Įkraunama...
Įkraunama...

VW Golf IV (ir kt)

QUOTE(Vanilinė @ 2009 03 30, 21:48)
Tai ir gerai kad to s... nenupirkai smile.gif
O man kaip gėda blush2.gif Tik šiandien pastebėjau kad už rankinio yra mygtukas kurį paspaudus atsidaro bako dangtis, o aš kaip durnelė kiekvieną kartą degalinėj su raktu krapštydavau, ir dar pykdavau kad taip sunkiai atsidaro lotuliukas.gif
Nu čia neskaitant to, kad patį pirmą kartą tai dar benzo vietoj dyzelio užpyliau, ir nemažai 15l, nu buvau pripratus 4 metus su benzu važinėt tai va taip ir gavosi iš to įpratimo  lotuliukas.gif Jau kaip velnių namuose gavau blush2.gif

Taip ir man buvo, kai nusipirkau lotuliukas.gif islipusi dauziau ir keikiau, kad neatsidaro, galvojau, kad uzsales blush2.gif po to kai apsiraminau, atsisedau pamaciau ta mygtuka po rankiniu doh.gif
Atsakyti
Sveiki ir sveikos 4u.gif

Turiu klausimą. Renkamės mašiną, aš noriu golf IV, o MB golf III. Bet avt esu girdėjusi, kad golf III baisiai rūdija, tipo jau tada geriau II pirkti. O kas pasakys kaip golf IV su rūdimis?

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 04 25, 10:37)
Taip ir man buvo, kai nusipirkau lotuliukas.gif islipusi dauziau ir keikiau, kad neatsidaro, galvojau, kad uzsales blush2.gif po to kai apsiraminau, atsisedau pamaciau ta mygtuka po rankiniu doh.gif

Niu va ne aš viena tokia blush2.gif

QUOTE(-Rassa- @ 2009 04 25, 13:48)
Sveiki ir sveikos  4u.gif

Turiu klausimą. Renkamės mašiną, aš noriu golf IV, o MB golf III. Bet avt esu girdėjusi, kad golf III baisiai rūdija, tipo jau tada geriau II pirkti. O kas pasakys kaip golf IV su rūdimis?

Labai ačiū  4u.gif

Mūsiškis tai kiek žinau cinkuotas, bet ar jie visi tokie net ir nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 04 25, 12:48)

Labai ačiū  4u.gif

Rūdyja III, oi kaip rūdyja doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau GOLF IV thumbup.gif thumbup.gif

Ketvirtadienį parsivariau iš Kauno. Kol kas tikrai esu laaabai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 05 06, 14:28)
Nusipirkau GOLF IV  thumbup.gif  thumbup.gif

Ketvirtadienį parsivariau iš Kauno. Kol kas tikrai esu laaabai patenkinta  biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif

Jei ne paslaptis, kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2009 05 07, 08:50)
Sveikinu  thumbup.gif

Jei ne paslaptis, kiek kainuoja?  ax.gif

Mes mokėjome 9300 litų už 4/5 durų dyzelinį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 05 07, 09:26)
Mes mokėjome 9300 litų už 4/5 durų dyzelinį  mirksiukas.gif

O kokiu metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2009 05 07, 09:40)
O kokiu metu g.gif

1998 m. pamiršau paminėti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 04 25, 13:48)

Labai ačiū  4u.gif

as turiu 3ia,na,bet nesurudijes...
Papildyta:
golf gera masinyte,tik kad krati...,bet ekonomiska (bent jau mano dyzeliukas) thumbup.gif
bet siaip jau noriu didesnes...,bet sitos parduot nenoriu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 05 07, 09:26)
Mes mokėjome 9300 litų už 4/5 durų dyzelinį  mirksiukas.gif

Sveikinimai su nauju mašiniuku thumbup.gif Ir kainavo tikrai nedaug, maniškė su visais remontais dvigubai tiek gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2009 05 07, 18:24)
Sveikinimai su nauju mašiniuku thumbup.gif Ir kainavo tikrai nedaug, maniškė su visais remontais dvigubai tiek gavosi doh.gif

VANILINE remonto ir maniškei reikės, bet važiuojanti svarbiausia, rimtų defektų nėra. Reikėjo apkeisti tepalus, jau turiu kitas padangas, dar salnikai galiniai ir ABS lemputė dega. Tai kažkiek investicijų dar reikės, bet šiaip tikrai kaina superinė už tokį mašinuką thumbup.gif
Atsakyti