Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(_Aukse_ @ 2010 03 21, 12:26)
tai net jeigu perki ten pirmą kartą, kodas 555 vistiek duos 5 proc nuolaidą? smile.gif
  ax.gif

Aha, tas kodas 555 tai absoliuciai visiems duoda 5 proc. nuolaida. O 10 proc. nuolaida gavau nes esu uzsiregistravus gaut naujienlaiskius jau paciam puslapyje Prezervatyvai.com.
Atsakyti
QUOTE(DarVile @ 2010 03 21, 15:55)
Aha, tas kodas 555 tai absoliuciai visiems duoda 5 proc. nuolaida. O 10 proc. nuolaida gavau nes esu uzsiregistravus gaut naujienlaiskius jau paciam puslapyje Prezervatyvai.com.

ir as esu prisiregistravus ir jau pirkus, bet vistiek negavau 10 proc nuolaidos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 03 21, 15:01)
ir as esu prisiregistravus ir jau pirkus, bet vistiek negavau 10 proc nuolaidos sad.gif

Gal kur i spam kataloga meilas nuejo, nes ir as buvau gaves. Siaip tai ir facebook ta info skelbė.
Atsakyti
QUOTE(DarVile @ 2010 03 20, 23:36)
tai puslapyje nuolaidele.lt radau, jog prezervatyvai.com su kodu "555" taiko 5 proc. nuolaida smile.gif Gal kam pravers wink.gif .

O kur tą kodą rašyti? Ir kodėl jie ten tokie pigūs, nebus kokie pasenę ar brokuoti? Kas jau siuntėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 22 kovo 2010 - 23:59
QUOTE(micefee @ 2010 03 23, 00:58)
O kur tą kodą rašyti? Ir kodėl jie ten tokie pigūs, nebus kokie pasenę ar brokuoti? Kas jau siuntėtės?

Viskas thumbup.gif , ne pirmą kartą pirkom smile.gif Dėl kodo: susidedi prekes į krepšelį, tada paspaudi ant krepselio ir atsidariusiame puslapyje po prekių sąrašu yra skiltis kodui įvesti, ten ir vesk!
Atsakyti
Uzsisakiau is prezervatyvai.com pls. siuo metu laukiu atvykstant siuntinuko, kai gausiu parasysiu nuomone biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DarVile @ 2010 03 21, 13:55)
Aha, tas kodas 555 tai absoliuciai visiems duoda 5 proc. nuolaida.

Nezinojau, buciau pasinaudojusi nuolaida smile.gif
Atsakyti
Aš jau gavau savo Durex siuntinį iš prezervatyvai.net. thumbup.gif Atsiuntė labai greitai, beliko tik išbandyti. biggrin.gif Galiojimas nepasibaigęs, tik pagaminta ne EU.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 03 23, 11:36)
Uzsisakiau is prezervatyvai.com pls. siuo metu laukiu atvykstant siuntinuko, kai gausiu parasysiu nuomone  biggrin.gif

Gavau siuntinuka per pora dienu, aptarnavimo kokybe puiki, produktas taip pat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2010 04 27, 22:04)
na jo ten neaisku, gali būti kokioj kinijoj pagaminta..wink.gif

dauguma pagaminti tailande, bet nuo to juk kokybe nepriklauso, nes gaminama pagal firmos uzsakyma.. jau metus naudojam ir viskas ok ax.gif
Atsakyti
Pasijutau kaip atsilikusi, kai paskaičiau, kad prezervatyvus perkate internetu.
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 04 27, 23:22)
Pasijutau kaip atsilikusi, kai paskaičiau, kad prezervatyvus perkate internetu.

lotuliukas.gif Aš pati pirmą kartą pirkau. Anksčiau vartojau KT, dbr jau trys mėn kaip mečiau, tai kaskart pirkti prezervatyvus iš parduotuvės brangus malonumas... 3 vnt 7-8lt. doh.gif O čia nusipirkom Durex 20 vnt už 25lt. Pagaminti Indijoje, bet kol kas kokybė tfu tfu tfu neapvylė.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 02, 01:49)
lotuliukas.gif Aš pati pirmą kartą pirkau. Anksčiau vartojau KT, dbr jau trys mėn kaip mečiau, tai kaskart pirkti prezervatyvus iš parduotuvės brangus malonumas... 3 vnt 7-8lt.  doh.gif O čia nusipirkom Durex 20 vnt už 25lt. Pagaminti Indijoje, bet kol kas kokybė tfu tfu tfu neapvylė.

Tikra tiesa, kad parduotuvėje pirkti prezervatyvus brangus reikalas. Mums taip pat pribrendo reikalas pirkti internetu.
Atsakyti