Ech... tas gruodžio mėnuo...

MB gimtadienis... Kalėdos...
Jau tiek visko jam pridovanojusi esu, kad galva neišneša ką dar gudraus, reikalingo ir širdžiai mielo sugalvoti.
Chalatą, megztinį ir pan. dalykus dovanojau, apie čekius į žvejybos parduotuves net galvoti nesinori, tiek nuo draugų, tiek nuo šeimos gauna įvairiausioms progoms... Knygų neskaito, šalikų pirštinių, kepurių nenešioja

, nors ir tuos pačius esu dovanojusi, kvepalai perkami be progos (vis tiek visa jo kosmetika man reikia rūpintis

). Suvenyrų pati nesu linkusi dovanoti. Tik dulkes kaupia namuose.

Vienžo, dauguma jūsų čia vardintas dovanas arba jau dovanojau, arba niekaip netinka.
Šias Kalėdas tikriausia išgelbės futbolas.

Kol skaičiau visą tėmelę šis bei tas į galvą šovė.

Bet kur rasti, tai ką sumąsčiau?

Gal jūs patarsit?
Gimtadieniui nupirkau adidas sportinį kostiumą, bet jis toks plonytis. Žiemą tikriausia nebus itin smagu su juo, turint omeny, kad žaidžia lauke. Galvoju kad viena iš dovanų galėtų būti po apačia apsivelkamos šiltesnės ilgos apatinės kelnės ir marškinėliai ilgomis rankovėmis, bet niekur nesu užmačiusi tokių. Gal kam užkliuvo akis?
Yra tokiu rubu Armijai ir civiliams, ir siaip visokiausio gerio megstantiems aktyvu sporta lauke ten ir pan. Visokiu kaip MB sako neperslampamu ir nepersaunamu pirstiniu, kelniu, batu ir t.t. :bigsmile:Ir webe galima ju prekes pasiziuret