Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Dievaitė @ 2008 10 08, 12:32)
o kita vertus, mes patys per daug atsakomybės užkraunam gydytojam. norim iš jų daug, o iš savęs?
o jei būčiau neištūmusi? ką tada būčiau kaltunisi??? abejoju ar labiausiai save  blush2.gif [/i]

QUOTE(Dievaitė @ 2008 10 08, 12:56)
[i]tai va, bet kai kas blogo nutinka langviausia būna kaltintis kitus....

drinks_cheers.gif pritariu, kad ne visada reikia kaltinti kitus, t.y. gydytojus, bet reikia pripažinti, kad kartais per didelis pasitikėjimas gydytoju ir kainuoja vaiko gyvybę. Ką daryti tokiai mamytei, kuri jau vaikelį pernešioja 2 savaitėm, o gydytoja atsisako imtis kokių nors priemonių ir sako, kad reikia laukti? Ir kai paskui tas laukimas kainuoja vaiko gyvybę? Aišku ji gali kaltinti save, kad pasitikėjo gydytoja ir nieko nedarė, kad nesikreipė pagalbos į kitą gydytoją... Bet ar tokioj situacijoj daugiau kaltės netenka laiku nieko nepadariusiai gydytojai?? žodžiu tai diskusija be pabaigos...

man gyvenimas taip susiklostė, kad pirmo vaiko neteko gimdyti Mažeikiuose. Gimdymas buvo irgi sunkus, lygiai kaip ir dievaitei, vaikas buvo užstrigęs ir kad ir kiek jėgų dėjau, niekaip nepavykdavo išstumti, nors tuo metu tikrai galvojau tik apie vaiką ir nieką daugiau ir net negalvojau pasiduoti. gerai, kad šalia buvo patyręs gydytojas ir padėjo man savais patarimais, kaip keisti pozas, kad būtų lengviau stumti.. Dukrytė gimė sveika, bet su didele kefalogematoma ant galvytės ir šiek tiek pridususi. O aš pati iškart gavau pilną narkozę (man net neparodė dukrytės), nes reikėjo stabdyti kraujavimą ir siūti suplyšųsi gimdos kaklelį ir gimdos sieneles. Kartais pagalvoju, kaip tas mano gimdymas būtų pasibaigęs Mažeikiuose. Dabar laukiuosi antro ir labai norėčiau, antrą vaikelį gimdyti Mažeikiuose. Nebijau, nes yra gydytojų gimdymo skyruje, kuriais tikrai pasitikiu ir jų kompetencija net neabejoju. Ir labai tikiuos, kad D duos, šį vaikelį pagimdyti Mažeikiuose.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 10 06, 16:22)
O aš manau, kad nuo likimo nepabėgsi..................... 4u.gif

drinks_cheers.gif 100 procentu , o kas del isskyru tai nuo 6 men man ju irgi buvo atsirade, bet sake nieko tokio taip buna nesciosioms ir jokiu gydymu neskyre, paskui visa birzeli isvaiksciojau su tariamom isskyrom biggrin.gif doh.gif , o ten man jau vandenys begiojo doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dievaitė @ 2008 10 08, 11:32)
pritariu daugumai  drinks_cheers.gif
o kita vertus, mes patys per daug atsakomybės užkraunam gydytojam. norim iš jų daug, o iš savęs?
pati gimdžiau sunkiai, sūnelis įstrigo... pritrūkau jėgų, tikėjimo, suvokimo kuom tai gali baigtis. dabar, kai viskas gerai, galiu tik realiai apgalvot kas ir kaip.... ačiū D. kad visgi išstūmiau vaiką,atsipirkom tik mėlyna truputį įdubusia juosta aplink visą galvytę, kad nepasidaviau vienu momentu užplūdusiam aš nebegaliu, aš nieko nebenoriu. gėda, bet taip buvo. rėkiau pjaukit, o gydytoja aiškino, kad negali, vaikelis jau pakeliui, kad nebeišeis jo išimt , kad turiu stumt, nes kitaip sutraiškysiu jo galvytę.....
o jei būčiau neištūmusi? ką tada būčiau kaltunisi??? abejoju ar labiausiai save  blush2.gif

Ui kaip paskaiciau, tokiu minciu uzpludo doh.gif ypac paskutinis sakinys, viskas priklauso tik nuo musu
Atsakyti
Atrodo žmogau nž nieko, ne sergi atrodo kad aplink viskas irgi gražu ax.gif Bet kai pasiklausai tai šiurpas eina... kiekvienas atvėjis skirtingas.

