Įkraunama...
Įkraunama...

kokia plaukų spalva Jūsų manymu gražiausia?

QUOTE(mrs.mama @ 2012 02 25, 12:35)
Kaip tokia spalva įdomu vadinasi g.gif ne šampaninė blondinė?
\

gal smėline:)
Atsakyti
As esu gilioj plauku atspalvio paieskoj blush2.gif tiesa sakant ilga laika plauku nedaziau visai bet kirpejos ikalbeta nusidaziau ax.gif naturalus mano plaukai gana tamsus, kazkur 5-6 numerio. kirpeja nudaze tamsiau (5 nr), su tokia violetinio atspalvio uzuomina. Is pradziu man labai nepatiko, bet kai gavau daugybe komplimentu, kaip ta spalva man tinka, paziurejau i veidrodi dar karta pagalvojau gal visai neblogai (ypac kad akys atrodo tikrai zalios hihihi.gif ). Taciau visgi tas tamsumas ir saltumas sudaro griezto zmogaus ispudi. Kuris niekaip nesiderina su mano natura schmoll.gif Taigi kai dazai atsiplove (daze beamoniakiais), dar karta nebenorejau kartoti, bet dazyti visgi noriu, nes tik tada ivaizdis atrodo 'uzbaigtas' (ir vyrui zymiai labiau patinka rolleyes.gif )
Labai noreciau vos sviesesnio to rusvai pilko atspalvio, bet nzn ar ant mano plauku ji imanoma isgauti beamoniakiais dazais rolleyes.gif (rimtesniais dazais dazyti tikrai nenoriu) Bet kol neisbandysiu, turbut nesuzinosiu, ar spalva man tinka.

Manau plauku spalva grazi tik tada, kai derinasi su likusia zmogaus isvaizda, ir kas nuostabiai atrodo vienam, gali visai netikti kitam.

Kai ziurejau filma "Crazy stupid love" mane labai suzavejo Emma Stone isvaizda:
user posted image
pagooglinus radau ja blondine, kuri mano asmenine nuomone zymiai prasciau atrodo.

user posted image
user posted image

Kita man labai patinkanti mergina Rachel Adams ispudingai atrodo irgi tamsesniais plaukais:

user posted image

user posted image

Kad neatrodytu, kad as tiesiog tamsiaplaukiu fane, idedu varianta, kada man rodos sviesus plaukai zymiai labiau tinka:

Sarah Jessica Parker

user posted image
user posted image
Atsakyti
aš tai aišku už blondines, tik ne tas pigias baltai - šalto atspalvio, o švelnaus - auksiaplaukes thumbup.gif

Negražiausiai atrodo juodai nusidažusios merginos, kurioms tai visiškai netinka prie veido doh.gif
Atsakyti
o man ryžumas nuoširdžiai labai gražu smile.gif
Atsakyti
Man labai grazu tamsiai rudi plaukai su siltu atspalviu arba pienisko sokolado, tokie sviesiai rudi wub.gif Negrazu varno juodumo, su melsvu atspalviu juodi. O pati esu blondine, tamsus plaukai man netinka, tai labai gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 25, 10:26)
Kiekviena spalva (tamsi, šviesi) turi savo tam tkrų gražių atspalvių wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

man sita patinka(paskutinej foto:))
Atsakyti
Anksčiau labai žavėjausi juodaplaukėm wub.gif wub.gif wub.gif Bėgant laikui pradėjau labiau atkreipti dėmesį į moteris, merginas, kurios turi natūralią spalvą.. Kad ir dažyta, bet ne juodai, ne baltai ir ne rūžavai : )) Kuo arčiau natūralumo, tuo geriau.. Gražu šviesi ruda, tamsi, šviesi ryža, tamsi, šviesi blondinė, tamsesnė blondinė.. Aš už visas spalvas, kurios tinka moterims mirksiukas.gif Mano asmeniškai yra pilka lyg linų, lietuviška ta, bet dažiausi tamsiau šiek tiek, dabar senai dažiau ir atsiplovė spalva, atrodau kaip Emma Stone, grynai biggrin.gif Draugė sako dažykis plaukus, ryža gi tu, o man lb gražu ax.gif Tai va, kiek žmonių, tiek nuomonių mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia plaukų spalva bebūtų, bet jeigu ji yra natūrali, ji ir yra graži. Ir nesvarbu, ar ryškiai "ryžą", ar juoda, ar žila smile.gif

Nes apie dažų spalvas aš nešneku smile.gif
Atsakyti
Mano plauku spalva ax.gif . Man labai patinka blush2.gif

user posted image
Atsakyti
vakar maciau idealia plauku spalva wub.gif

user posted image
panasi i sit6a tik gal tonu ar dviem sviesesne, nesanti i blondine raudonplauke wub.gif nu man taip grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 18 kovo 2012 - 13:02
QUOTE(*Dancer @ 2012 03 12, 23:53)
aš tai aišku už blondines, tik ne tas pigias baltai - šalto atspalvio, o švelnaus - auksiaplaukes thumbup.gif

aš taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 03 18, 21:40)
aš taip pat  thumbup.gif

as irgi lygiai taip pat 4u.gif

labai nemegstu juodaplaukiu, nes ta spalva nedaug kam tinka, kam tinka tvarkoj, bet kurios dazo bele dazyti, tai labai nekaip atrodo schmoll.gif
Atsakyti