QUOTE(*Aya* @ 2008 11 14, 09:14)
Merginos,o kodel jus negeriat spec. migrenai malsinti vaistu? Geriau neeksperimentuoti,o tai galima prisizaisti nejuokais
Kad jie nepadeda!

Labutis. Gal jau klausinėjau bet pasikartosiu klausymą
Moteris ar jums padeda Solpadeinas? Ar labai kenkia ji labai dažnai vartuoti? Pvz. man visą savaite skauda galva ,prigulti negaliu,pailsieti irgi tai geriu Solpadeina. Jis padeda bet praejus 4-6 val. vėl skausmas sugrįžta
Nežinau jau su ta galva ir daryti

Man padeda solpodeinas jei speju ji isgert anksciau nei isiskauda galva. Vakar israse gydytoja kazkokius cifil.., kazkas tokio 
Siaip, labai reik ziuret maista ka valgom, nes jis didelia itaka daro

QUOTE(Ksėna @ 2008 11 14, 13:42)
Moteris ar jums padeda Solpadeinas? Ar labai kenkia ji labai dažnai vartuoti? Pvz. man visą savaite skauda galva ,prigulti negaliu,pailsieti irgi tai geriu Solpadeina. Jis padeda bet praejus 4-6 val. vėl skausmas sugrįžta

Man padeda, nors ir labai įsiskausta, kartais kai jau nebepadeda niekas nei imigran, nei kiti tada solpadeino suvarau ir visą pakuotę to tirpaus, bet po to skysčius vartoju litrais, nes inkstus skauda (bet skausmas pakenčiamesnis nei galvos...

Šiandien laikraštuky skaičiau apie migreną, kai pirmadienį grįšiu iš darbo (mat jis darbe ant akių, kad nepamiršiau savo stabdžių) pabersiu informacijos iš ten, bet ten tokie naudingi hemeopatiniai
QUOTE(Stebukle @ 2008 11 14, 14:34)
Man padeda solpodeinas jei speju ji isgert anksciau nei isiskauda galva. Vakar israse gydytoja kazkokius cifil.., kazkas tokio 

Tikrai pastebėjau atsisakius riešutų ir šokoladinių saldainių, bei kavą gerdama tik ryte, gal čia stebėt save reikėtų, beje man netinka riebus pienas ir kiaušiniai, pirma išberia po to skauda galvą

QUOTE(Lutė @ 2008 11 14, 20:54)
Man padeda, nors ir labai įsiskausta, kartais kai jau nebepadeda niekas nei imigran, nei kiti tada solpadeino suvarau ir visą pakuotę to tirpaus, bet po to skysčius vartoju litrais, nes inkstus skauda (bet skausmas pakenčiamesnis nei galvos...
)
Šiandien laikraštuky skaičiau apie migreną, kai pirmadienį grįšiu iš darbo (mat jis darbe ant akių, kad nepamiršiau savo stabdžių) pabersiu informacijos iš ten, bet ten tokie naudingi hemeopatiniai
Tikrai pastebėjau atsisakius riešutų ir šokoladinių saldainių, bei kavą gerdama tik ryte, gal čia stebėt save reikėtų, beje man netinka riebus pienas ir kiaušiniai, pirma išberia po to skauda galvą

