Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 20, 00:04)
jei jauti,kad tai tavo žmogus,tada važiuok.

Tai tik po studiju galiu vaziuot, as su ta kelione toik dara labiau susidrumsciau savo jausmus.....cia jau ir smutkes nebeatperka doh.gif
Papildyta:
Aciu GV labai mieli balionai, tiks prie jaguaro.....
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 20, 00:01)
Baik tu su tais asmeniškumais. lotuliukas.gif Ką tu tuo nori pasakyt dabar? laugh.gif

Nieko nenoriu pasakyti biggrin.gif aš savo niežtintį liežuvį kaip nors kitaip nuraminsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano vaizduotė labai labai laki... (tik šiaip sakau) lotuliukas.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 20, 00:03)
Lyg ir gerai, bet......nesuprantu pati saves....as pykstu ant saves, kad nezinau ko noriu...mano gyvenime du keliai...kuri pasirinkti

Aš irgi pykstu ant savęs. Bet ne geriau nuo to. Žinau, kad po kokių penkių metų sutiksiu savo ex, o po to jau tik skandintis, ne kitur... Bet aš vis dar optimistiškai tikiu, kad gyvenimas teisingas.
Nors ne taip pasakiau. Jei jis teisingas, tai aš senmergė liksiu. Labai tikiuosi, kad kažkas aukščiau supras, kad mes vis tik vienas kitam skirti smile.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 20, 00:04)
GV, mergyt as pas ji galiu skrist tik po mokslu o kas toliau????mano planai apuie magistrantura, darbas LT velniop viskas...vaziuot dirbt fabrike...ir nezinia kada susikurt ateiti

Va va. Aš veltui leidžiu čia laiką.
Sakyčiau važiuok, jei tu būtum tikra, kad nori su juo būti. Bet tu nesi tikra.
Čia tiesiog veltui švaistomas laikas, kurį būtų galima naudoti normalios ateities kūrimuisi Lietuvoje.
Atsakyti
Esu liudna. Gal šiek tiek ir pikta. Apturėjau neteisybę. Bet toks gyvenimas. Su tuo jau susitaikiau. Tad apie tai nesiplėsiu. Svarbu kad yra palaikančių mane žmonių, tad neteršiu eterio.

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 23:20)
Ar tu pastebi, jog beveik kiekviename poste vartoji žodį NEGALIU.
Liaukis

Pritariu.

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 19, 23:25)
GV, žinau,kad aš blogai kalbu doh.gif

Žodžiai. O kur veiksmai?
Priėjus išvados reikėtų imtis priemonių ar gi ne taip? Šiuo atveju, jei jau įvyko pripažinimas pačiai sau - gal laikas bandyti keistis?
Neužpyk, bet pagalvok ką rašai. Tavo rytojus sukurtas iš šiandienos minčių, o čia vien negatyvas.
Tikrai neužknisa manęs tavo postai, tikrai nenoriu primetinėti savo nuomonės, tik dėl savęs pačios linkiu susimąstyti. Ar ne laikas keisti požiūrį į viską? Juk pasaulis nepasikeis. Pasikeisti gali tik tu. Marsiečiai ir liks marsiečiais, bet tu gali pažvelgti į juos kitaip.

Čia tuo pačiu atsakymas ir DG.
Kai parašiau dieną, kad šiuo metu manęs nekankina nei vienas žmogus, tik kartais vakarais kankina ilgesys Meilei, ji parašė, kad to nesimato, nes vakarais tik tūsai vyksta čia Online.
Tai dabar pagalvojam. Ar aš robotas? Mistinė būtybė, kuri nežino kas yra liūdesys, ilgesys, skausmas, kančia, ašaros ir pan?
Juokas juokais, bet deja, kad ir kaip norėčiau būti nuolat besišypsantis žmogus - taip nėra. Esu lygiai tokia pati vieniša kaip ir visos čia mes. Ilgiuosi tos šilumos. Ilgiuosi Meilės. Ilgiuosi supratimo, palaikymo, užuojautos. Kartais visa tai pradeda lipti per viršų - būnu darbe irzli. Kartais nešneki. Kartais pikta. Būnu visokia kaip ir visi normalūs žmonės. Tačiau... Tai ką sakau arba tai ką rašau - darau nuo šiol pamąstydama apie tolimesnes pasekmes. Štai kur visa teigiamų emocijų paslaptis.

Kažkada kažkur perskaičiau (gal netgi ir mintys.lt), kad emocijų nereikia laikyti viduje, jas reikia išlieti. Jei nėra kam, puikus būdas yra rašyti. Tik yra vienas skirtumas nuo to ką darote jūs. Ten labai akcentavo, kad į dienoraštį, į laiškus - rašyti tik teigiamas mintis, kad vėliau galėtum ir pats perskaityti ir pats įsigyventum į tas geras emocijas, kad pats užsikrėstum tomis teigiamomis mintimis, kurias parašei vakar. O blogas mintis ten siūlė surašyti, bet sudeginti. Kad tas blogis išeitų. Kad jo neliktų niekur.

Aš tikrai nenoriu būti čia šiandien bjauri išsakydama savo požiūrį ir jį kišdama. Atsiprašau iš karto visų - kam tai kliūna. Tačiau linkiu paskaityti savo pačių savaitės laiko postus ir pamatyti savo pačios paveikslą. Patiks jis ar nepatiks - jūsų pačių išvada ir bus teisingiausia. Tačiau jei pasidarys savęs gaila, tai mielosios, tik jūs save tokią ir susikūrėte.

Todėl, kad ir kaip bebūtų dėl kažko liūdna, visada galima ateiti čia ir ne gvildenti tas pačias problemas, o ieškoti džiaugsmingų dalykų gyvenime. Problemų gvildenimas problemos neišspręs. Pasikartosiu, marsiečiai nepasikeis, pasaulis irgi, tik jūs galite pakeisti požiūrį į viską.

Aš irgi galėčiau dabar prisijungti pasibėdavoti. Tikrai turiu dėl ko. Bet kam nuo to bus geriau. Aš depresuosiu ir dar liesiu visą savo negatyvą krūvai žmonių. Žmonės tarkim atlaikys, bet aš pati taip tame š paskęsiu, kad paskui velnias žino kiek reikės laiko, kad vėl šypsotis. Todėl nutiko kažkas blogo, ieškokim aplink gėrio. Rasim gėrį, rasim ir pusiausvyrą.

O galiausiai, GV šiandien buvo įdėjusi puikų filmuką. Kas nežiūrėjo, gal vis tik pažiūrėkit...

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 23:41)
Matau, jog mūsų šokėja grįžo laugh.gif
Abžoryte.. manei nepastebėsiu? Pastebėjau, tiksliau išgirdau, kad su klumpėm atkaukšėjai lotuliukas.gif

Labas fainuole, jei ne tu, tai reiktų šiai temelei jau juodą kaspiną per kampą perrišti.

Viskas.
Išsisakiau.
Tikrai nenorėdama nieko blogo.
Linkiu tik gero.
Gal vieną dieną kuri nors pasidžiaugs, kad pagaliau pavyksta kasdien atrasti mažyčius stebūklus gyvenime ir jais tiesiog džiaugtis.

Galit mane smerkti. Tik prašau neįsižeisti ir nebėgti iš šitos temelės. Miela matyti čia jus visas ir nors vienai išėjus labai jos trūktų.
Daugiau pažadu šito neberašyti, net jei ir sklistų čia negatyvas per kraštus. Jūsų valia rinktis ir kurti savo gyvenimą tokį, kokį norite turėti.

Ačiū už dėmesį.
Atsakyti
Haneriete, butent su tuo zmogum ateitis normali buti minimum po 5 metu ior tai......ai rasinejuos skype ir matau kad s......viskas meile sotus nebusi...
Atsakyti
Keistos nuotaikos šįvakar čia laugh.gif
Haneriete, junk stabdžius vaizduotės. Trauk rankinį.. Bet kodėl aš žinau ką tu galvoji? lotuliukas.gif
Atsakyti
powerpuff, mieloji, kaip tavo kelionė? bigsmile.gif
Labai pasiilgau tavęs yahoo.gif
Mesk tašes ir klok įspūdžius biggrin.gif Kas tašėse, kas širdy, kas akyse? laugh.gif

P.S. tikėjaisi, kad nesuseksim tavo trumpo pasirodymo? biggrin.gif Žinok mūsų įgūdžiai jau išlavinti. GV jau net girdi kaip aš namų duris rakinu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 19 lapkričio 2007 - 23:28
Abzoryte, tikriausiai izeidziau tave siandien?labai prasau nepyk...tu teisi 100 kartu...ir jeigu tau blogai mes su tavim ir kai tau gera mes taip pat....aciu uz tai kad esi...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 20, 00:19)
Esu liudna. Gal šiek tiek ir pikta. Apturėjau neteisybę. Bet toks gyvenimas. Su tuo jau susitaikiau. Tad apie tai nesiplėsiu. Svarbu kad yra palaikančių mane žmonių, tad neteršiu eterio.

Klausyk, Abžoriukai, nesi tu gi čia vien tam, kad aiškintum kitoms koks gyvenimas gražus, kai jos tingi plačiau atsimerkti, daugiau pasidairyti ir pačios tai pamatyti.
Esi tokia pati kaip visos, tikiu, kad net liūdėti moki smile.gif
Tai pasakok apie tas neteisybes.
Neterši eterio.
Aš labai mielai tave išklausysiu.
O kitos pastebės, kad ne tik šypsotis moki wink.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 20, 00:20)
Haneriete, butent su tuo zmogum ateitis normali buti minimum po 5 metu ior tai......ai rasinejuos skype ir matau kad s......viskas meile sotus nebusi...

Pagalvok ar po tų penkių metų nebliausi supratusi, kad nieko kito šalia nereikia kaip tik jo.

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 20, 00:21)
Keistos nuotaikos šįvakar čia laugh.gif
Haneriete, junk stabdžius vaizduotės. Trauk rankinį.. Bet kodėl aš žinau ką tu galvoji? lotuliukas.gif

Jei tavo vaizduotė tokia pati pablūdusi kaip mano, tai gal ir žinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dar ne laikas rankiniui lotuliukas.gif
Atsakyti
Suprantu man nereikia jusu apsunkinti negatyviomis mintymis...tai mano gyevnimas ir gaila jis eina ne taip kaip noriu....marsieciai liks marsieciais....taciau...soryy
Gero jums vakaro

Ir aciu jums uz viska
Papildyta:
Haneriete, meile sotus nebusi.....bijau jo isgerusio jis yra smurtaves pries mane...taciau pasikeite....ar su tokia nuoskauda galima gyvenima kurt???taip zmones keiciasi bet mano baimes islikusios.........
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 20, 00:29)
Suprantu man nereikia jusu apsunkinti negatyviomis mintymis...tai mano gyevnimas ir gaila jis eina ne taip kaip noriu....marsieciai liks marsieciais....taciau...soryy
Gero jums vakaro

Ir aciu jums uz viska

Nu kokiom dar negatyviom mintim?
BAIKIT JŪS VISOS!!!
Tam čia ir esam, kad vieną dieną galėtumėm pasakyti: man šiandien labai gera. Ir galėtume papasakoti kodėl.
O kitą dieną galėtume pasakyti: man tikrai negera. Ir lygiai taip pat galėtume papasakoti kodėl be jokių teršimų ir užknisimų!
Atsakyti
Aciu uz demesi...ir as dar myliu toki zmogu.................. doh.gif doh.gif doh.gif matyt esu durna........bent jau taip manau apie save.....
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 20, 00:31)
Haneriete, meile sotus nebusi.....bijau jo isgerusio jis yra smurtaves pries mane...taciau pasikeite....ar su tokia nuoskauda galima gyvenima kurt???taip zmones keiciasi bet mano baimes islikusios.........

blink.gif blink.gif blink.gif
smurtavęs?? nieko tada nežinau, viskas. Jokių mąstymų. Pabliausi ir visos meilės išgaruos. Niekad neatleiskit jokių smurtavimų schmoll.gif
Jei tik vieną kartą netyčia užvožė, dar galima šiek tiek pamąstyti, kad gal vis tik... Bet aš dabar jau sakyčiau griežtą NE.
***** kiek mano šonus kažkada lamdė, kiek aš atleidau...
Dabar pagalvoju, gi tokia laiminga vistik esu atėjusi bent šiek tiek į protą bigsmile.gif
Atsakyti