[quote=Rudaakė,2007 10 07, 00:41]
Ziuriu vaistus visai kitokius prirase:
furosemid - po trecdali karta dienoj tris dienas, paskui 3 ne, ir vel 3 d ir t.t
panangin - po trecdali 2 kart dienoj
Apziurejo gyd Maskolenkaite.
Sveika,
Nu as ne gydytoja ir mano vaikeliui itare hidrocefalija...bet kiek as zinau man teko gerti panangina, kai paauglysteje turejau sirdies ritmo sutrikimu, cia vitaminai sirdziai ir labai stiprus, man kai paaugliai buvo israsytas 1/ dienoje. Kaip kudikiui tokia doze manau arkliska.
Isvada man persasi, kad tu geriua bek dar pas kita gydytoja, juk nieko neprarasi... ir beje sitame puslapyje apie sia gydytoja ne mokie atsiliepimai.
Siandien mane konsultavo gydytoja telefonu is kliniku (del paskutinio vizito), sake kad nereikia maisyti dvieju dalyku hidrocefalijos sindromo ir jau isreikstos hidrocefalijos. Kas turi sindroma geria miksturele ir tai dar ne hidrocefalija ir geriam ja tam kad ji nesivystytu. O jau kai isreiksta hidrocefalija tada duoda gerti vaistukus.
Kiek teko dometis vaikuciai sirge isorine hidrocefalija, gydomi tikrai pasveiksta ir ju intelektualumas nenukencia, pazystu tu abiturientus sirgusius sia liga, kurie pabaige mokykla su pagyrimu. Taip, kad nereikia nusivilti ir svarbu veikti laiku.
O ir tiems kurie turi vidines hidrocefalijas, viska darant su gydytojais, sekasi irgi gerai, gal siek tiek sudetingiau yra ir rizika didesnė.
Papildyta:
atsiprasau uz klaidas savo tekstuose, cia viskas per ta skubejima
Papildyta:
gal del gydytojos ir klystu, bijau apsmeizti, nes neteko su tokia susidurti...bet pananginas?...suprantu kad reikia kalio, bet keistai... Glai but kad as en gydytoja ir neismanau