Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

kaip ir viskas iš Top Shop produkcijos neverta dėmesio vien dėl permokėjimo - pagalvokit, kiek tie daiktai realiai kainuotų, atmetus visus tuos pinigus, kuriuos Top Shop išleidžia reklamai per TV ir operatorių išlaikymui? Pvz. šitas valymo prietaisas manau max. kainuotų 100-150 lt, kaip ir msn29 giriami kinietiški niekučiai, bet su reklamos galia ir gražiu filmuku (duokdie, bent 50% jame rodomų vaizdų pasitvirtintų realybėje) žmonės net rimtai mąsto už jį mokėti 369 smile.gif Man būtų tiesiog gaila šitiek pinigų atiduoti grynai už reklamą, o ne pačio daikto vertę.

KETTIS - ŠIRDINGAI AČIŪ UŽ ATSAKYMĄ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žaislas: 02 kovo 2010 - 11:11
KETTIS MATAU CIA NUSIMANANTIS ZMOGUS smile.gif

taigi db ir mastau juk tas ergorapido ne itin jau ir pigus gal uz tokia kaina galima ka nors geresnio nusipirkti . zinoma tai nebutu jau belaidis sad.gif apie ka svajoju smile.gif
gal geriau koki nedideli bet galinga?
man aktualiausia butu tai kad dulkes laikui begant nesklistu po namus nes kiek teke naudoti siurbliu zinoma jie gal ne itin naujoviski bes ir su popieriniais ir su medziginiais maisasi jie labai degina dulkes is skleidzi nemalonu kvapa po namus. ( zodziu gaivos po siurbliavimo dar su ne vienu siurbliu neisgavau smile.gif

taip pat turejau vitex berods tipo jau su tuo hepa filtru nu irgi s paskutinis bet tai turbut todel kad cia lieva pasirinkau . taigi prasau patarti koki butu galima siurbli iki 500lt isigyti gan padoru ?
Atsakyti
norėčiau paklausti, ar verta pirkti šitą siurblį ? gal kas turite jį ?

http://www.techasas....ig/vidusbig.jpg
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2010 03 02, 12:31)
KETTIS MATAU CIA NUSIMANANTIS ZMOGUS smile.gif

taigi db ir mastau juk tas ergorapido ne itin jau ir pigus gal uz tokia kaina galima ka nors geresnio nusipirkti . zinoma tai nebutu jau belaidis sad.gif apie ka svajoju smile.gif
gal geriau koki nedideli bet galinga? 
man aktualiausia butu tai kad dulkes laikui begant nesklistu po namus nes kiek teke naudoti siurbliu zinoma jie gal ne itin naujoviski  bes ir su popieriniais ir su medziginiais maisasi jie labai degina dulkes is skleidzi nemalonu kvapa po namus. ( zodziu gaivos po siurbliavimo dar su ne vienu siurbliu neisgavau smile.gif

taip pat turejau vitex berods tipo jau su tuo hepa filtru nu irgi s paskutinis bet tai turbut todel kad cia lieva pasirinkau . taigi prasau patarti koki butu galima siurbli iki 500lt isigyti gan padoru ?

Joks akumuliatorinis siurblys negali ir niekada neatstos normalaus siurblio - tas pats Ergo Rapido siurbliukas tinkamas taip vadinamam greitam pavalymui, pvz. vakarėlio metu pabiro šipsai, virtuvėj ar kambary ant žemės vaikai pribarstė trupinių, cukraus, dar ko nors - pasiėmėme šitą siurblį-šluotą ir pašlavėm. Visų namų kokybiškam išsiurbimui su maksimaliu filtravimu reikia normalaus siurblio. Tikrai rekomenduoju apžiūrėti Electrolux Ultrasilencer ZUSG3000 modelį, jis dabar akcijuojamas topocentruose (tai turetu tikrai buti) po 499. Tiek dydžio, tiek filtravimo ir siurbimo kokybės santykiu, ir dar už tokią kainą konkurentų manau neturi thumbup.gif

