad bent vestuves issikelsim dideles ir nebus,manau,gaila smile.gif Be to as ta sodyba susizavejusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 11, 17:25)
Man butent sodybai isleistu pinigu ir nebus gaila.Nes kai pradedi filosofuoti,tai tada ir supranti,kad tas gyvenimelis ir taip sunkus,kad dirbi,o pinigai iseina kazkur ir nei spinta pilna,nei saldytuvas biggrin.gif Tad bent vestuves issikelsim dideles ir nebus,manau,gaila smile.gif Be to as ta sodyba susizavejusi thumbup.gif

cia kuria sodyba taip suzaveta, idomu buti suzinoti? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
siaip tai as irgi manau, kad vestuves viena karta gyvenime (bent jau tikimes kiekviena), o tarkim kelioniu (kai renkamasi ji vietoj baliaus) gali susiorganizuoti, o vestuviu ne...
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 01 11, 22:11)
cia kuria sodyba taip suzaveta, idomu buti suzinoti?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
siaip tai as irgi manau, kad vestuves viena karta gyvenime (bent jau tikimes kiekviena), o tarkim kelioniu (kai renkamasi ji vietoj baliaus) gali susiorganizuoti, o vestuviu ne...

As manau lygiai taip pat drinks_cheers.gif thumbup.gif Tai Klumpes malunas apie kuri labai daug kalbu siuose forumuose.Tokia su savo aura sodyba.Gaila tik vienai dienai verysad.gif O kur jus kelsite baliu?Sodyboj ar kavinej?
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 11, 22:43)
As manau lygiai taip pat drinks_cheers.gif  thumbup.gif Tai Klumpes malunas apie kuri labai daug kalbu siuose forumuose.Tokia su savo aura sodyba.Gaila tik vienai dienai verysad.gif O kur jus kelsite baliu?Sodyboj ar kavinej?

planuojam sodyboj, bet dar neissirinkom nieko, nes tik 07 01 04 nunesem pareiskimus, tai si savaitgali manau jau imsimes rimtu veiksmu del sodybu, baznycios, muzikantu ir t.t. doh.gif doh.gif
jau baisu doh.gif doh.gif
vestuvės taip greit, atrodo nieko nespesiu, nes visos cia jau pradeda planuoti pries metus.... schmoll.gif verysad.gif
O kada jūs tuokiatės???
Ir kiek ta sodyba kainuoja???

P.S. Beje pažiūrėjau nete ta sodybą, na tikrai graži, o nuotraukos ypač meniškos smile.gif Tik kaip suprantu ji už Kauno yra?? Taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 12 sausio 2007 - 08:55
QUOTE(Velniukstis @ 2007 01 12, 09:52)
planuojam sodyboj, bet dar neissirinkom nieko, nes tik 07 01 04 nunesem pareiskimus, tai si savaitgali manau jau imsimes rimtu veiksmu del sodybu, baznycios, muzikantu ir t.t.  doh.gif  doh.gif
jau baisu  doh.gif  doh.gif
vestuvės taip greit, atrodo nieko nespesiu, nes visos cia jau pradeda planuoti pries metus.... schmoll.gif  verysad.gif
O kada jūs tuokiatės???
Ir kiek ta sodyba kainuoja???

P.S. Beje pažiūrėjau nete ta sodybą, na tikrai graži, o nuotraukos ypač meniškos smile.gif Tik kaip suprantu ji už Kauno yra?? Taip?

Mes tuoksimes liepos pabaigoje.Cia mums isvis labai pasiseke.Be problemu gavome viska,ko norejome:muzikanta,kurio norejome,sodyba,kuria isimylejome,fotografa,nebrangiai imanti.Negaliu dar patiketi,nes visi dar vargsta,negauna,iesko doh.gif Sodyba yra Seredziaus sen.Sodyba mums kainuos su viskuo(maistu,atskirais kambariais,sale,pirtimis)4400lt.Man tai yra labai mazai,kai pasiskaitai kitu komentarus,kai uz kazkokias sodybeles paima vien uz nuoma 3000lt unsure.gif ...Savo tekejimo menesio taip ir neisdavai ax.gif Na,pasakyk,kuri menesi tekesi? biggrin.gif
Atsakyti