Įkraunama...
Įkraunama...

kokia plaukų spalva Jūsų manymu gražiausia?

QUOTE(B.Brigitte @ 2008 08 21, 09:01)

Kuo natūralesnė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka ryškios plaukų spalvos, natūrali sp dažnai būna blanki, nebent turi mulatės ar dar kokio egzotiško kraujo smile.gif o šiaip jei lietuvaitės nedažytų savo plaukučiu, būtų niūresnės gatvės smile.gif
Atsakyti
Grazi tokia, kokia tinka. Pastebejau kad grazioms moterims, ypac dailaus veido, visai nebutina dazyti plauku
Atsakyti
Ruda smile.gif o siaip, jei naturali pilksvos spalvos tai negrazu, jei tamsiai rudos tai jau nieko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 08 21, 20:29)
Ruda smile.gif o siaip, jei naturali pilksvos spalvos tai negrazu, jei tamsiai rudos tai jau nieko wink.gif

man ir ruda drinks_cheers.gif
Atsakyti
man graziausia tamsau kastono spalva smile.gif bet dabar tokiu dazu Loreal casting atspavio negavau, tai nusipirkau tamsaus sokolado blush2.gif idomu kaip atrodysiu g.gif
Atsakyti
man labai grazu ta vadinama lietuviska pilksva plauku spalva, pati atsiauginsiu savo tokia naturalia.
o nieko ner baisiau man kaip ryskios, 'sintetines', akivaizdziai nenaturalios spalvos. taip pat krastutinumai - peroksidiskai balta, arba visiskai balta ir net melsvai juoda. fui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 23 rugpjūčio 2008 - 16:05
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 08 23, 16:04)
man labai grazu ta vadinama lietuviska pilksva plauku spalva<...>

Kaimyniniame kieme yra mažytė mergytė su aukso spalvos plaukučiais.. Pasakiško grožio mergytė ir plaukučiai labai gražūs, pati vaikystėje tokių norėjau, nes iš prigimties esu tamsiaplaukė.
Atsakyti
iš esmės, tai natūrali, bet man gražiausia yra kaštoninė ir "lietuviškoji" t.y. tokia auksinė. labai džiaugiuosi, kad nereik dažyt plaukų, nes ypač vasarą pas mane yra būtent tokia spalva (((((:

o dėl platininių blondinių ir visiškų juodaplaukių, tai nežinau, man labai taip nenatūraliai atrodo, čia viena, o antra, ypač peroksidas taip ėda plaukus, kad baisu..
Atsakyti
QUOTE(ahimsaya @ 2008 08 24, 14:13)
o dėl platininių blondinių ir visiškų juodaplaukių, tai nežinau, man labai taip nenatūraliai atrodo, čia viena, o antra, ypač peroksidas taip ėda plaukus, kad baisu..
Oi kaip man nepatinka blondinės tos netikrosios doh.gif Ir kaip spalva negražiai atrodo ir dar plaukų gaila unsure.gif Šiaip kur yra natūralios blondinės tai nieko-ir tinka ir gražu, bet jau kur peroksidinės tai.. doh.gif Nors tu ką man yra negražu schmoll.gif Ir nemanau, kad tokia spalva yra verta galimų pasekmių-juk poto nuo peroksido plaukus visai nunuodyt galima blink.gif

p.s.nenoriu įžeist čia besilankančių mamyčių blondinių 4u.gif tiesiog išsakau ką manau 4u.gif
Atsakyti
Gražiausia spalva yra natūrali, be jokių spalvos "patobulinimų" ax.gif
Atsakyti
LEMINAKE Paskelbta 2008 08 23, 16:24
  man graziausia tamsau kastono spalva  bet dabar tokiu dazu Loreal casting atspavio negavau, tai nusipirkau tamsaus sokolado  idomu kaip atrodysiu 

O kaip vadinasi šių dažų ta kaštoninė spalva???Šokoladinę tai mačiau, bet kaštoninės lyg ne g.gif .Labai skiriasi spalvos?
Atsakyti