Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

QUOTE(baltagėlė @ 2009 11 15, 19:56)
Jei galit papasakokit, kodėl Lux patiko labiau ir kodėl Kirbio tikrai būtumėt nepirkę? ax.gif Apie Elektroliux irgi galvoju. O kokius antgalius jis turi? g.gif

lux isvaizda priimtinesne, su kirbiu 14metė nenori siurbti, jai sunku jį stumdyti. Siurbant yra kvapas is kirbio. Filtravimo sistema luxe patiko.
Matė ir anyta luxą, jai jis irgi labiau patiko.

antgalis su turbo šepečiu ir dar 3 in 1 (kampams, šepetėlis ir baldams)

QUOTE(kettis @ 2009 11 16, 09:13)
Iš tikrųjų tai net sunku pasakyt, kurių siurblių kaina yra labiau užlaužta - ar Kirby ar LUX..  schmoll.gif

aš šiaip kainų neturėjau omeny schmoll.gif bet man regis kirby brangesni gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 11 16, 11:37)
o kokios ju kainos ir kur ju yra?

Tai yra ir www.pigu.lt ir www.avitela.lt
Atsakyti
QUOTE(Monstras @ 2009 11 16, 13:56)
Tai yra ir www.pigu.lt ir www.avitela.lt

ačiū
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 11 16, 12:18)
lux isvaizda priimtinesne, su kirbiu 14metė nenori siurbti, jai sunku jį stumdyti. Siurbant yra kvapas is kirbio. Filtravimo sistema luxe patiko.

aš šiaip kainų neturėjau omeny schmoll.gif bet man regis kirby brangesni gaunasi g.gif

ir dar prie Kirbio minusų pridėsiu tai, kad jis triukšmingesnis nei Lux.
Atsakyti
[quote=kettis,2009 11 16, 10:13]
Šiaip jie su Miele S 5781 labai panašūs (valdymas ant rankenos, didelės talpos maišelis, antgalis su motoriniu šepetėliu, t.t.), tik Miele turbūt bus brangesnis pirkimas, ir garantuotai brangesnis tolimesnis naudojimas (maišeliai, filtrai). Tiesiog pasičiupinėkit "gyvai" - kuris labiau patiks tą ir imkit smile.gif

Jau čiupinėjom abu, ištiesų labiau linkstam prie Electrolux Ultraone Z 8870, nes gautume pigiau ir tolismesnė eksploatacija žymiai pigesnė. Todėl labai norėčiau išgirsti jo minusus, nes čia pridiskutuota tik apie privalumus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 11 16, 15:08)
Jau čiupinėjom abu, ištiesų labiau linkstam prie Electrolux Ultraone Z 8870, nes gautume pigiau ir tolismesnė eksploatacija žymiai pigesnė. Todėl labai norėčiau išgirsti jo minusus, nes čia pridiskutuota tik apie privalumus.  doh.gif

Taigi jau rašė kažkas - nesusiurbia stambesnių daiktų. Bet gal čia ir privalumas - ne taip užsikiš maišelis greit. Tieisog kai šjungi siurblį, tai tie didesni daiktai ir nukrenta ant žemės - reikia pakelti smile.gif.
O šiaip šituo siurbiu vos ne kasdien - dažniau, negu su ankstesniu (plaunamu, per vandens filtrą siurbiančiu) susiruošiau per visą ano turėjimo laikotarpį (MB siurbdavo ax.gif ).
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2009 11 16, 09:13)
na, electrolux Z8870 su 1 užduotim susitvarkys tikrai puikiai, iš dalies ir su antra (dėl čiužinių nesu tikras, tam man rodos reikia specialaus antgalio, čia vien traukimo galios nepakanka). Deja, gėlių nenuvalys ir kilimų neišplaus. Šiaip su kilimų plovimu tai reikalas slidus - tikriausiai plausit ne dažniau nei porą kartų per metus, tai kaip ir tam specialiai pirkti plaunantį siurblį..  g.gif Paprasčiau ir pigiau turbūt bus išsikviesti kokią kompaniją, kuri su savo technika išplautų smile.gif

QUOTE(kristinap @ 2009 11 16, 12:18)

Ačiū labai už nuomones ir patarimus aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 16 lapkričio 2009 - 19:16
QUOTE(Restar @ 2009 11 16, 16:38)
Taigi jau rašė kažkas - nesusiurbia stambesnių daiktų. Bet gal čia ir privalumas - ne taip užsikiš maišelis greit. Tieisog kai šjungi siurblį, tai tie didesni daiktai ir nukrenta ant žemės - reikia pakelti smile.gif.
O šiaip šituo siurbiu vos ne kasdien - dažniau, negu su ankstesniu (plaunamu, per vandens filtrą siurbiančiu) susiruošiau per visą ano turėjimo laikotarpį (MB siurbdavo  ax.gif ).

Gal dar kas parašytų kokių nors Electrolux Ultraone Z 8870 minusų. mirksiukas.gif
Turim iki savaitgalio apsispręsti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 11 18, 14:20)
Gal dar kas parašytų kokių nors Electrolux Ultraone Z 8870 minusų.  mirksiukas.gif
Turim iki savaitgalio apsispręsti.  doh.gif

25psl skaitėt? esu išvardinus minusus.
Papildyta:
beje, kartais išimu turbo šepetėlį siurbiant tongue.gif tam, kad viskas maišely atsidurtų biggrin.gif
Atsakyti
gal kas patarsit kokį siurblį, kuris katino plaukus "surankiotų", nes nuo to ėjimo per visur su drėgna šluoste jau gun_bandana.gif norisi
o dar ir nelabai brangaus ieškau iki 400 maždaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(idn @ 2009 11 19, 11:36)
gal kas patarsit kokį siurblį, kuris katino plaukus "surankiotų", nes nuo to ėjimo per visur su drėgna šluoste jau gun_bandana.gif norisi
o dar ir nelabai brangaus ieškau iki 400 maždaug g.gif

kad siurblys "surankiotų" plaukus, jis turi turėti antgalį su besisukančiu šepetėliu, kuris gali būti Turbo (sukasi nuo oro srauto) arba motorizuotas (turi atskirą varikliuką). Deja, už 400 lt. gero ir su tokiu antgaliu siurblio nerasite. Rekomenduočiau pasižiūrėti Electrolux Maximus serijos modelį ZXM7010, rekomenduojama kaina 579, gal išeis pigiau rasti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2009 11 20, 10:25)
kad siurblys "surankiotų" plaukus, jis turi turėti antgalį su besisukančiu šepetėliu, kuris gali būti Turbo (sukasi nuo oro srauto) arba motorizuotas (turi atskirą varikliuką). Deja, už 400 lt. gero ir su tokiu antgaliu siurblio nerasite. Rekomenduočiau pasižiūrėti Electrolux Maximus serijos modelį ZXM7010, rekomenduojama kaina 579, gal išeis pigiau rasti wink.gif

Aš tai tikiuosi paimti ZXM7030 su tuo antgaliu kiliminiu už maždaug 560Lt. Turiu tokią skylę didmeninėj prekyboj. Šiaip jie berods apie 670Lt kainuoja... Manau tai bus optimaliausias variantas.
Atsakyti