Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(giedruute @ 2007 11 29, 12:44)
Aš taip pat planuoju pirkti kaljana, tad domintų kiek mokėjai už jį?  ax.gif Aš tikiuosi iki 200lt. prasisukti  doh.gif

Aš Kaune bazėse pirkau, tai sumokėjau 210 Lt+tabakas,angliukai ,gavos 240 Lt
Atsakyti
As siulau:

Kokio nors laikrascio ar zurnalo metine prenumerata.
Barzdaskute.
Alkotesteri.
Kaljana.
Papildyta:
interneto kaljanu parduotuve

http://www.kaljanai.lt/kaljanai2.html
Atsakyti
o geras o kur rast alkotesteri pirkt,pvz klaipedoj? blink.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Katuliukas @ 2007 11 29, 14:39)
O aš tai nupirkau šiandien chalata, nes paskutiniu metu vis mano užsimesdavo. lotuliukas.gif Tik galvoju kaip įdomiau jį įpakuoti ir padovanoti. biggrin.gif  g.gif

kiek mokejei?kokios spalvos? 4u.gif sita,o tiu tik chalata daugiau nieko taip? ax.gif
as nzn kokios spalvos,lb mielai atrodo baltas,bet lb jau greit ssusimurzina... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaciuke: 29 lapkričio 2007 - 20:09
QUOTE(išprotėjus @ 2007 11 29, 19:34)
As siulau:

Kokio nors laikrascio ar zurnalo metine prenumerata.
Barzdaskute.
Alkotesteri.
Kaljana.
Papildyta:
interneto kaljanu parduotuve

http://www.kaljanai.lt/kaljanai2.html

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2007 11 29, 15:58)
user posted image
čia dydis kaži ar tinkamai matosi mastau.gif bet dėžė laabai didelė biggrin.gif lotuliukas.gif
beje, pakavimos temos: 1, 2, 34

Aciū už geras idėjas. clap_1.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2007 11 29, 21:08)
o geras o kur rast alkotesteri pirkt,pvz klaipedoj? blink.gif  g.gif
Papildyta:

kiek mokejei?kokios spalvos? 4u.gif sita,o tiu tik chalata daugiau nieko taip? ax.gif
as nzn kokios spalvos,lb mielai atrodo baltas,bet lb jau greit ssusimurzina... doh.gif

Alkotesterius maciau reklamuoja topo centras, ieskok ten
Atsakyti
Čia tai ne MB dovana, bet vistiek gal kas pasinaudos idėja, pernai vaikų auklei padovanojau turto draudimą, aišku prie jo dar visokių smulkmenų. Nesenai ji man paskambino ir pasakė kad apipylė kaimynai, o remontas padarytas katik ir dabar draudimas viską apmokės, nereikės su kaimynais aiškintis doh.gif tai džiaugiuosi kaip koks vaikas, kad dovana naudinga buvo ir ji pati be galo patenkinta, kad kalėdos nebus sugadintos thumbup.gif
Atsakyti
Mes siemet tai idomiai sugalvojom: susitarem viena dovanos dali eiti kartu vienas kitam nupirkti, o dar kokia dovanele-smulkmenele patiems sugalvoti, kad isliktu tas "netiketumo" jausmas smile.gif Ziuresim kaip pavyks toks variantas biggrin.gif
Atsakyti
Jau preitais metais zurnaluose, geidziamu ir originaliu dovanu desimtukuose buvo i-pod, mp3 muzikiniai ausinukai. Zinoma, cia dar ir nuo gyvenimo budo priklauso, bet manau tai stilinga ir idomi dovana vyrui wub.gif Kaledu proga... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eit: 30 lapkričio 2007 - 13:51
QUOTE(Eit @ 2007 11 30, 13:50)
Jau preitais metais zurnaluose, geidziamu ir originaliu dovanu desimtukuose buvo i-pod, mp3 muzikiniai ausinukai. Zinoma, cia dar ir nuo gyvenimo budo priklauso, bet manau tai stilinga ir idomi dovana vyrui  wub.gif  Kaledu proga...  4u.gif  4u.gif

ziurint koks tas vyras g.gif mano vaikas tai dziaugesi tokia dovan thumbup.gif
bet 30 meciu vyrui santa2.gif
Atsakyti
Sexo reikmenų parduotuveje visokių aliejukų ir pan įdomiu daikčiukų galima nusipirkti žinau kad vyram patinka,maniškiui tai tik dovanuok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 11 30, 13:04)
ziurint koks tas vyras g.gif mano vaikas tai dziaugesi tokia dovan thumbup.gif
bet 30 meciu vyrui santa2.gif

va,va ir maniskis suzinojau,kad nori nesiojamo dvd grotuvo ir ne bet kokio o naujausio modelio doh.gif net zinau ir modeli koki doh.gif
Atsakyti