Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

o as niekaip nerandu tos tobulosios svetaines, kurioje viskas butu vienoje vietoje, labiausiai domina durex lubrikantas sildantis ar saldantis, durex prezervatyvai saldantys, bei crown prezervatyvai, bet neradau nei vienos svetaines kur butu visos sios prekes, kad vienu kartu butu galima uzsisakyti.
pora kartu sakemes is prezervatyvai.net -pliusai -greitas ir nemokamas pristaymas, pigu, minusai -mazas prekiu pasirinkimas, nera lubrikantu, o tik prezervatyvai ir nors rusiu ir nemazai, bet visdelto mano mylimiausiu ir nera
dabar atrdau condomania.lt-bandysim is ten sakytis ,
o siaip internetinese parduotuvese nepalyyyginamai geriau pirkti nei iprastose parduotuvese, gaunasi daug kartu pigiau

P.S. GAL KAS BANDET MOTERISKA PREZERVATYVA ? KOKIE ATSILIEPIMAI, PLIUSAI IR MINUSAI ?
blush2.gif
Atsakyti
Mes sakomės ir prezikai.lt ten sakė greitai bus moteriškų prezervatyvų. Laukiu, kad pabandytume, nes net nežinau kiek mačiau pakuote na jie man nežinau unsure.gif bet kiek esu skaičiusi atsiliepimų iš užsienio, tai moterims patinka. Na condomanioj brangiau tikrai ir jie žiūriu nebeturi nei lifstyle nei durex nebebus, tokius gandus girdėjau.
Atsakyti
Mačiau maximoje atsirado kažkokie nematyti Sico prezervatyvai. Gal kas bandė? Kokia jų kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 09 20, 15:12)
mes pirkom internetu. Nieko, tokie patys kaip parduotuvėj, tik pigiau. manau ir toliau pirksim internetu.

mes irgi pradėjom pirkti internetu, daug pigiau išeina ax.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo Passante firmos prezervatyvus? Kaip jie? Kaina viliojanti, perkant didesni kieki vos 70 cnt. vienetas.
Atsakyti
na šiaip elektroninių pardžių ir daugiau yra. Pvz. mano fovoritas prezikai.lt
Gavau prekes greitai, pasirinkims platus. Siūlau ir jums pabandyti, nes ne tik geras aptatnavimas, bet ir kaina gera.
Atsakyti
svarbiausia, kad butu CE zenklas, nes dabar tieeek klastociu parduoda!! kad ir kokio vardo yra prezeravatyvai, daug is platinamu internetu yra pagaminti Kinijoje, Indijoje, Tailande, Singapure!! todel pasirupinkite savo saugumu ir pasiziurekite, ar pakuote su CE.
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 01 05, 20:37)
svarbiausia, kad butu CE zenklas, nes dabar tieeek klastociu parduoda!! kad ir kokio vardo yra prezeravatyvai, daug is platinamu internetu yra pagaminti Kinijoje, Indijoje, Tailande, Singapure!! todel pasirupinkite savo saugumu ir pasiziurekite, ar pakuote su CE.

Butent.... is parduodamu internete turbut kokie 70 proc. klastotes
Atsakyti
Vat šia tema drįsčiau ginčytis, nes pati įsitikinau kad su CE ženklais žymimi prezervatyvai pagaminti kinijoje, tai kur su Ce jie nieko neįpatingesni, o kur gaminami tailande, jie yra gaminami amerikos kir kandados rinkai, tai jų kokybė patikėkit tikrai nieko nenusileidžia ir jei ne dar geresnė už CE ženklais pažimėtus prezervatyvus. taip kad nesileiskit apgaudinėjmi čia reklamčikų kurie tik nori šmeižti kitus wink.gif CE dar ne viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2010 11 24, 20:06)
Mačiau maximoje atsirado kažkokie nematyti Sico prezervatyvai. Gal kas bandė? Kokia jų kokybė?

Prezervatyvai kaip prezervatyvai.. Plonoki, bet avarijų nepasitaikė.
Atsakyti
uzskaityciau jusu jau minetus CROWN ir Beyond Seven zalius, su alijosiumi, man tai kaip man, bet mergina sake kad jai patiko. o siaip pats pirkau is prezikai.lt ir tik paskaites foruma paziurejau kad maniskiai be CE zenklo, arba bent jo nerandu..na bet neapvyle dar ;]
Atsakyti
Na as irgi pasinaudojau candomiania.lt paslaugomis. 4u.gif
Tai vat parasysiu atsiliepima:

1.Labai patiko , kad pristate kita diena po pinigu pervedimo thumbup.gif
2. Visi prezervatyvai su CE zenklu.
3. Prezervatyvai, kurie buvo pirkti po kelis vienetus sugrupuoti, labai graziai supakuoti, ant kiekvieno uzklijuotas lipdukas, kokie tie prezervatyvai, ir kiekvienam ipakavime naudojimosi instrukcija. 4u.gif
4. Uz 50 LT dariau uzsakyma, nusipirkau 27 DUREX visu rusiu prezervatyvus, dovanu gavau vibruojanti zieda ir lubrikanta. wub.gif

Ispudziai suuuuuuper, tapsiu pastovia kliente. blush2.gif

P.S. cia - ne reklama, tiesiog parasiau savo subjektyvia nuomuone apie parduotuve ir savo patirti. tongue.gif
Atsakyti