Sveikos naujuose namusoe

Į senus jau nebespėjau.
Taigi paragavau tų sušių. Taip ir nesupratau, kodėl kai kurie jiems žiauriai nepatinka. Man jie didelių emocijų nesukėlė. Gal kada pabandysiu ir namuose pasigaminti.
Ir dar švedų filmą pažiūrėjau "Paieška". Apie 38 m. moterį, kuri ieško draugo internetu. Viskas labai gyvenimiška. Iš tiesų ir labai norėjau nueiti į jį, kad pasitikrinčiau, ar panašūs bus išgyvenimai
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 18, 19:17)
Ne per daug. Bet vyras šiuo atveju irgi pasakytų, nejau negalėjai normaliai pasakyti, kad susitiksim rytoj ir pan, o ne leptelt "Tai ir žiūrėk tą savo krepšinį".
Esu susidūrusi pati su tokiais nesusišnekėjimais. Man atrodydavo nepasakau nieko blogo, o man palinki gero savaitgalio
Dabar truputėlį kitaip į viską žiūriu. Nepamirškim, mes iš Veneros, jie iš Marso. Ir norėk nenorėjusi, bet vienoda kalba mes niekada nekalbėsime. Todėl reikia išmokti su jais kalbėtis jų kalba ir juos girdėti ne per savo prizmę.
O tai ko tu nori Vėtra - utopija

Sory, bet aš tuo tiesiog nebetikiu

Aš dabar stengiuosi įvertinti, kad TAI ką girdžiu man sako VYRAS, todėl nereikia imti TO labai giliai į širdį ir analizuoti, kodėl jis nepasakė TO, ką aš noriu išgirsti

Ogi niekada ir nepasakys, nes nei vienas vyras dar nesuprato KO NORI MOTERYS

Tai gal būkim gudresnės ir išmokim suprasti jų kalbą
Beje, o jūs gal vis tik perskaitykite tą knygą apie marsiečius
Šiek tiek grįšiu prie tos temos
Knygą skaičiau. Nežinau, ar utopija norėti tokio vyro, kuris aiškiai reiškia savo norus. Juk pagal tą knygą būtent moterims būdingas toks neaiškus savo norų reiškimas. O vyrai, jei nori eiti į kiną, tai taip ir sako.
Apie vyrus iš savo patirties pastebėjau tai, kad jie kalba labai tiesiai. Tereikia girdėti tai, ką jie sako ir suprasti tiesiogiai. Na, neteko sutikti "makaronų kabintojų"