Įkraunama...
Įkraunama...

kokia plaukų spalva Jūsų manymu gražiausia?

man labai graži šviesiai ruda, kaip dažniausiai vadinama ryža, plaukų spalva smile.gif pati esu tamsaplaukė.
Atsakyti
Man šiuo metu ryža/varinė patraukliausiai atrodo smile.gif praeitą savaitę nusidažiau, bet jau vos ir besimato schmoll.gif
Atsakyti
Mano plaukai yra karsto sokolado spalvos... Bet man graziausia moteriai plauku spalva tai blond wub.gif taip man atsikreipia demesys i blondine wub.gif
Atsakyti
man graziausios tamiakases smile.gif
Atsakyti
Man gražiausi šviesiai rusvi plaukai, negarbanoti. Pati tai esu tamsiai varinės spalvos plaukais, garbanotais.
Atsakyti
Visada atkreipiu i ilgaplaukes,tiesiaplaukes blondines ar juodukes.
As dabar blondine. Plaukus tiesinu
Atsakyti
visi raudoni atspalviai 4u.gif
Atsakyti
pienisko sokolado ir bronde
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 12 balandžio 2012 - 16:05
Tamsaus šokolado arba kakavos plaukai. O jei dar natūraliai banguoti... thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mano na žiemos metu buna naturaliai šviesiai rudi su labai stipriu aukso atspalviu,vasarą- vos ne orandziniai ar raudoni.Slepiu tą spalvą, kai kas klausė kokia naturali sakau - šiaudu lotuliukas.gif dažau juodai , ir ko tik nebandau vistiek palieka tą ryžą atspalvi g.gif gal todėl, kad su nuplaunamais dažais.Būna kad kai būnu natūraliais plaukais- nemėgstu jos, nusidažau- pasiilgstu senos spalvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif taigi man juodi plaukai gražiausi....
Atsakyti
man nuostabiausia spalva yra ryžą/vario spalvos, geriausia natūrali. tokia švytinti iš tolo.
Atsakyti
Noreciau pafilosofuoti, kad visos spalvos grazios, kad nuo paciu plauku priklauso ir kaip tinka savininkei ir t.t. Bet tema ne apie tai. Jei prispaustu prie sienos, sakyciau graziausia man varine, tamsiai ryza. Dar zavi naturalios blondines, tokiu laaaabai mazai esu sutikusi smile.gif
Atsakyti