QUOTE(Radvilė @ 2010 03 02, 19:14)

o kodėl cikloninis? vieni minusai - mažesnis siurbimo galingumas, didesnis triukšmingumas, prastesnė filtracija, plastmasiniai ratukai, kurie braižys grindis. O dar Samsung.. Visos dulkės eis per šonus schmoll.gif Na, bet jei reikia įrenginio, kuris dulkes permėtytš iš vienos kambario pusės į kitą, tai čia tikrai geras pasirinkimas wink.gif
Už panašią kainą (200-300 lt) pasižiūrėkit Electrolux Ergo Mini serijos modeliukus ZP3510, ZP3525 - neabejotinai geresnis pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2010 03 03, 10:57)
Joks akumuliatorinis siurblys negali ir niekada neatstos normalaus siurblio - tas pats Ergo Rapido siurbliukas tinkamas taip vadinamam greitam pavalymui, pvz. vakarėlio metu pabiro šipsai, virtuvėj ar kambary ant žemės vaikai pribarstė trupinių, cukraus, dar ko nors - pasiėmėme šitą siurblį-šluotą ir pašlavėm. Visų namų kokybiškam išsiurbimui su maksimaliu filtravimu reikia normalaus siurblio. Tikrai rekomenduoju apžiūrėti Electrolux Ultrasilencer ZUSG3000 modelį, jis dabar akcijuojamas topocentruose (tai turetu tikrai buti) po 499. Tiek dydžio, tiek filtravimo ir siurbimo kokybės santykiu, ir dar už tokią kainą konkurentų manau neturi  thumbup.gif
o kodėl cikloninis? vieni minusai - mažesnis siurbimo galingumas, didesnis triukšmingumas, prastesnė filtracija, plastmasiniai ratukai, kurie braižys grindis. O dar Samsung.. Visos dulkės eis per šonus  schmoll.gif  Na, bet jei reikia įrenginio,  kuris dulkes permėtytš iš vienos kambario pusės į kitą, tai čia tikrai geras pasirinkimas wink.gif
Už panašią kainą (200-300 lt) pasižiūrėkit Electrolux Ergo Mini serijos modeliukus ZP3510, ZP3525 - neabejotinai geresnis pasirinkimas.

Bet šių Electrolux'o siurbiamoji galia tik 285W ir 315W... O gal tai atitinka Samsung'o, LG ar kokio Daewoo 350-450W? g.gif
Man, gyvenančiai šalia remontų, parduotuvėje konsultantė rekomendavo nusipirkti patį pigiausią siurblį su kuo didesne siurbiamąja galia, nes jis vis tiek tarnaus labai neilgai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 456123: 03 kovo 2010 - 12:02
QUOTE(456123 @ 2010 03 03, 13:01)
Bet šių Electrolux'o siurbiamoji galia tik 285W ir 315W... O gal tai atitinka Samsung'o, LG ar kokio Daewoo 350-450W?  g.gif
Man, gyvenančiai šalia remontų, parduotuvėje konsultantė rekomendavo nusipirkti patį pigiausią siurblį su kuo didesne siurbiamąja galia, nes jis vis tiek tarnaus labai neilgai...  unsure.gif

tos siurbimų galios yra kiekvieno gamintojo unikalios - kiek kas nori, tiek užrašo. Kai kuriose parduotuvėse (mačiau poroje Avitelų) būna toks specialus Philips siurblio galingumo stendas, tai pagal jį ZUSG3000 traukia labai gerai: pagal Electrolux 270W, pagal Philips stendą 400W - tai beveik tas pats, ką traukia ir didelė dalis 1800-2000W galingumo siurblių. Įdomiausia, kad prie to stendo prijungus Philips siurblį, jis rodys tiek, kiek Philipsas ir deklaruoja prekės kortelėje. Galiu garantuoti, kad beveik visi Electrolux siurbliai trauks ~20-30% daugiau nei užrašyta kortelėje - tai tie 315W pavirs ~400-450W thumbup.gif Aišku, kad patikėtumėte, geriausia patiems pabandyti su pardavėjais ant tų stendų įvairių siurblių galingumus wink.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tem, nu bet niekaip negaliu apsisprest ir issirinkt siurblio, o jo reikai greitai smile.gif. Pas mus manie laminatas, ateiti bus PVC danga, kilimu nera, tik vienas mazuliukas. Yra ilgaplaukis suo. Renkuos tarp Electrolus ZUS3970P ir to Green modeliuko. Gal ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2010 03 03, 10:57)

