Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

Aš jau turbūt einu miegoti unsure.gif man ryt ryte į darbą, tai visai protinga būtų. Sunku jus čia palikti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 21, 02:12)
Vakar kiek menu buvau darbo vietoj smile.gif
Tikriausiai maišai mane su DG. Ji vakar vietoj mokslų visą dieną valgė, juokėsi, miegojo.. aišku šiek tiek ir mokėsi laugh.gif
Darbas 7-16. Pokaičio nemiegu.. palauksiu kol baigsis bandomasis laikotarpis darbe laugh.gif

Bet tikrai būčiau galėjusi Abžorytes breketus atiduoti, kad miegojai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 21, 02:08)
Ei, mergyt.. bet tik pasirodė mėlynakis tau visi miegai išlakstė smile.gif netgi tapti Miss Kinija nebaisu laugh.gif

Ha ha ha biggrin.gif Su breketais tai gerai čia sumąstei thumbup.gif Reikės ir man paieškoti geresnių dalykų užstatui, nei savo galvą garantuoti lotuliukas.gif

Miegai neišsilakstė, tik fotkių man visokių siuntė, tai negalėjau pabėgti biggrin.gif Smalsumas nugalėjo biggrin.gif Bet dabar jau jam prisipažinau, kad ketinu dalyvauti Mis Kinijos rinkimuose, tai jau tuoj atsijungiu biggrin.gif

Ale man jis nepatiko šiandien iš tikro.
Sakau ką nuveikei per šį vakarą? Tai sako: dirbau dirbau dirbau, paskui susitikau su viena mergaite, paskui su pusbroliu ir viskas.

Tai ką reiškia susitikau su viena mergaite ir čatinu su manimi?
Kas per mergaitė čia dabar?
Nepatinka man jau jis biggrin.gif
Nenoriu jokių mergaičių schmoll.gif
Bet už atvirumą šaunuolis. Aš juk nepuolu sakyti, kad va penktadienį bare mane cieli 2 kabino biggrin.gif Tad dėl to dar pačatinsiu ir kitą dieną su juo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 21, 02:12)
Aš jau turbūt einu miegoti  unsure.gif  man ryt ryte į darbą, tai visai protinga būtų. Sunku jus čia palikti  biggrin.gif

Jei esi įsitikinusi, jog tai teisingas sprendimas eik.. bet ne visada protas yra geriausias draugas smile.gif
Labanakt.. jei paklausysi proto.

Jei pasirinksi GV ji tave pavaišins kokteiliuku laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Su kokia dar mergaite susitiko? Man nepatiktų toks atvirumas schmoll.gif bet ir neatvirumas nepatiktų g.gif reikia su jokiom mergaitėm nesusitikinėti ir viskas. Išvada.
Aš šnd su savo ex truputį rašinėjausi. Ne su tuo, kuris dėl manęs bludija, o su tuo dėl kurio aš vis pabludiju. Matau kaip žmogus kuriasi gražiai gyvenimą be manęs unsure.gif net susinervinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 21, 02:16)
Jei pasirinksi GV ji tave pavaišins kokteiliuku laugh.gif

Aš manau, kad taip greitai išgersiu kokteiliuką ir bėgsiu miegoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 21, 02:15)
Ha ha ha biggrin.gif Su breketais tai gerai čia sumąstei  thumbup.gif  Reikės ir man paieškoti geresnių dalykų užstatui, nei savo galvą garantuoti  lotuliukas.gif

Bet už atvirumą šaunuolis. Aš juk nepuolu sakyti, kad va penktadienį bare mane cieli 2 kabino biggrin.gif Tad dėl to dar pačatinsiu ir kitą dieną su juo laugh.gif

Pasiieškok. Sava gava nors kartais ir paveda, bet ji reikalinga nesvietiškai laugh.gif

Kažkaip man atrodo, kad visai fainas tas berniukas su mėlynom akim. Pačatink.. Pažinčių niekada nebūna per daug. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 20, 21:56)
Ei mergaite su nutysusia seile.. Tai ar ieškai alibabai žmonos? Na tam kur nuotrauką įbruko?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar jau siulaisi i nuotakas?

Oj galvoju tik trumpam nosi kystelsiu-bet uzsiskaiciau-daug priraset..pasigailekit man i darba ryt 5 val keltis doh.gif
Nu labanakt supermylimiausios mano-kas liudit-imkit balionu ir pralinksmekit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 21, 02:21)
Aš manau, kad taip greitai išgersiu kokteiliuką ir bėgsiu miegoti  ax.gif

Gudruolė. bet žinok ir aš nepėščia.. laugh.gif Daug kokteiliukų turiu priplakus laugh.gif

Atsakyti
Aj ne, GV, aš šiandien pabūsiu protingesne už tave lotuliukas.gif
Nujaučiu, kad neužmigsiu ilgai, bet ryt kai reikės keltis anksti bent nebus už ką savęs keikti biggrin.gif
Papildyta:
Labanaktis, Powerpuff bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 21, 02:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ar jau siulaisi i nuotakas?

laugh.gif
Apsergėk Dieve nuo babajų ax.gif Man jie visi įtartini, baisūs ir t.t.
Gal aš ribotų pažiūrų, bet nemėgstu Alibabų biggrin.gif
Tiesiog tikrinau ar tesi pažadus? laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 11 21, 02:27)
Nujaučiu, kad neužmigsiu ilgai, bet ryt kai reikės keltis anksti bent nebus už ką

Aš irgi tą patį nujaučiu. Todėl ir kabau čia laugh.gif
Su jumis geriau nei avis skaičiuot smile.gif
Atsakyti
Aš vis tik eisiu wink.gif
Labanaktis, GV. Abžoryt, jei tu dar čia ir tau labanaktis smile.gif
Atsakyti
Vykstu į sapnų karaliją mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 21 lapkričio 2007 - 01:41
Labas rytas visoms,

Vakar visą vakarą pražliumbiau, ar galite tuo patikėti? skaičiau knygą apie nuostabiai gražią meilę vyrui ir vaikui, susigraudinau ir kai užsivedžiau, nebegalėjau sustoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif dėl diedų jau seniai nebeverkiu, dėl problemų darbe susitvardau, o čia pakšt ir beskaitant knygą pratrūkau doh.gif doh.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 21, 00:09)
Kaip ir mes visos - pačios pačios smile.gif Pačios su savimi. Pačios su kompais, pačios su jumis. Na, melancholiška mano nuotaika, bet man būna smagu nieko nesuprasti ir atsiduoti nežiniai. Man smagu, kad aš nežinau kas bus rytoj, nesijaudinu ką virsiu - balandėlius ar šaltieną savo diedui. Nežinau, ką sutiksiu ir ką veiksiu. Nežinau, ko išmoksiu.

O dabar paskaičiau šituos žodžius ir vėls susigraudinau blush2.gif tokia ta mūsų Drugelis - pradingsta, tyli, o paskui kaip suskels ką biggrin.gif
Atsakyti