Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

mano pastebejimai:
karts nuo karto skaudedavo galva"migreniskai", nu bet nepykindavo kaip cia kai kurioms mamytems. Puse metu intensyviai lankiau joga ir tuo metu nei vieno karto neskaudejo galvos. Manau,kad ten daug padejo kvepavimo pratimai ir zinoma visi tampymaisi. Dabar vel uzeina kartais paskaudet, bet i joga neprisiruosiu, nors labai patiko.Vaduojuosi solpadeinu
Atsakyti
jei imanoma, gerkit ibuprofena, ne paracetamoli. kad ir kaip paracetamoli kistu visur (tai cia solpadeinai, gripexai ir tt), jis kenkia kepenims. aisku viena tablete pora kartu per menesi tiek jau to, bet jei daznai ir dar alkoholis, tai gaunas labai negerai.
jei yra rimtesniu problemu su inkstais, tada geriau rinktis kas su paracetamoliu smile.gif
Atsakyti

Daug info galima rasti čia http://www.migrena.l...grena_main.html, bet tikriausiai žinojot smile.gif

Dar vienas pastebėjimas-pavasari, kai labai intensyviai valiausi organizmą, man visą mėnesį neskaudėjo galvą. Gal čia tik sutapimas, bet labai džiaugiausi dėl to.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

mano galvyte si savaitgali su manimi nelabai draugavo, bet negaliu skustis - bent jau ne iki pykinimo.
Paskaiciu jusu postus apie gyvenimo tarpsnius, kuomet nebuvo priepuoliu. Man irgi taip buvo - kai pradejau gerti antidepresantus. Pirma menesi visiskai neskaudejo galvos, atrode, kad gyvenu nauja nerealu gyvenima! bigsmile.gif Deja, paskui galva vel skaudejo, nors vaistus geriau ir toliau verysad.gif
Atsakyti
Na man migrena sukelia tvankus oras, ar neišvėdintos patalpos. Iš maisto tai šokoladas, rauginti ir žali kopūstai, fermentinis sūris, raudonas vynas ir visi burbuliuoti gėrimai.
Vaduojuos rydama vaistus ketanova, solpadeina ir t.t
Bet man prasideda kad ima skaudet spranda visada toj pacioj vietoj, o tada jau vaje vaje, iki vemimu doh.gif
Atsakyti

O aš jau ryte pabundu su skaudama galva ir žinau, kad vakarėjant vemsiu, nes jau niekas nebepadeda. Bandžiau gert nuskausminamus įvairius, bet jie tik pristabdo skausmą, vėmimo -ne.
Atsakyti
Sveikos,
senoje temoje mamyte DELMA (atrodo) turejo akupunkturos seansus nuo migrenos. Kazin ar jai padejo?
Gal dar kas bandete akupunktura nuo migrenos? g.gif
Mane kamuoja migrena jau daug metu, ka galejau viska isbandziau , liko akupunktura.....
Atsakyti

dar vienas neblogas puslapis

http://www.skaudagalva.lt/
Atsakyti
sveikutes
man tai dar be jusu paminetu pozymiu, tirpsta pirstai, liezuvis doh.gif
Atsakyti
man gal didziausia blogybe, kad kita diena labai prastai manau, kazkaips kaip per ruka, neryskiai ir toli nelabai. stengiuos nevairuot kita diena...
Atsakyti
as nezinau ka daryt, kai galva man kartais pradeda skaudet nakti, ryte pabundu, baisus skausmas, pykina, silpna, o i maista paziuret negaliu, bet reik isgert tablete...va tada buna kova su savim, kaip isidet kazka i skrandi, verysad.gif vaistai stiprus, nesinori nuodytis..suvalgau jogurta, apelsina, isgeriu metu arbatos - tai viskas apie ka galiu pagalvot sunku ryta ir tada naramig arba imigran tablete..o tada visi "dziaugsmai" prasideda...galva lyg ir ima maziau skaudet, bet pykina...po praeito tokio priepuolio pykino dar savaite, nes tiesiog turbut del negalejimo valgyt isgeriau tablete ant beveik tuscio skrandzio ir apsinuodijau..Karta toks apsiniuodijimas baigesi ligoninej, ir savaite leido cerucali, nes pykino istisai del apnuodytu kepenu..zodziu nekenciu tu rytu kai pykina ir plysta galva, vaistus gert reikia, o valgyt negaliu, tada jausmas buna baisus visam organizme... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 12 04, 22:43)
as nezinau ka daryt, kai galva man kartais pradeda skaudet nakti, ryte pabundu, baisus skausmas, pykina, silpna, o i maista paziuret negaliu, bet reik isgert tablete...va tada buna kova su savim, kaip isidet kazka i skrandi,  verysad.gif vaistai stiprus, nesinori nuodytis..suvalgau jogurta, apelsina, isgeriu metu arbatos - tai viskas apie ka galiu pagalvot sunku ryta ir tada naramig arba imigran tablete..o tada visi "dziaugsmai" prasideda...galva lyg ir ima maziau skaudet, bet pykina...po praeito tokio priepuolio pykino dar savaite, nes tiesiog turbut del negalejimo valgyt isgeriau tablete ant beveik tuscio skrandzio ir apsinuodijau..Karta toks apsiniuodijimas baigesi ligoninej, ir savaite leido cerucali, nes pykino istisai del apnuodytu kepenu..zodziu nekenciu tu rytu kai pykina ir plysta galva,  vaistus gert reikia, o valgyt negaliu, tada jausmas buna baisus visam organizme... verysad.gif  verysad.gif

man paskutinis kartas ir toks baisus buvo doh.gif jau praejo savaite, o dar normaliai i maista negaliu paziuret doh.gif
Atsakyti