Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

Cia aisku ne i tema, bet pries 4 men. pirkau dulkiu siurbli PHILIPS FC 9176 uz 759 Lt Senukuose. Cia tas variantas su maiseliais. Beta tiesa pasakius as kaifuoju siurbdama. Dirba tyliai, siurbti malonumas, antgaliai ir valdymas ant vamzdžio - labai didelis patogumas. Laidas - pes puse namu tisiasi. Is maoselio nesmirda ir t.t.... Tiesa sakant nesitikejau, kad bus toks geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2009 11 20, 10:25)
kad siurblys "surankiotų" plaukus, jis turi turėti antgalį su besisukančiu šepetėliu, kuris gali būti Turbo (sukasi nuo oro srauto) arba motorizuotas (turi atskirą varikliuką). Deja, už 400 lt. gero ir su tokiu antgaliu siurblio nerasite. Rekomenduočiau pasižiūrėti Electrolux Maximus serijos modelį ZXM7010, rekomenduojama kaina 579, gal išeis pigiau rasti wink.gif

ačiū 4u.gif bandysiu ieškot
Atsakyti
jau porą metų naudojuosi KARCHER sauso šlapio valymo siurbliu, berods modelis NT 27/1. Tikrai geraas daiktas, tik tiek, kad didokas... ax.gif

įmetu nuorodą į tą siurblį, nereklamuoju, tiesiog neperseniausiai įsigyjau lyginimo sistemą, tai mačiau, kad jie ir siurblių turi.. blush2.gif
va šitas maniškis
Atsakyti
Sveiki, gal žinantys padėtų susigaudyti Electrolux siurblių gausybėje... doh.gif
Konkrečiai norėčiau sužinoti esminius skirtumus tarp Ultraone Z8810, Z8840, Z8870 ir Z8830.
Ar visi turi valdymą ant rankenos, ar skiriasi pagrindiniai antgaliai?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 11 30, 15:03)
Sveiki, gal žinantys padėtų susigaudyti Electrolux siurblių gausybėje...  doh.gif
Konkrečiai norėčiau sužinoti esminius skirtumus tarp Ultraone Z8810, Z8840, Z8870 ir Z8830.
Ar visi turi valdymą ant rankenos, ar skiriasi pagrindiniai antgaliai?
Ačiū  4u.gif

Kiek žinau, dabar prekiaujama tik Z8840 ir Z8870 modeliais, abu turi valdymą ant rankenos, pagrindinis skirtumas tas, kad Z8870 modelis turi motorizuotą antgalį su besisukančiu šepetėliu geresniam plaukų surinkimui nuo kilimų wink.gif
Atsakyti
Gal galit pakomentuoti si siurbli
Philips FC 9071/01

Kilimu nera, bet yra suo su daug plauku smile.gif Danga - parketas ir plyteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 12 03, 00:20)
Philips FC 9071/01

Kilimu nera, bet yra suo su daug plauku smile.gif Danga - parketas ir plyteles 4u.gif

man nesenai vyras vyras nupirko Philips FC 9174, nes aš niekaip nesugalvojau ko man reik, tai jam nusibodo mano svaiščiojimai tai ėmė ir ši nupirko, tai aš labai patenkinta, gerai siurbia, man mane nuo šuns buvo visi kilimai plaukais isivėlę, o dabar kaip nauji tie kilimai, tik vienas trūkumas, kad nėra valdymo ant rankenos, na bet čia man ne svarbiausia, svarbu, kad gerai ir tyliai siurbia, palyginus su mano senuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 12 03, 01:20)
Philips FC 9071/01

Tikrai būtų įdomu išgirsti komentarus, nes siurblio labai reikia, tai daabr galvoju, ar aukoti Electroluxui išgitrtajam 1000 ar ieškoti kažko panašaus už 500 g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 12 03, 09:30)
Tikrai būtų įdomu išgirsti komentarus, nes siurblio labai reikia, tai daabr galvoju, ar aukoti Electroluxui išgitrtajam 1000 ar ieškoti kažko panašaus už 500  g.gif

10 kartų sakiau, bet pakartosiu ir 11-ą - jei nėra kilimų, imkit Electrolux Ultrasilencer ZUSG3000, jei yra kilimų ir nėra 1000 lt. - imkit ZXM7030 wink.gif
geriau tikrai nerasit, o su philipsais jau rodžiau palyginimą (jų vertinimą iš UK vartotojų žurnalo) 17 ar 18 psl. pavartykit wink.gif
Atsakyti
Gal kas pasakytų paslaptį kur Kaune pigiau nei Topo centre būtų galima įsigyti Electrolux Z8870? blush2.gif
(Jei ne Kaune, tai kur nors netoli Kauno...)
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2009 12 03, 12:45)
10 kartų sakiau, bet pakartosiu ir 11-ą - jei nėra kilimų, imkit Electrolux Ultrasilencer ZUSG3000, jei yra kilimų ir nėra 1000 lt. - imkit ZXM7030 wink.gif
geriau tikrai nerasit, o su philipsais jau rodžiau palyginimą (jų vertinimą iš UK vartotojų žurnalo) 17 ar 18 psl. pavartykit wink.gif

O ka daryti, jei gyveni ne Lietuvoj ir Electrolux cia didziausia retenybe? unsure.gif
AEG, Bosch, Delonghi, Philips, Samsung, Siemens, Singer ir dar visokio velnio pilna. Ar Electrolux ir AEG turi kazka bendro?
Atsakyti
Ir dar, gal galit paaiskinti, tokio tipo siurblys (nerandu lietuviskuose puslapiuose..)
KarcherK 2.36 M T 50
Kodel sako, kad jis tinka geriausiai masinoms ir garazams? Namams netinka? g.gif

Arba toks Karcher, tai cia paprasciausias siurblys su vandens filtru ar kaip?

Dar tik antra diena kaip uzsimaniau siurblio biggrin.gif (turiu Miele, bet jis man nepatogus), todel nelabai suprantu, nepykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 03 gruodžio 2009 - 17:44