Įkraunama...
Įkraunama...

VW Golf IV (ir kt)

QUOTE(Anzelikangell @ 2011 11 08, 16:36)
Mes pirkom pavasari, balandzio pradzioj, jis buvo parvarytas is prancuzijos, ir kazkaip pats pirmas variantas ir mums tipo. Vyras man kaip tik ieskojo tik automato, nes sako kam tau kankintis mieste per kamscius, plius gyvenu parodos kalne kaune, tai man labai aktualu, nes automatas nerieda atgal. As nzn kuo ten ypac skiriasi, bet maniskis dirba prie varikliu, tai sako tik 85kw. Kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif))

Įtariu pirkot Kauno autoturguje, labai laukiu pavasario, tikiuosi rinkoje automatų bus daugiau, nes kai buvom rugsėjo pab., tai tik 2 automatus ir tematėm. Man irgi kelias į darbą veda per nemenką kalniuką, tiesa tik Vilniuje, tai aktualu nenuriedėti atgal. Ačiū ir sėkmės vairuojant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 11 09, 09:15)
Įtariu pirkot Kauno autoturguje, labai laukiu pavasario, tikiuosi rinkoje automatų bus daugiau, nes kai buvom rugsėjo pab., tai tik 2 automatus ir tematėm. Man irgi kelias į darbą veda per nemenką kalniuką, tiesa tik Vilniuje, tai aktualu nenuriedėti atgal. Ačiū ir sėkmės vairuojant mirksiukas.gif

Nors esam kaunieciai, golfyte pirkom ne turgui smile.gif isvis mano vyras yra pries masinas is turgaus, nes ju neimanoma patikrinti normaliai. Pirkom is zmogaus atrodo alytui, dave pravaziuoti aplink miesta, apziureti kiek nori. O skelbima radom arba autoliuse, arba autoaide, nepasakysiu tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 11 09, 13:09)
Nors esam kaunieciai, golfyte pirkom ne turgui smile.gif isvis mano vyras yra pries masinas is turgaus, nes ju neimanoma patikrinti normaliai. Pirkom is zmogaus atrodo alytui, dave pravaziuoti aplink miesta, apziureti kiek nori. O skelbima radom arba autoliuse, arba autoaide, nepasakysiu tiksliai.

Tai mes ir visus skelbimus peržiūrėdavome, mano rytas prasidėdavo nuo naujų skelbimų peržiūros, rezultato nėra verysad.gif Tikiuosi ateityje labiau pasiseks, gero stovio mašiną sunku rasti, kažkada dėl skelbimų važiavome ir į kitus miestus (ne tik Kauną, bet ir Uteną, Marijampolę), kažkaip nieko vertingo neradom. Beje, Jūs seniai vairuojat? Ar tai pirmoji Jūsų mašina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 11 09, 14:27)
Tai mes ir visus skelbimus peržiūrėdavome, mano rytas prasidėdavo nuo naujų skelbimų peržiūros, rezultato nėra verysad.gif  Tikiuosi ateityje labiau pasiseks, gero stovio mašiną sunku rasti, kažkada dėl skelbimų važiavome ir į kitus miestus (ne tik Kauną, bet ir Uteną, Marijampolę), kažkaip nieko vertingo neradom. Beje, Jūs seniai vairuojat? Ar tai pirmoji Jūsų mašina?  smile.gif

Mano pirmoji smile.gif vairuoju nuo rugpjucio 5dienos smile.gif nors masina nupirkta buvo jau balandi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 11 09, 14:50)
Mano pirmoji smile.gif vairuoju nuo rugpjucio 5dienos smile.gif nors masina nupirkta buvo jau balandi biggrin.gif