Tai gyd irgi skirtingi man pvz patinka aiškiai ,tiesiai ,šviesiai su dak Graž., taip ir būdavo per 10 metų (2 vaikus pagimdžiau pas ją) nėr buvę problemų bigsmile.gif Ir toliau ją lankysiu . Kiek vienas renkasi pagal save (tik kad nelabai ko rinktis yr doh.gif )Bet skyr .,ved .,nori likt turbut 1 4u.gif

Tai va labai sunku pripažint kartais kad ir mes elgiamės neapgalvotai ,lengiau kitam sumest kaltę 4u.gif

Stiprybės mūsų neštukėm nestuke.gif wub.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2008 10 08, 13:50)
drinks_cheers.gif  100 procentu , o kas del isskyru tai nuo 6 men man ju irgi buvo atsirade, bet sake nieko tokio taip buna nesciosioms ir jokiu gydymu neskyre, paskui visa birzeli isvaiksciojau su tariamom isskyrom biggrin.gif  doh.gif , o ten man jau vandenys begiojo doh.gif  biggrin.gif

gerai, kad Gustui vandenų nepritrūko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 10 06, 11:42)
Aš irgi iš Plungės atsikrausčiau ir tebesu prisirašiusi pas Plungės gydytojus, nors nėščiosios įskaitai važinėju į Klaipėdą. Šiaip su kuo kalbėjausi iš gyvenančių Mažeikiuose tai nieko gero apie gydytojus (moterų) pasakyt negalėjo, jos čia tikrinasi tik eilinei metinei patikrai, o šiaip važinėja kas į Šiaulius, kas į Klaipėdą, kas į Kauną. Tikiuosi tau viskas bus gerai ir nesusidursi su jokiomis problemomis, gal tada gydytoja buvo ne kokios nuotaikos, bet tai nesuteikia jai teisės taip elgtis.
mano patarimas, jei turi galmybių gimdyk kur nors kitur tik ne Telšiuose ir ne mažeikiuose (Plungėje jau nebėra gimdymo namų).

Nu zinok nezinau su kuo kalbejai, bet tikrai didzioji dalis mazeikieciu i tokias tolybes nesitranko. As pati asmeniskai esu labai patenkinta Zulpiene ir Tamasauskiene. O i kitus miestus vazineja kaip as vadinu isponejusios mazeikietes. Gi ir tuose kituose miestuose nezinai ant kokio gyd. pataikysi.
O kas del gyd klaidu - kas nedirba tas ir neklysta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulyte: 09 spalio 2008 - 16:23
QUOTE(Ingulyte @ 2008 10 09, 17:17)
Nu zinok nezinau su kuo kalbejai, bet tikrai didzioji dalis mazeikieciu i tokias tolybes nesitranko. As pati asmeniskai esu labai patenkinta Zulpiene ir Tamasauskiene. O i kitus miestus vazineja kaip as vadinu isponejusios mazeikietes. Gi ir tuose kituose miestuose nezinai ant kokio gyd. pataikysi.
O kas del gyd klaidu - kas nedirba tas ir neklysta.