O aš pastaroju metu tik šokolada ir valgau

[quote=Lutė,2008 11 13, 20:07]
[quote=-Rassa-,2008 11 13, 19:38]
Man ir leidžiamas po kelių susileidimų jau nebepadeda... Sako reik su noshpa maišyti, bet baisu eksperimentuoti...
ne su nošpa o su relanium, tada padeda, bet ketanovas yra toks vaistas, kuris labai labai nualina širdutę, čia tik ypatingais ekstriniais atvejais (kalbu iš patirties, kai pasileidau gal kokių 10 ampulyčiu per kiekvieną skausmą, tai nesupratau pradžioj ko ta širdis stot pradėjo, daktarė man ir atsakė
)
[/quote]
Man ketanovas irgi nebepadeda,anksciau dar padedavo leidziamas,bet dabar jau nebe.
Papildyta:
Man tas pats,uztat per iseigines kai galiu issimiegoti (vis tiek tai reikia padaryti nors karta per savaite
) is vakaro isgeriu ka nors,o ryte iskart kavos ir dar ka nors,ir tada kartais gerai buna.O darbo dienom man neskauda nes keliuosi ne ryte,o nakti i darba,nors toks issigelbejimas
Siandien suspejau pacioj pradzioj tablete isgerti,tai neisiskaudejo labai.
[quote=-Rassa-,2008 11 13, 19:38]
Man ir leidžiamas po kelių susileidimų jau nebepadeda... Sako reik su noshpa maišyti, bet baisu eksperimentuoti...
ne su nošpa o su relanium, tada padeda, bet ketanovas yra toks vaistas, kuris labai labai nualina širdutę, čia tik ypatingais ekstriniais atvejais (kalbu iš patirties, kai pasileidau gal kokių 10 ampulyčiu per kiekvieną skausmą, tai nesupratau pradžioj ko ta širdis stot pradėjo, daktarė man ir atsakė

[/quote]
Man ketanovas irgi nebepadeda,anksciau dar padedavo leidziamas,bet dabar jau nebe.
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2008 11 13, 19:43)
O nuovargis ir miego trukumas ir man migrena provokuoja. Pvz jei viena nakti neisimiegu tai 100% kad skaudes ne kita, bet dar kita diena. Nuo pat ryto 

Man tas pats,uztat per iseigines kai galiu issimiegoti (vis tiek tai reikia padaryti nors karta per savaite

sveikos,
turejau ir as ta dziaugsma
ir ka jus galvojat, uzteko mesti rukyti ir stai, nestumo metu, jau 9 menesiai nezinau, kas yra migrena!!
Anksciau vienintelis issigelbejimas buvo salpodeinas, nuimdavo skausma kaip ranka. Be jo tai ir klozeta paglebesciuoti tekdavo, taip bloga budavo

ir ka jus galvojat, uzteko mesti rukyti ir stai, nestumo metu, jau 9 menesiai nezinau, kas yra migrena!!

QUOTE(Ksėna @ 2008 11 14, 12:42)

Visiskai nepadeda

Meciau ir as rukyt (jau senokai), o galva vis tiek sekmingai skauda...

QUOTE(Sig @ 2008 11 15, 22:06)

o gal verta, bent jau del migrenos galvos neskaudetu

labai laukiu
[/quote]
man nuop surio kieto skauda-vakare pavalgau ryte 100 % su skausmu atsikelsiu
nuo kavos praeina, jei laiku isgerti.
po bemieges nakties beveik visad skauda
ai, vienzodziu, katastrofa
kad metet rukyt migrenai nei silta nei salta
o vat, kad nescia esate todel ir nepuola
bet, deja, nenoriu gasdinti, bet man pagimdzius grizo priepuoliai ( nestumo metu nei kart nebuvo-pailsejau
ir labai gerai jauciaus budama nescia, geriau nei bet kada neskaudejo nei kart nieko, nepykino...)
labai laukiu

[/quote]
man nuop surio kieto skauda-vakare pavalgau ryte 100 % su skausmu atsikelsiu
nuo kavos praeina, jei laiku isgerti.
po bemieges nakties beveik visad skauda
ai, vienzodziu, katastrofa

QUOTE(Anios lialiaus mama:) @ 2008 11 15, 22:57)
sveikos,
Anksciau vienintelis issigelbejimas buvo salpodeinas, nuimdavo skausma kaip ranka. Be jo tai ir klozeta paglebesciuoti tekdavo, taip bloga budavo

kad metet rukyt migrenai nei silta nei salta

o vat, kad nescia esate todel ir nepuola

bet, deja, nenoriu gasdinti, bet man pagimdzius grizo priepuoliai ( nestumo metu nei kart nebuvo-pailsejau