Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

Labas rytas, puikus namuciai Abzoryte 4u.gif pasistengei kaip visad

Na jus ir smaginotes vakar thumbup.gif

Su gimtadieniu Vakare 4u.gif 4u.gif meiles, laimes dziaugsmo pinigu mirksiukas.gif

GV,sekmes darbe

Vilte, kaip laikaisi>?kaip ten tau su draugu??neasarok mergyt.....ne tavo zmogus matyt ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 08:31)

Vilte, kaip laikaisi>?kaip ten tau su draugu??neasarok mergyt.....ne tavo zmogus matyt ir tiek...

na...labai sunku, taip imti viska ir nutraukti...
jis sako, kad nori bendrauti su manim...tik as vis dar abejoju...nezinau ar sugebesiu, juk man gali buti tik blogiau
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 19, 09:38)
na...labai sunku, taip imti viska ir nutraukti...
jis sako, kad nori bendrauti su manim...tik as vis dar abejoju...nezinau ar sugebesiu, juk man gali buti tik blogiau

Tai jis cia nori nutraukti ar tu cia viska uzbaigti nori???

Papildyta:
P.S GAL ZINOTE KAS GERAI RASO KURSINIUS?????????

Mergaites help...nespeju nieko...ir siandien kaltinu SM g.gif doh.gif

Jeigu koki zinot tel.nr prasau i A.Z
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 19 lapkričio 2007 - 08:42
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 08:42)
Tai jis cia nori nutraukti ar tu cia viska uzbaigti nori???

Jis bijo emocinio prisirisimo, ta prasme, kad as neisimyleciau ir pan.
Taigi, kad isvengti to, kad suvaldyti savo jausmus - reikia nustoti bendrauti su juo...O jis siulo palikti ta musu draugiska bendravima.
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 19, 09:47)
Jis bijo emocinio prisirisimo, ta prasme, kad as neisimyleciau ir pan.
Taigi, kad isvengti to, kad suvaldyti savo jausmus - reikia nustoti bendrauti su juo...O jis siulo palikti ta musu draugiska bendravima.

Nepyk Vilte, cia tas kuris organizmo valymu uzsiiminejo??
O kodel jis bijo, jausmu?kodel jis nenori kad tu isimyletum, tai juk nuostabu..... wub.gif Ar jis nori taip santykiu ir viskas.....

Nepavydetina situacija tavo....galbut geriausias sprendimas yra nebendrauti arba tiesiog atvirai vienas kitam viska issakyti...
Atsakyti
Taip, tas pats smile.gif
Jis nenori, kad isimyleciau..nes kaip supratau paskutine jo mergina isimylejo ji ir apsimetinejo, kad laukiasi jo vaiko ir pan. Tuo labiau jam dabar toks "atradimu metas".. matyt nenori rimtu santykiu. Ir suprantu ji

Bet man kazkaip vistiek nesinori nuleisti ranku... Gal pabandysiu nenutraukti bendravimo, bet kazkaip ir pradeti su kitais daugiau bendraut, nenustatineti kazkokiu ribu
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 19, 09:58)
Taip, tas pats smile.gif
Jis nenori, kad isimyleciau..nes kaip supratau paskutine jo mergina isimylejo ji ir apsimetinejo, kad laukiasi jo vaiko ir pan. Tuo labiau jam dabar toks "atradimu metas".. matyt nenori rimtu santykiu. Ir suprantu ji

Bet man kazkaip vistiek nesinori nuleisti ranku... Gal pabandysiu nenutraukti bendravimo, bet kazkaip ir pradeti su kitais daugiau bendraut, nenustatineti kazkokiu ribu

As manau, kad nesinori nuleist ranku...visgi visi mes esam su savo praeitimi....taip kad nereikia nuo to begti....o jausmai ateina su laiku matyt...sekmes tau vilte...viskas soku i lova uzsiverciu konspektais ir bnadau mokytis, kaip gerai kad siandien nereikia i darba...

Gerai mergaites jeigu ka suzinosite del kursinio parasymo bukit geros parasykit i az...

