Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Merginos,o kodel jus negeriat spec. migrenai malsinti vaistu? Geriau neeksperimentuoti,o tai galima prisizaisti nejuokais
Atsakyti
QUOTE(*Aya* @ 2008 11 14, 09:14)
Merginos,o kodel jus negeriat spec. migrenai malsinti vaistu? Geriau neeksperimentuoti,o tai galima prisizaisti nejuokais

Kad jie nepadeda! schmoll.gif Arba pvz. nuo Cinie isvis sirdis pradeda lipt lauk! doh.gif
Atsakyti
Labutis. Gal jau klausinėjau bet pasikartosiu klausymą biggrin.gif Moteris ar jums padeda Solpadeinas? Ar labai kenkia ji labai dažnai vartuoti? Pvz. man visą savaite skauda galva ,prigulti negaliu,pailsieti irgi tai geriu Solpadeina. Jis padeda bet praejus 4-6 val. vėl skausmas sugrįžta verysad.gif Nežinau jau su ta galva ir daryti doh.gif
Atsakyti
Man nepadeda schmoll.gif
Man kol kas tik Panadol extra padeda. ax.gif
Atsakyti
Man padeda solpodeinas jei speju ji isgert anksciau nei isiskauda galva. Vakar israse gydytoja kazkokius cifil.., kazkas tokio mastau.gif
Siaip, labai reik ziuret maista ka valgom, nes jis didelia itaka daro sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 11 14, 13:42)
Labutis. Gal jau klausinėjau bet pasikartosiu klausymą biggrin.gif Moteris ar jums padeda Solpadeinas? Ar labai kenkia ji labai dažnai vartuoti?  Pvz. man visą savaite skauda galva ,prigulti negaliu,pailsieti irgi tai geriu Solpadeina. Jis padeda bet praejus 4-6 val. vėl skausmas sugrįžta verysad.gif Nežinau jau su ta galva ir daryti doh.gif

Man padeda, nors ir labai įsiskausta, kartais kai jau nebepadeda niekas nei imigran, nei kiti tada solpadeino suvarau ir visą pakuotę to tirpaus, bet po to skysčius vartoju litrais, nes inkstus skauda (bet skausmas pakenčiamesnis nei galvos... blush2.gif )
Šiandien laikraštuky skaičiau apie migreną, kai pirmadienį grįšiu iš darbo (mat jis darbe ant akių, kad nepamiršiau savo stabdžių) pabersiu informacijos iš ten, bet ten tokie naudingi hemeopatiniai

QUOTE(Stebukle @ 2008 11 14, 14:34)
Man padeda solpodeinas jei speju ji isgert anksciau nei isiskauda galva. Vakar israse gydytoja kazkokius cifil.., kazkas tokio mastau.gif
Siaip, labai reik ziuret maista ka valgom, nes jis didelia itaka daro sad.gif

Tikrai pastebėjau atsisakius riešutų ir šokoladinių saldainių, bei kavą gerdama tik ryte, gal čia stebėt save reikėtų, beje man netinka riebus pienas ir kiaušiniai, pirma išberia po to skauda galvą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2008 11 14, 20:54)
Man padeda, nors ir labai įsiskausta, kartais kai jau nebepadeda niekas nei imigran, nei kiti tada solpadeino suvarau ir visą pakuotę to tirpaus, bet po to skysčius vartoju litrais, nes inkstus skauda (bet skausmas pakenčiamesnis nei galvos...  blush2.gif )
Šiandien laikraštuky skaičiau apie migreną, kai pirmadienį grįšiu iš darbo (mat jis darbe ant akių, kad nepamiršiau savo stabdžių) pabersiu informacijos iš ten, bet ten tokie naudingi hemeopatiniai
Tikrai pastebėjau atsisakius riešutų ir šokoladinių saldainių, bei kavą gerdama tik ryte, gal čia stebėt save reikėtų, beje man netinka riebus pienas ir kiaušiniai, pirma išberia po to skauda galvą  unsure.gif

O aš pastaroju metu tik šokolada ir valgau doh.gif Spaudimas žemas,reikia energijos tai aš su savim juoda šokolada nešioju. Ir dar su rešutais blink.gif Reikia ir man pabadyti irgi šokolado ir riešutų atsisakyti... o aš tokia smaliže ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 14 lapkričio 2008 - 21:35
[quote=Lutė,2008 11 13, 20:07]
[quote=-Rassa-,2008 11 13, 19:38]
Man ir leidžiamas po kelių susileidimų jau nebepadeda... Sako reik su noshpa maišyti, bet baisu eksperimentuoti...

