Labas rytas mergaitės

džiaugiuosi,kad daug neprirašėt,kad greitai perskaičiau
Geras tūsas pas jus vakar buvo, o aš lūžau net negėrusi
Vilte, net nežinau ką patart. Jis bijo ne pats įsimylėt,o kad tu neįsimylėtum. Man tai reiškia,kad jam nereikia nieko rimto su tavim,būtent su tavim. Skaudžiai skamba ir sunku sakyt,nes nepažystu jo ir galiu būt labai neteisi,labai labai. Tau geriau matyt,tik tau labai sunku tai matyt,nes esi įsimylėjusi tą žmogutį.
O man anksti ryte paskambino draugė,verkdama,pasikukčiodama,net išsigandau. Problema labai panaši į mano su žaviuoju,tik pas juos jau buvę ir labai nevykęs
seksas ir santykiai truko apie du mėnesius, o dabar jis kaltina ją,kad su kita jam viskas ok,o su ja mat taip yra

Praverkė ji visą naktį, klausia kaip kalbėt,kaip jaustis,kai esi taip sudirbta,kad tu kalta dėl jo problemų,kad jam nesi.....Oi mergaitės, taip skaudu man dėl jos ir žinau,kad vyras kiaulė,nes nesprendžia savų bėdų, o eina nuo vienos prie kitos iki nesekmės ir vėl eina tolyn.....Brrr...šlykstu kaip. Atrodo, kad nuraminau, vakare dar nuvažiuosiu iki jos,dabar darbas,tik sunku susikaupt, vis mastau kaip ji,net į darbą nenuėjo.
Mergaitės,geros jums dienos,prirašiau čia visko.....