Įkraunama...
Įkraunama...

VW Golf IV (ir kt)

QUOTE(-Rassa- @ 2009 05 07, 18:39)
VANILINE remonto ir maniškei reikės, bet važiuojanti svarbiausia, rimtų defektų nėra. Reikėjo apkeisti tepalus, jau turiu kitas padangas, dar salnikai galiniai ir ABS lemputė dega. Tai kažkiek investicijų dar reikės, bet šiaip tikrai kaina superinė už tokį mašinuką  thumbup.gif

Tai taip, nusipirkus sakė reik visus diržus tepalus ir dar kažką blush2.gif pakeist. Tai nepabėk dabar iš šios temos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2009 05 07, 20:20)
Tai taip, nusipirkus sakė reik visus diržus tepalus ir dar kažką blush2.gif pakeist. Tai nepabėk dabar iš šios temos thumbup.gif

Teisingai užmiršau paminėti diržus ir filtrus mirksiukas.gif

Žinokit kuo daugiau su ja važinėju, tuo labiau aš ja patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 05 07, 09:26)
Mes mokėjome 9300 litų už 4/5 durų dyzelinį  mirksiukas.gif

blink.gif tik tiek?!mes mokejom 16000lt, na bet truputeli naujasne musu blush2.gif

Bet masiniukas tai thumbup.gif kuo toliau tuo labiau patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 14 gegužės 2009 - 08:44
QUOTE(Kitte @ 2009 05 14, 09:43)
blink.gif tik tiek?!mes mokejom 16000lt, na bet truputeli naujasne musu blush2.gif

Bet masiniukas tai thumbup.gif kuo toliau tuo labiau patinka wub.gif

KITTE manau mums pasisekė su kaina thumbup.gif Nors tarkim pagal skelbimus, už 10 000 - 11 000 tokių metų pasiūla jau milžiniška 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Rassa-: 14 gegužės 2009 - 12:22
QUOTE(-Rassa- @ 2009 05 14, 13:22)
Nors tarkim pagal skelbimus, už 10 000 - 11 000 tokių metų pasiūla jau milžiniška  4u.gif

Ir kur jos visos buvo kai mes ieškojom lotuliukas.gif
Atsakyti
Na aš važinėju IV Golfu (prieš tai važinėjau III Golfu), nepasakyčiau kad jau labai gera mašina, nors maniškė rieda tikrai smagiai - man ji kratulys ir tiek, vietos salone mažai. Ai dar spalva mano graži tokia ryški mėlyna biggrin.gif Bet šiaip kai nėra geriau - gerai ir golfas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2009 05 25, 11:44)
Na aš važinėju IV Golfu (prieš tai važinėjau III Golfu), nepasakyčiau kad jau labai gera mašina, nors maniškė rieda tikrai smagiai - man ji kratulys ir tiek, vietos salone mažai. Ai dar spalva mano graži tokia ryški mėlyna  biggrin.gif Bet šiaip kai nėra geriau - gerai ir golfas  mirksiukas.gif

Oi kaip as norejau MELYNO wub.gif bet dyzeliuko neradom, tai gerai ir sidabrinis, ne taip dulkes matosi, nereikia daznai plauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2009 05 14, 17:50)
Ir kur jos visos buvo kai mes ieškojom lotuliukas.gif

Kainos kritusios mašinų žiauriai cool.gif

QUOTE(*Juoduke* @ 2009 05 25, 11:44)
Na aš važinėju IV Golfu (prieš tai važinėjau III Golfu), nepasakyčiau kad jau labai gera mašina, nors maniškė rieda tikrai smagiai - man ji kratulys ir tiek, vietos salone mažai. Ai dar spalva mano graži tokia ryški mėlyna  biggrin.gif Bet šiaip kai nėra geriau - gerai ir golfas  mirksiukas.gif

Dėl garso salone tai jo pritariu - barškaliukas toks, bet man tai darbinis automobiliukas važinėtis po miestą, kur bent jau man, svarbiausia rasti KUR pastatyti mašinuką. Čia ir praverčia mažumas thumbup.gif O jei kur toliau, važiuojam su vyro A6 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 05 25, 11:52)
Oi kaip as norejau MELYNO wub.gif bet dyzeliuko neradom, tai gerai ir sidabrinis, ne taip dulkes matosi, nereikia daznai plauti lotuliukas.gif

Man ir sidabrinės spalvos patinka mašinos, bet tada kažkaip buvo ta tai ir pirko. O šiaip tai mes kažkodėl dyzelio neperkam, neturėjom nei vienos mašinos dyzelio. Nepatinka mano MB kažkodėl g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
matau senokai lanketes:) Turiu klausimeli, noriu pirkti maisniuka ir MB kazko ikalbineja 3 arba 4 golfa, as tik labai bijau del vagysciu. Ar jie laupom? Kad vagiami tai supratau, bet sakykim as zadu masinyte statyti po langais ir aisku noriu maziausios rizikos, kad ryte ja rasciau kokia plaupineta, nors as neaisvaizduoju ka ten laupyti galima. Jus laikote savo golfukus po langais?
Atsakyti
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2009 08 30, 17:34)
Sveikos merginos,
matau senokai lanketes:) Turiu klausimeli, noriu pirkti maisniuka ir MB kazko ikalbineja 3 arba 4 golfa, as tik labai bijau del vagysciu. Ar jie laupom? Kad vagiami tai supratau, bet sakykim as zadu masinyte statyti po langais ir aisku noriu maziausios rizikos, kad ryte ja rasciau kokia plaupineta, nors as neaisvaizduoju ka ten laupyti galima. Jus laikote savo golfukus po langais?

Sveika smile.gif
Mano 4 golfukas, stovi po langais. Šiaip ramu pas mus, bet kad ir miegotume ramiai apdraudėm kasko. Stengiuos nepalikti kažko vertingo, kad nekiltų vagims pagundos. O dėl laupymo tai gali gal kokius moldingus nuimti, veidrodėlius g.gif Dabar dar girdėjau kad iš kažkurių mašinų masiškai oro pagalves lupti pradėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2009 08 30, 17:34)
as tik labai bijau del vagysciu. Ar jie laupom? Kad vagiami tai supratau, bet sakykim as zadu masinyte statyti po langais ir aisku noriu maziausios rizikos, kad ryte ja rasciau kokia plaupineta, nors as neaisvaizduoju ka ten laupyti galima. Jus laikote savo golfukus po langais?

taigi kasko yra, uz kelis simtus litu, rami galva smile.gif
Atsakyti