Mano irgi bus pirmoji, labai norėčiau automato wub.gif
Atsakyti
Laba visiems. Perskaičiau visą temą. Neradau info apie bagažinę. Ar ji labai talpi, ar tilps vežimukas ir dar tašes.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie Golf'ų vairuotojų thumbup.gif nupirktas vasarą, golfas IV, 5 durų, 1,4 litro, 55 kw 4u.gif (dvigubai silpnesnis nei kad tėvų Passatas buvo biggrin.gif ) po miesta labai gerai važinėti, na ir tolimesnėse kelionėse visai gerai traukia thumbup.gif

o dėl bagažinės, tai nėra ji labai didelė, bet gal ir tipltų vežimėlis g.gif
Atsakyti
Kazkada svajojau vairuoti Golf IV biggrin.gif Svajone issipilde - pirmas musu auto isigytas praeitos vasaros gale. Dziaugiaus ir mylejau, ale tikriausiai nepasiseke su kokreciu masiniuku, radom pakankamai pigiai, vaziavom toli parsivaryti, uztikrino, kad viskas jame puikiai veikia (UK is lenku pirkom uz 300myliu , manau daugiau is ju nepirksim biggrin.gif ). Neilgai pavazinejom ir islindo baisiai daug bedu, tai viena tai kita... verysad.gif Dabar tikiuosi kad si bus paskutine ir riedesiu toliau laimingai, labai tikiuosi rolleyes.gif
Pas mane 1.6 automatas 98m. (gal cia koks leidimas 'bedinis' lotuliukas.gif g.gif ). Vaziuoja tikrai labai smagiai, jauciuosi jame puikiai, jei ne tos bedos, tai wub.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveik
Gal pasirodysiu neišmanėlis, bet paklausiu:
Jau kokius tris metus vairuoju Golfą, 1.9 tdi 2006 metų, bet taip ir nežinau kelintas jis? rolleyes.gif
Tinku šiai temai ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 02 27, 08:44)
Sveik
Gal pasirodysiu neišmanėlis, bet paklausiu:
Jau kokius tris metus vairuoju Golfą, 1.9 tdi 2006 metų, bet taip ir nežinau kelintas jis?  rolleyes.gif
Tinku šiai temai ar ne?  blush2.gif

Turit Golf V smile.gif Tinkat šiai temai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Godutia @ 2012 02 25, 15:57)
Kazkada svajojau vairuoti Golf IV  biggrin.gif  Svajone issipilde - pirmas musu auto  isigytas praeitos vasaros gale. Dziaugiaus ir mylejau, ale tikriausiai nepasiseke su kokreciu masiniuku, radom pakankamai pigiai, vaziavom toli parsivaryti, uztikrino, kad viskas jame puikiai veikia (UK is lenku pirkom uz 300myliu , manau daugiau is ju nepirksim  biggrin.gif ). Neilgai pavazinejom ir islindo baisiai daug bedu, tai viena tai kita...  verysad.gif Dabar tikiuosi kad si bus paskutine ir riedesiu toliau laimingai, labai tikiuosi rolleyes.gif
Pas mane 1.6 automatas 98m. (gal cia koks leidimas 'bedinis'  lotuliukas.gif  g.gif ). Vaziuoja tikrai labai smagiai, jauciuosi jame puikiai, jei ne tos bedos, tai  wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš irgi noriu Golf IV automato (teko važiuoti ir golf V, labai jautrūs pedalai, šiaip labai smagus, bet neblogas ir Golf IV, tai kaip pirmai mašinai bus labai gerai), kaip tik šiuo metu ieškau, tik dyzelinio. O kas pas Jus genda? Su automatine pavarų dėže neturit problemų?
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 02 27, 14:21)
Turit Golf V smile.gif  Tinkat šiai temai 4u.gif

Papildyta:
Aš irgi noriu Golf IV automato (teko važiuoti ir golf V, labai jautrūs pedalai, šiaip labai smagus, bet neblogas ir Golf IV, tai kaip pirmai mašinai bus labai gerai), kaip tik šiuo metu ieškau, tik dyzelinio. O kas pas Jus genda? Su automatine pavarų dėže neturit problemų?

Ieškokite tik 1.9 tdi. Stebuklingi kažkokie varikliai. Ir patvarūs ir rieda labai smagiai. Vienas meistras pasakojo apie juos - sakė žiema kuriasi geriau negu benzinas. O aš tai galiu tik patvirtinti.
Atsakyti
Taip, tik 1.9 tdi! Sia ziema neturejau problemu. Is apskritai dar neturejau su juo problemu smile.gif))
Atsakyti