Įkraunama...
Įkraunama...

kokia plaukų spalva Jūsų manymu gražiausia?

QUOTE(ledynea @ 2007 11 18, 19:03)
tai gal pamėgink plaukus dabar nudažyt kokia panašia spalva į savo g.gif bet kai pati sau ieškojau tai neradau schmoll.gif dar vienas būdas nusikirpti trumpai blink.gif

vat ir man sudetinga su panasia i naturalia spalva... dar turiu vilties, kad siek tiek pasiplaus ta spalva g.gif o trumpai visiskai netinka man schmoll.gif dar galvoju pasirudint ir antakius padazyt, tik nzn kokia spalva, kad kazkiek siltumo ir veide atsirastu, gal ir plauku spalva susvelnes tada... prisiviriau koses doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2007 11 18, 17:22)
vat ir man sudetinga su panasia i naturalia spalva... dar turiu vilties, kad siek tiek pasiplaus ta spalva g.gif  o trumpai visiskai netinka man schmoll.gif dar galvoju pasirudint ir antakius padazyt, tik nzn kokia spalva, kad kazkiek siltumo ir veide atsirastu, gal ir plauku spalva susvelnes tada... prisiviriau koses doh.gif

na tikrai net nežinau ką be patart g.gif šiaip tikrai turėtų kažkiek atsiplauti nes dažai visam laikui neišlieka-išblunka mirksiukas.gif o jei antakius dažyt tai reikėtų tokia neitin akį rėžiančia ruda spalva,nes jei per daug akį rėž tai netik ka netiks tai dar ir juokingai atrodys doh.gif unsure.gif
Atsakyti
graziausia tamsiai ruda, sokoladiniai smile.gif
o baisiausiai tai kai buna grynai peroksidiniai plaukai doh.gif dar nelabai visokie bordiniai, vysniniai ir pan.
o siaip kaip ir daugumai graziausia grazus priziureti plaukuciai. ir nesvarbu kokie sviesus ar tamsus rolleyes.gif
Atsakyti
nors pacios sviesus, bet labai patinka sokolado spalvos, arba dar mano klasioke turi ilgus iki juosmens garbanuotus plaukus o ju spalva ryzha(dbr padazius truputi tamsesne) bet kjp jaj tinka wub.gif o atrodo fantastishkai good.gif as kai pamatau ja pati tokiu noriu blush2.gif good.gif
Atsakyti
man grazios visos spalvos kai jos atrodo naturaliai, graziai blizga ir yra sodrios...mano tokie tamsiai sviesus i pilkuma, dabar biski auksini atspalvi uzsidejus, bet atrodo naturaliai gana...bet visada silpna darosi kai pamatau naturalia blondine, kaip kad vaikystej pati buvau
Atsakyti
Blondinkos man gražiausios biggrin.gif
Pati turėjau tamsius plaukus-šokoladine dažydavau,bet vis pasvajodavau apie šviesius plaukus ax.gif Tai viena diena ėmiau ir persidažiau,aišku plaukus teko per pusę ilgio patrumpint,bet nesigailiu patinka man ši spalva ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ledynea @ 2007 11 18, 12:14)
visada žmogui labiausiai tinka natūrali spalva thumbup.gif nors dažnai pačiam žmogui atrodo kitaip blink.gif bet kartais būna ir išimčių(natūrali spalva netinka) rolleyes.gif  biggrin.gif

man natūrali spalva tinka, bet blond išryškina labiau veidą ax.gif
Atsakyti
man graziausia kuo naturalesne plauku spalva, be jokiu violetiniu, geltonu atspalviu. Ir labai svarbu, kad tiktu prie veido bruozu tongue.gif
Atsakyti
Man ir gražu, kai plaukų spalva yra natūrali ir, žinoma, ji turi tikti ax.gif
Atsakyti
As manau, kad pati graziausia plauku spalva yra ta, kuri tinka flirt.gif Visad buvau daug maz sviesi, bet karta nusprendziau nusidazyt rudai, tai taip netiko ir pati kaip nesava buvau, tokia negrazi buvau
Atsakyti
man labiausiai turbut patinka raudonplaukiai zmones. net nereikia rengtis tada kitaip, kad kitaip atrodytum - savaime tie plaukai isryskina zmogu. patinka ir tamsiaplaukes, bet labai negrazu kai dabar visos juodos arba tamsiai tamsiai rudos blink.gif tikrai nemegstu blondiniskos plauku spalvos, net nzn kodel, bet nu fe doh.gif
Atsakyti
graziausi man ryskus blondiniski atspalviai wub.gif wub.gif wub.gif
o mano plaukai - rusvi, tamsaus aukso atspalvio...
Atsakyti