ne su nošpa o su relanium, tada padeda, bet ketanovas yra toks vaistas, kuris labai labai nualina širdutę, čia tik ypatingais ekstriniais atvejais (kalbu iš patirties, kai pasileidau gal kokių 10 ampulyčiu per kiekvieną skausmą, tai nesupratau pradžioj ko ta širdis “stot“ pradėjo, daktarė man ir atsakė fool.gif )
[/quote]

Man ketanovas irgi nebepadeda,anksciau dar padedavo leidziamas,bet dabar jau nebe.
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2008 11 13, 19:43)
O nuovargis ir miego trukumas ir man migrena provokuoja. Pvz jei viena nakti neisimiegu tai 100% kad skaudes ne kita, bet dar kita diena. Nuo pat ryto  doh.gif

Man tas pats,uztat per iseigines kai galiu issimiegoti (vis tiek tai reikia padaryti nors karta per savaite cool.gif ) is vakaro isgeriu ka nors,o ryte iskart kavos ir dar ka nors,ir tada kartais gerai buna.O darbo dienom man neskauda nes keliuosi ne ryte,o nakti i darba,nors toks issigelbejimas smile.gif Siandien suspejau pacioj pradzioj tablete isgerti,tai neisiskaudejo labai.
Atsakyti
sveikos,

turejau ir as ta dziaugsma doh.gif doh.gif doh.gif
ir ka jus galvojat, uzteko mesti rukyti ir stai, nestumo metu, jau 9 menesiai nezinau, kas yra migrena!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Anksciau vienintelis issigelbejimas buvo salpodeinas, nuimdavo skausma kaip ranka. Be jo tai ir klozeta paglebesciuoti tekdavo, taip bloga budavo verysad.gif unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 11 14, 12:42)
Labutis. Gal jau klausinėjau bet pasikartosiu klausymą biggrin.gif Moteris ar jums padeda Solpadeinas? Ar labai kenkia ji labai dažnai vartuoti?  Pvz. man visą savaite skauda galva ,prigulti negaliu,pailsieti irgi tai geriu Solpadeina. Jis padeda bet praejus 4-6 val. vėl skausmas sugrįžta verysad.gif Nežinau jau su ta galva ir daryti doh.gif

Visiskai nepadeda schmoll.gif

Meciau ir as rukyt (jau senokai), o galva vis tiek sekmingai skauda... doh.gif Matyt kiekvienai vis kitaip. Nors jau anksciau minejau, nestumo metu man galvos visai neskaudedavo. Bet juk nebusi visa gyvenima nescia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2008 11 15, 22:06)
Visiskai nepadeda schmoll.gif
Bet juk nebusi visa gyvenima nescia... smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o gal verta, bent jau del migrenos galvos neskaudetu 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti

labai laukiu 4u.gif

Tikrai pastebėjau atsisakius riešutų ir šokoladinių saldainių, bei kavą gerdama tik ryte, gal čia stebėt save reikėtų, beje man netinka riebus pienas ir kiaušiniai, pirma išberia po to skauda galvą unsure.gif
[/quote]

man nuop surio kieto skauda-vakare pavalgau ryte 100 % su skausmu atsikelsiu
nuo kavos praeina, jei laiku isgerti.
po bemieges nakties beveik visad skauda
ai, vienzodziu, katastrofa doh.gif

QUOTE(Anios lialiaus mama:) @ 2008 11 15, 22:57)
sveikos,

turejau ir as ta dziaugsma  doh.gif  doh.gif  doh.gif
ir ka jus galvojat, uzteko mesti rukyti ir stai, nestumo metu, jau 9 menesiai nezinau, kas yra migrena!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Anksciau vienintelis issigelbejimas buvo salpodeinas, nuimdavo skausma kaip ranka. Be jo tai ir klozeta paglebesciuoti tekdavo, taip bloga budavo  verysad.gif  unsure.gif  blink.gif

kad metet rukyt migrenai nei silta nei salta 4u.gif
o vat, kad nescia esate todel ir nepuola smile.gif
bet, deja, nenoriu gasdinti, bet man pagimdzius grizo priepuoliai ( nestumo metu nei kart nebuvo-pailsejau smile.gif ir labai gerai jauciaus budama nescia, geriau nei bet kada neskaudejo nei kart nieko, nepykino...)
Atsakyti