Įkraunama...
Įkraunama...

VW Golf IV (ir kt)

Sveikos, kaip sekasi su golfais vazinet? ax.gif As taip pat persedau i Golfa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2012 04 05, 19:49)
Sveikos, kaip sekasi su golfais vazinet?  ax.gif  As taip pat persedau i Golfa smile.gif

Puikiai sekasi wink.gif is kokio masiniuko persedot i sia mazyle? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2012 04 05, 21:24)
Puikiai sekasi wink.gif is kokio masiniuko persedot i sia mazyle? smile.gif

Is dar mazesnes - Clio biggrin.gif Tai man dabar Golfas toks didelis atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Aš jau kelintas rytas į bagažinę neįeinu, o vakare vyrui atsidaro puikiai lotuliukas.gif Kiba mašina manęs nebemyli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2012 04 03, 09:44)
Golfo bakas yra nepamenu tiksliai 50-55l. As vazineju ne tik mieste bet ir uzmiestyje. Mieste jis man ima 5.5, autostradoj 5 ir dar maziau, todel tikrai pravaziuoju 1000km drasiai smile.gif

As kai perskaiciau cia kiek pas jus ryja 3 kartus matavau, nu niekaip man nesiseka tiek nuvaziuoti su savo masinuke g.gif gal as kitaip vazineju, bet as tik po miesta ax.gif na yra kaip yra Jusu auto matauekonomiskesnes 4u.gif nei mano golfiux
Papildyta:
QUOTE(*Unna* @ 2012 04 04, 19:51)
Aš su baku pravažiuoju apie 900 km (pas mane 1,9 dyzelis 81kw), iki 1000 dar niekad per 3 metus neištempiau g.gif Bet gal dėl to, kad palakstyti mėgstu rolleyes.gif

ir as megstu palakstyti gal todel ir man nesigauna
Atsakyti
Mano mieste valgo 6 litrus, automatas
Atsakyti
sveikos
na as ir sio modelio automobiliuku gundausi bet po ziniu kuria cia diena

http://www.alfa.lt/s...012-04-17_21-49

"Šiems golfams su automatine pavara gan dažnai nutinka nelaimių“, – sakė pareigūnai" g.gif

o jums taip buvo kuriai vairuojanciai VW Golf automata

aciu uz pasidalinta patirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(traske @ 2012 04 20, 13:59)

Bet cia Golf III

Šiaip nesu susidūrusi su automatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(traske @ 2012 04 20, 14:59)

As vairuoju Golf V automata, bet dar visai nesenai, nieko blogo pasakyt negaliu, bet gal jau naujesniuose golfuose tokiu nesamoniu nebebuna
Atsakyti
Mano irgi automatas, neturiu prie ko prikibti.
Atsakyti
na ka, jau menuo laikoir as vairuoju IV golfuka, dyzeliukas 85 kw, tai nebuvo mano svajoniu maisna, bet esu ja patenkinta, ekonomiskai tai tikrai thumbup.gif pasikeitem ratus i mazesnius, tai ir vaziuoja pakankamai minkstai, nepasakyciau, kad tai visiskai kietas "barskaliukas" Aisku kai turiu su kuo palyginti, tai igavus daugiau igudziu, nes esu "klevukas" noresiu didesnes ir komfortiskesnes masinos 4u.gif
Atsakyti
As tai visiskai nenoriu didesnes masinos biggrin.gif tiesa sakant net bijau didesnes, kad pripratusi prie mazu gabaritu, didesne butu greit apmalta biggrin.gif
Atsakyti