QUOTE(*redele* @ 2007 06 26, 21:57)
Skaitau cia visu aprasymus apie ligos pozymius ir galvoju, kas cia pas mus per atvejis, neurologe sako, kad tai vandene, o echoskopuotoja issisaipe kai paklausiau, ar cia Hidrocefalija, tipo sake, kad ne, nebesuprantu tada, koki rysi turi sios ligos

Isvadoje tai kazkoks sindromas ivardintas (neiskaitau)

.
Musu skilveliai yra normalaus dydzio tik kiek per didelis tarpelis tarp ju, kuriame ir kaupiasi tas skystis ir dideles akytes, kartais islenda baltymas, galvyte normalaus dydzio, geriam Diakarba jau 4 men., tyremes pakartotinai, sake, kad tarpelis kiek sumazejo, taciau dar men. skyre vaistus, dabar ruosiames vel vaziuoti issitirti, o neurologe sako, kad vaistu daugiau nebeduosim ir paliksim taip kaip yra, man neramu, kad gydymas kaip ir nebaigtas lieka, gal kas turejote panasu atveji?
Dar neurologe sake, kad su sia liga zmones visa gyvenima nugyvena apie tai net nezinodami. Minejo, kad ateityje reikia informuoti gydytojus jei nutiktu kokia galvos trauma ar kankintu migrena ir pan.
Sveika.Mano vienam iš dvynių irgi buvo tarpas tarp skilvelių per didelis.Tai gėrėm kokius 4 mėn. diacarbą ir kas mėnesį echoskopavom. Tai tarpas pas mus nesumažėjo , o po kokių trijų echo stebėjimų vaistukus mums visai nutraukė.Mums paaiškino taip, kad tarpas nebesiplečia , vadinasi vandenukai nebesikaupia , vaikas normaliai vystosi , atlieka visus veiksmus pagal savo amžių tai vadinasi , kad viskas LIUks

.O jeigu vėliau bus problemų tai gydomos ir stebimos bus kitaip , nes pas mus maumenėlis jau užaugo ir echo nieko neberodo.Bet kol kas laikomės puikiai ir jokių didlelių galvų ar šiaip jokių užuominų , kad kas nors blogai kol kas nėra. Aš taip pat klausiau , kaip čia paliks traip kaip yra , tai man pasakė, kad bus protingesni vaikai

, o šiaip tai nenugasdino mūsų. Aišku jeigu neramu geriau ir su keliais gydytojais pasikonsultuoti , dėl šventos ramybės .