Įkraunama...
Įkraunama...

kokia plaukų spalva Jūsų manymu gražiausia?

man satenes smile.gif
Atsakyti
man graziausia ugnine, tokia pusiau ryza, i ruduma, raudonuma.
Atsakyti
Man gražiausia ruda. Šokoladinė, arba šiek tiek į raudonumą, kaštoninė, ar kaip ten ji vadinasi thumbup.gif Pati esu blondinė (naturaliai, o dažau tai pagal nuotaiką, nuo baltos iki juodos..).. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 17 kovo 2009 - 23:49
Mano natūrali spalva yra tamsiai ruda tai ji man ir yra gražiausia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FarQua: 18 kovo 2009 - 16:03
blush2.gif man tai kuo naturalesne tuo graziau
Atsakyti
graziausia satene, taip pat juodaplauke, raudonplauke
Atsakyti
man graziausia ugnine, "ryza" plauku spalva. Tiesa sakant, anksciau ji man isvis nepatiko, net ziuret negaledavau.. Bet dabar auginam dukryte Ugne tokia tipiska "ugnine", tai dabar raudonplaukes man pacios graziausios thumbup.gif
Atsakyti
siandien besivaiksciodama po miesta pastebejau, kad dauguma merginu su naturaliais pilkais plaukais, na kaip nuobodu doh.gif visos vienodos, nematomos.
Todel patinka ir satenes, ir briunetes, ir blondines, tik ne pilkos schmoll.gif
Atsakyti
Man kuo tamsiau tuo graziau biggrin.gif Pati dazau tamsiu sokoladu,buvau ir juodaplauke,taciau oda per sviesi...Ir apskritai man tamsus ir ryskus zmones patys graziausi 4u.gif
Atsakyti
šampaninė plaukų spalva
Atsakyti
nezinau, kaip pavadinti tokia spalva, bet ji man graziausia wub.gif
user posted image
Atsakyti
man patinka viskas kas rysku- grazu blondines, tokios i baltuma, grazu raudonplaukes ryskios, grazu tamsus sokoladas, juoda thumbup.gif tik zinau kas negrazu- ogi visos tos pilkos lietuviskos spalvos su kuriomis kas antra vaiksto ir dar didziuojasi, man tai nuobodu vienoda ir neidomu fuj schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti