Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 20, 00:27)
Abzoryte, tikriausiai izeidziau tave siandien?labai prasau nepyk...tu teisi 100 kartu...ir jeigu tau blogai mes su tavim ir kai tau gera mes taip pat....aciu uz tai kad esi...

Viskas, gerai, mane sunku įžeisti biggrin.gif
Tik darbe neturėjau laiko kada leistis į tas diskusijas, bet esmė ta, kad ne kartą aš čia pasijungiu liūdna ir ieškodama gerų emocijų, o kadangi ieškau ir randu smile.gif Tad tiesiog neleidžiu sau liūdėti, todėl ir nematot jūs to, o ir aš to nematau smile.gif Nes tas liūdesys niekur nenusėsta, jis tiesiog išgaruoju ir nueinu miegoti visa linksma ir prisijuokusi iš žalių šaldytuvų laugh.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 11 20, 00:27)
Klausyk, Abžoriukai, nesi tu gi čia vien tam, kad aiškintum kitoms koks gyvenimas gražus, kai jos tingi plačiau atsimerkti, daugiau pasidairyti ir pačios tai pamatyti.
Esi tokia pati kaip visos, tikiu, kad net liūdėti moki  smile.gif
Tai pasakok apie tas neteisybes.
Neterši eterio.
Aš labai mielai tave išklausysiu.
O kitos pastebės, kad ne tik šypsotis moki wink.gif

Ačiū 4u.gif
Nesipasakosiu, nes nėra poreikio. Tiesiog neteisingai buvau įvertinta, tačiau kaip ir sakiau, pasaulio nepakeisi, gali tik pats pasikeisti, tad bus paspirtis pasistengti. O daug labiau svarbu, kad aplink esantys žmonės matė tą neteisybę ir mane palaikė. To man ir užtenka. smile.gif Pliusas nusveria minusą 4u.gif

O kitos žino, kad aš moku ne tik šypsotis. Čia mano visa evoliucija vyko smile.gif Krapščiausi iš duobės ropom. Griuvau, kėliausi, du žingsniai pirmyn, trys atgal. Bet noras tapti laiminga buvo aukščiau visko. Tokia ir ESU. Ir ne būsiu. O jau ESU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 20, 00:32)
Aciu uz demesi...ir as dar myliu toki zmogu.................. doh.gif  doh.gif  doh.gif matyt esu durna........bent jau taip manau apie save.....

Bent jau žinok, kad yra daug kvailesnių... Aš viena iš jų smile.gif
Tiek klaidų pridariusi ir taip jas tebekartojanti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 20, 00:19)

friends.gif
Kaip man patinka tokie Abžorytės pasisakymai thumbup.gif
Nors labiau patinka onlininiai baliukai.. tongue.gif

Niekas mūsų laimingesnėmis nepadarys. Tik mes pačios.
Kinai sako, jog reikia kaltinti save, o ne saulę, jeigu tavo sodas nežydi tongue.gif
Yra tiesos truputis. Mylėkim gyvenimą. Darykimės jį gražų.. biggrin.gif

Powerpuff, grįžo yahoo.gif
Lauktuvės laukuvės lauktuvės smile.gif
Oi, laukėm laukėm... ir sulaukėm oro_buckis.gif
Atsakyti
Haneriete, as atleidau tai buvo paskutinis jo isvaziavimas, praeojo metai...kai kazkas nesigaudavo su vyrais galvojau apie ji...atleidau...jis tipo pasikeite...bet .........
Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 11 20, 00:37)
Bent jau žinok, kad yra daug kvailesnių... Aš viena iš jų  smile.gif
Tiek klaidų pridariusi ir taip jas tebekartojanti...  smile.gif

Tebekartoji???nejau galima taip myleti vyra, as manau tai prisirisimas...ir manymas kad su kituo nebus geriau....
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 20, 00:36)
O kitos žino, kad aš moku ne tik šypsotis. Čia mano visa evoliucija vyko smile.gif Krapščiausi iš duobės ropom. Griuvau, kėliausi, du žingsniai pirmyn, trys atgal. Bet noras tapti laiminga buvo aukščiau visko. Tokia ir ESU. Ir ne būsiu. O jau ESU smile.gif

Prisipažįstu, kad ne viską perskaičiau, bet bent jau kokia tu buvai pradžioj mačiau unsure.gif labai labai turėtum savim didžiuotis kad taip greitai išsikapstei iš tokios duobės. Ir kad esi dabar tokia, kokia esi good.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 20, 00:37)

Kodėl aš nematau Powerpuff? blink.gif
Sveika sugrįžusi, tikiu gi, kad visoms kitoms nesivaidena ir tu tikrai čia bigsmile.gif
Atsakyti
Powerpuff sveika!!!!!!!!!!!!

Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 20, 00:41)
Tebekartoji???nejau galima taip myleti vyra, as manau tai prisirisimas...ir manymas kad  su kituo nebus geriau....

oj ne, dėl tų šonų lamdymo, tai tikrai nebe smile.gif
Vieną rytą pabudau ir supratau, kad esu verta daugiau mirksiukas.gif
Iš tiesų daug daugiau bigsmile.gif
Kitokias klaidas darau. Vis tą patį per tą patį. Nieko negaliu sau padaryti unsure.gif (koks nevykęs pasiteisinimas...) schmoll.gif
Atsakyti
Gero vakaro visoms...si vakara as cia kaip blondine ne i tema:) sekmes iki
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 20, 00:48)

Dolce, neišeik gi tokios nuotaikos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 20, 00:49)
Dolce, neišeik gi tokios nuotaikos...  unsure.gif

Aciu tau mergyt.....uz palaikyma...iki rytojaus...
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 20, 00:48)

Gi labai prašiau neišeiti.. O tik susimąstyti..
Aš tiesiog nemoku prisijungti prie problemų gvildenimo, nes man atrodo yra problema - reikia spręsti. Bet tai nereiškia, kad visi turi taip daryti. Galbūt tau išeina tik į gera pasikalbėjimai. Todėl tikrai nepasijausk nereikalinga ir ne į temą. Tu į temą, hanarietė su tavimi dar plepės ir plepės šį vakarą drinks_cheers.gif

Hanariete, o powerpuff pasirodė ir atsijungė, bet aš ją užmačiau akimirkai įlindusią į temą cool.gif Matyt nuvargusi mergaičiukė, o dar tiek puslapių doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 20, 00:37)
friends.gif
Kaip man patinka tokie Abžorytės pasisakymai thumbup.gif
Nors labiau patinka onlininiai baliukai.. tongue.gif

Niekas mūsų laimingesnėmis nepadarys. Tik mes pačios.
Kinai sako, jog reikia kaltinti save, o ne saulę, jeigu tavo sodas nežydi tongue.gif
Yra tiesos truputis. Mylėkim gyvenimą. Darykimės jį gražų.. biggrin.gif

Man irgi patinka baliukai online drinks_cheers.gif
Ir žali šaldytuvai, ir picos, ir burtai, ir šokiai, ir lauktuvių dalybos yahoo.gif

Žinok jaučiu visa savo raganiška siela, kad powerpuff savo tašėse kažką nuo mūsų slepia topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 20, 00:53)
Aciu tau mergyt.....uz palaikyma...iki rytojaus...

Vis dar mąstau kaip čia tave sulaikyti smile.gif
O tu išeini vien dėl to, kad nuotaika bloga?
Atsakyti