o kodėl cikloninis? vieni minusai - mažesnis siurbimo galingumas, didesnis triukšmingumas, prastesnė filtracija, plastmasiniai ratukai, kurie braižys grindis. O dar Samsung.. Visos dulkės eis per šonus  schmoll.gif  Na, bet jei reikia įrenginio,  kuris dulkes permėtytš iš vienos kambario pusės į kitą, tai čia tikrai geras pasirinkimas wink.gif

nžn. užtat ir klausiau, prašiau patarimų. ieškau draugei gimtadienio proga (užsiprašė siurblį).
pas mane pačią namuose samsungas jau 6 metai. plastmasiniai ratukai, laminatas kažkodėl nenubraižytas smile.gif
aš noriu iki 200 nupirkt. aplėkiau visas pardes. nėra pasirinkimo. jeigu jau tinka, tai ir kaina sukelta verysad.gif
žiūrėjau electrolux. visai nieko,. bet jų labai paprastas antgalis. plaukų nesusiurbs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2010 03 08, 16:09)
nžn. užtat  ir klausiau, prašiau patarimų. ieškau draugei gimtadienio proga (užsiprašė siurblį).
pas mane pačią namuose samsungas jau 6 metai. plastmasiniai ratukai, laminatas kažkodėl nenubraižytas  smile.gif
aš noriu iki 200 nupirkt. aplėkiau visas pardes. nėra pasirinkimo. jeigu jau tinka, tai ir kaina sukelta  verysad.gif
žiūrėjau electrolux. visai nieko,. bet jų labai paprastas antgalis. plaukų nesusiurbs  wink.gif

Keletas pigesnių Samsung'ų internetinėj parduotuvėj - pigiau lyg ir neradau :-)

http://www.azon.lt/B...C-4046-V3S.html

http://www.azon.lt/B...VCC5640V3R.html

http://www.azon.lt/B...VCC5630V32.html

Vienoje parduotuvėje man juos gyrė kaip patvarius ir kad jų maišeliai vieni iš pigesnių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 456123: 08 kovo 2010 - 16:25
QUOTE(Radvilė @ 2010 03 02, 19:14)

Neseniai isigyjau toki siurbli,tik pirkau ji intenetu.ir esu juo laaabai patenkinta thumbup.gif galingumo tikrai uztenka,svarbiausia,kad nereikia purtyti siuksliu maiseliu,cia ispili,isplauni ta induka ir tiek. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2010 03 08, 17:12)
Neseniai isigyjau toki siurbli,tik pirkau ji intenetu.ir esu juo laaabai patenkinta thumbup.gif galingumo tikrai uztenka,svarbiausia,kad nereikia purtyti siuksliu maiseliu,cia ispili,isplauni ta induka ir tiek. drinks_cheers.gif

matai, čia rašo, kad yra spec antgalis gyvūnų plaukams surinkt. o kai nuvažiavau pas juos, pasirodo, neturi to antgalio šiuo metu. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(456123 @ 2010 03 08, 16:21)
Keletas pigesnių Samsung'ų internetinėj parduotuvėj - pigiau lyg ir neradau :-)

http://www.azon.lt/B...C-4046-V3S.html

http://www.azon.lt/B...VCC5640V3R.html

http://www.azon.lt/B...VCC5630V32.html

Vienoje parduotuvėje man juos gyrė kaip patvarius ir kad jų maišeliai vieni iš pigesnių  g.gif

dėkui, bandysiu žiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2010 02 18, 16:33)

Apžiūrėjau naująjį Electrolux ZUS3970P.

kaip tik apie si modeli ir galvoju g.gif bet kainos blush2.gif
nes vat kiti del savo dydzio manes netraukia.
o gal kur galima pigiau isigyti siu gaminiu smile.gif???
nesu realiai jo macisu tiesiog rinkausi pg aprasymus g.gif nes pirkti ketinu internetinej pardej 4u.gif
Atsakyti