Geros dienos
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif džiaugiuosi,kad daug neprirašėt,kad greitai perskaičiau smile.gif
Geras tūsas pas jus vakar buvo, o aš lūžau net negėrusi lotuliukas.gif
Vilte, net nežinau ką patart. Jis bijo ne pats įsimylėt,o kad tu neįsimylėtum. Man tai reiškia,kad jam nereikia nieko rimto su tavim,būtent su tavim. Skaudžiai skamba ir sunku sakyt,nes nepažystu jo ir galiu būt labai neteisi,labai labai. Tau geriau matyt,tik tau labai sunku tai matyt,nes esi įsimylėjusi tą žmogutį.
O man anksti ryte paskambino draugė,verkdama,pasikukčiodama,net išsigandau. Problema labai panaši į mano su žaviuoju,tik pas juos jau buvę ir labai nevykęs seksas ir santykiai truko apie du mėnesius, o dabar jis kaltina ją,kad su kita jam viskas ok,o su ja mat taip yra doh.gif Praverkė ji visą naktį, klausia kaip kalbėt,kaip jaustis,kai esi taip sudirbta,kad tu kalta dėl jo problemų,kad jam nesi.....Oi mergaitės, taip skaudu man dėl jos ir žinau,kad vyras kiaulė,nes nesprendžia savų bėdų, o eina nuo vienos prie kitos iki nesekmės ir vėl eina tolyn.....Brrr...šlykstu kaip. Atrodo, kad nuraminau, vakare dar nuvažiuosiu iki jos,dabar darbas,tik sunku susikaupt, vis mastau kaip ji,net į darbą nenuėjo.
Mergaitės,geros jums dienos,prirašiau čia visko.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 19 lapkričio 2007 - 09:30
Labas rytas fainuolytės! biggrin.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai Šikinyko dienos proga! lotuliukas.gif

user posted image

Laikas švęsti hihihi.gif
Atsakyti
Vilte console.gif
Žinau, kad neklausysi kitų patarimų šiuo metu... Bet tu verta daug geresnio vyro, o ne tokio, kuris dar vis kažko neapsiprendęs ir pan.. Dėl tavęs pačios linkiu suimti save į rankutes ir pradėti visiškai naują gyvenimą 4u.gif
Papildyta:

--
Skelbiu totalilzatorių biggrin.gif
Kaip manote kiek Mėlynakis ištemps manęs nepakalbinęs dar lotuliukas.gif Pasijungiau į online prieš pusvalandį - dar tyli biggrin.gif
Laimėtojos laukia prizas thumbup.gif
--

GV, ką tu veiki SM pirmą darbo dieną naujoje darbovietėje??? swoon.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 19 lapkričio 2007 - 09:52
Aciu mergaiciukes uz patarimus 4u.gif supratima...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Alio Alio Tiesiogiai GV iš savo darbo kabineto smile.gif

Apsižiūrėjau, susipažinau.. Įspūdžiai: kabinetas labai neblogas sakyčiau yahoo.gif
Direktorius- apie tik gerai ar nieko tongue.gif Turėsiu darbinę mašiną, bet su automatu doh.gif
Kažkokai nesąmonė- nemėgstu tokių. Koja savavališkai ieško sankabos smile.gif
Trumpai tiek. Pirmas įspūdis neblogas. Žiūrėsim ką turėsim toliau.

Eikit sau kokia proga.. Viskas grįždama namo pašoksiu iki pardės ir nupirksiu mielajam šiandienos šventės kaltininkui dovanėlę.. laugh.gif Ko tik žmogai neprisigalvoja.. Švenčia tualetų dieną doh.gif Ną, bet švęsti reikia gyvenimą ir jei tam gyvenime yra tokia diena atšvesiu ir ją.

Su švente laugh.gif Prašom sulčių. Darbo vietoj juk nepijokausim? laugh.gif Tikiuosi alergiškų citrusiniams nėra? mirksiukas.gif

user posted image

p.s. Vakar GV ne smigo kaip kad Abžortyė šneka. Tiesiog nuėjau ledo iki šaldytuvo. Grįžtu balius baigtas- muzika nebegroja, tortas suvalgytas, šampanas ir be ledų išgertas.. Netvarka vienu žodžiu laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 10:50)
Skelbiu totalilzatorių biggrin.gif

GV, ką tu veiki SM pirmą darbo dieną naujoje darbovietėje??? swoon.gif  lotuliukas.gif

Tavo mėlynakis raudonskruotis pakalbins tave po pietų laugh.gif
Bet iš manęs spėjikė fool.gif
Jei atspėsiu prizą perleisiu biggrin.gif

ką ką ... Dirbu darbe. Susipažįstu su aplinka. tongue.gif
Adaptuojuosi tongue.gif O kad tai padaryti būtų lengviau užėjau į svečius.. Bet tik trumpam mirksiukas.gif
Esu pati sau bosė- nereikia man kitų tongue.gif

Atsakyti