Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 21, 00:54)
Baik tu mergyt.. Čia drugelis tik pajuokavo  irnesakyk.gif
Tu net nustebtum pamačiusi kokia aš eilinė mergina... Net gal nesuprastum kodėl čia buvau gražia pavadinta.. Tikrai tikrai nesu gražesnė už visas kitas.. Turiu tik ilgus šviesius plaukus ir ryškias akis.. That's it..

Kuklumas mus puošia biggrin.gif
Abžoryte, kartok paskui mane - esu graži ir protinga. Neįtikėtinai graži ir neįtikėtinai protinga smartass.gif nail.gif Nepaprastas poveikis, aš visiems susipažindama nepamirštu pasakyti kad esu labai graži ir protinga. Ir po kurio laiko man sako "Bet tu TIKRAI labai graži ir protinga" laugh.gif

Labas rytas, sunkiai kėliausi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 21, 11:00)
Kuklumas mus puošia biggrin.gif
Abžoryte, kartok paskui mane - esu graži ir protinga. Neįtikėtinai graži ir neįtikėtinai protinga  smartass.gif  nail.gif Nepaprastas poveikis, aš visiems susipažindama nepamirštu pasakyti kad esu labai graži ir protinga. Ir po kurio laiko man sako "Bet tu TIKRAI labai graži ir protinga" laugh.gif

Labas rytas, sunkiai kėliausi..  biggrin.gif

labas rytas smile.gif

čia man būtų misija neįmanoma doh.gif biggrin.gif
o Abžorytei tikrai nereikia kuklintis wink.gif

ne Tu viena sunkiai kėleisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 21 lapkričio 2007 - 10:17

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 21, 09:05)
tokia ta mūsų Drugelis - pradingsta, tyli, o paskui kaip suskels ką  biggrin.gif

Tai aš gi dirrrbau, kontempliavau ir išminties sėmiausi iš darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 21, 10:00)
aš visiems susipažindama nepamirštu pasakyti kad esu labai graži ir protinga. Ir po kurio laiko man sako "Bet tu TIKRAI labai graži ir protinga" laugh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Drugeli, panaudosiu sita visa reikala ir as biggrin.gif Turetu suveikti!! tongue.gif

Crazy Sun, kaip tavo sveikatele? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 21 lapkričio 2007 - 10:18
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 11:17)
Crazy Sun, kaip tavo sveikatele? smile.gif

ačiū, kad klausi... 4u.gif šiandien dar blogiau (blogai bus dar kurį laiką doh.gif ), bet aš atlaikysiu kaip visad lotuliukas.gif

kaip Tiu laikais? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 21, 10:23)
ačiū, kad klausi...  4u.gif  šiandien dar blogiau (blogai bus dar kurį laiką  doh.gif  ), bet aš atlaikysiu kaip visad  lotuliukas.gif

kaip Tiu laikais? wink.gif

As tai puikiai!!! ax.gif ax.gif ax.gif
Biskiuka liudna, nes Tomukas siandien isvaziuoja i kaima, pas seneli..tai iki savaitgalio viena busiu namie. Rytoj pasiprasiau laisvos dienos darbe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 11:32)
As tai puikiai!!!  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Biskiuka liudna, nes Tomukas siandien isvaziuoja i kaima, pas seneli..tai iki savaitgalio viena busiu namie. Rytoj pasiprasiau laisvos dienos darbe  4u.gif

tai pailsėsi šiek tiek viena bigsmile.gif

aš apie laisvą penktadienį, bent jo popietę mąstau lotuliukas.gif
Atsakyti
Beja, vakar eglute pasipuosem biggrin.gif Tokia mazyte, bet labai smagu ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 21, 11:15)
Tai aš gi dirrrbau, kontempliavau ir išminties sėmiausi iš darbo biggrin.gif

vakar mane bliauti privertusioje knygoje perskaičiau: "Gyvenimas - tai žaidimas, kuriame žongliruoji penkiais kamuoliukais, tai darbas, šeima,sveikata, draugai ir principai. Vienintelis iš jų - darbas - kaip guminis kamuoliukas. Jei leisi jam nukristi, jis atšoks. Kiti kamuoliukai - stikliniai. Jei leisi nukristi nors vienam iš jų, jis bus nepataisomai sugadintas, įskeltas ar net sudaužytas".
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 21, 10:48)
Vienintelis iš jų - darbas - kaip guminis kamuoliukas. Jei leisi jam nukristi, jis atšoks. Kiti kamuoliukai - stikliniai. Jei leisi nukristi nors vienam iš jų, jis bus nepataisomai sugadintas, įskeltas ar net sudaužytas".

Ojei... Na, bet nesąžininga reikalauti iš žmogaus mokėti žongliruoti be praktikos. Kai esi paauglys, tyčia skaldai ir daužai viską, ypač šeimą. Atlaiko stiklinis kamuoliukas. O ir esu ne kartą žiauriai išdrėbus ir draugų, ir principų kamuoliukus. Dabar jau atsargesnė smile.gif
Atsakyti
Labas rytas gražuolės biggrin.gif
Aš šiandien įsijuosusi dirbu. Šis prieš šventinis laikotarpis pas mane labai jau aktyvus daug darbų uir dar mokslai spaudžia. unsure.gif
Geros dienos visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 21, 10:48)
vakar mane bliauti privertusioje knygoje perskaičiau: "Gyvenimas - tai žaidimas, kuriame žongliruoji penkiais kamuoliukais, tai darbas, šeima,sveikata, draugai ir principai. Vienintelis iš jų - darbas - kaip guminis kamuoliukas. Jei leisi jam nukristi, jis atšoks. Kiti kamuoliukai - stikliniai. Jei leisi nukristi nors vienam iš jų, jis bus nepataisomai sugadintas, įskeltas ar net sudaužytas".

Kas cia per knyga??????

As sita citata skaiciau pries kokius 4 metus smile.gif Turiu uzsirasusi, bet niekaip neatgaminu is kur as ja istraukiau
Atsakyti