Che che che, anot tavęs aš jau geriau būsiu išponėjusi mažeikietė. Visur pasitaiko gydytojų klaidų, bandžiau Mažeikių gydytoja pasikliaut. bet nelabai sėkmingai. Todėl nelabai kvaršindama sau galvos, galėdama sau leist važinėti į KLpd taip ir darau. Asmeniškai jaučiuosi daug geriau ir saugiau, nemanau, kad gydytoją kurią pasirinkau Klpd galėtų man pasakyti jog reikia rinktis tarp nėštumo ar ligos (dar išgalvotos). Tikiu, jog ten jie labiau domisi naujovėm ir tobulėjimu.
Iš kitos pusės - esu jauna ir nežinau kokių ginekologinių negalavimų galiu turėt ateityje ir jei kas atsitiktų tai būtinai lankyčiausi pas tą pačią gydytoją kuri atlieka ir operacijas, oir jos užimamos pareigos leistų kokybiškesnių tyrimų ir tt.
Kaip ir minėjau anksčiau, kiekviena turim apsisprendimo teisę, mano patirtis Mžk nėra pati geriausia, bet tikiu jog daug moterų yra patenkintos.
Svarbiausia gerai ir užtikrintai jaustis, o tada jau ir gimdymas ne toks baisus atrodo smile.gif
nestuke.gif thumbup.gif nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 10 09, 18:24)
Che che che, anot tavęs aš jau geriau būsiu išponėjusi mažeikietė. Visur pasitaiko gydytojų klaidų, bandžiau Mažeikių gydytoja pasikliaut. bet nelabai sėkmingai. Todėl nelabai kvaršindama sau galvos, galėdama sau leist važinėti į KLpd taip ir darau. Asmeniškai jaučiuosi daug geriau ir saugiau, nemanau, kad gydytoją kurią pasirinkau Klpd galėtų man pasakyti jog reikia rinktis tarp nėštumo ar ligos (dar išgalvotos). Tikiu, jog ten jie labiau domisi naujovėm ir tobulėjimu.
Iš kitos pusės - esu jauna ir nežinau kokių ginekologinių negalavimų galiu turėt ateityje ir jei kas atsitiktų tai būtinai lankyčiausi pas tą pačią gydytoją kuri atlieka ir operacijas, oir jos užimamos pareigos leistų kokybiškesnių tyrimų ir tt.
Kaip ir minėjau anksčiau, kiekviena turim apsisprendimo teisę, mano patirtis Mžk nėra pati geriausia, bet tikiu jog daug moterų yra patenkintos.
Svarbiausia gerai ir užtikrintai jaustis, o tada jau ir gimdymas ne toks baisus atrodo smile.gif
nestuke.gif  thumbup.gif  nestuke.gif

Jokiu budu nenorejau izeisti tu kurios pasikliauja kitu miestu gyd., kiekvienam savo. Tiesiog mano nuomone ir Mazeikiu gimdymo skyriuj yra geru gyd. ir besidominciu naujovem ir tobulejimu.
Atsakyti
QUOTE(Kismida @ 2008 10 08, 15:47)
Atrodo žmogau nž nieko, ne sergi atrodo kad aplink viskas irgi gražu ax.gif Bet kai pasiklausai tai šiurpas eina... kiekvienas atvėjis skirtingas.

Tai gyd irgi skirtingi man pvz patinka aiškiai ,tiesiai ,šviesiai su dak Graž., taip ir būdavo per 10 metų (2 vaikus pagimdžiau pas ją) nėr buvę problemų bigsmile.gif Ir toliau ją lankysiu . Kiek vienas renkasi pagal save (tik kad nelabai ko rinktis yr doh.gif )Bet skyr .,ved .,nori likt turbut 1 4u.gif

Tai va labai sunku pripažint kartais kad ir mes elgiamės neapgalvotai ,lengiau kitam sumest kaltę 4u.gif

Stiprybės mūsų neštukėm nestuke.gif  wub.gif  nestuke.gif  4u.gif

Man tai ji irgi thumbup.gif neprasiau kad dalyvautu gimdyme, bet apziura esu patenkinta, man ir..patinka viskas tiesiai sviesiai, gal todel, kad pati tokia esu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Prisijungsiu ir aš prie jūsų, nors nesu nėštukė, bet reikia jūsų pagalbos šiek tiek ax.gif Esu tik keli mėnesiai mažeikietė, tai norėčiau susirasti geros gydytojos - ginekologės kontaktus, kad galėčiau privačiai apsilankyti. Gal kas galėtumėte pagelbėti šiuo klausimu?

Laukčiau į AŽ žinutės su telefonu, ar privačiai konsultuoja ir kokia daug maž orientacinė kaina... ax.gif

Dėkoju kas padėsite 4u.gif
Atsakyti
O jetus, man jau ant nosies gimdymas, nusprendziau nei su kuo nesitarti, pasitikiu keliomis gydytojomis, tai gal bent viena budes mano gimdymo metu ax.gif naivu is tikruju, bet manau Mazeikiuose bus dar geresne prieziura nei didmiestyje, nes as is gimdziusiu Klaipedoje girdejau, kad ten tikrai kaip konvejeryje doh.gif na bus matyti, bet i kita miesta nesiruosiu nestuke.gif nors tikrai ilgai apie tai galvojau g.gif
Atsakyti
Ir tokioje KLP ivyksta nelaimiu.... Vakar ar uzvakar viena plungiske isleke i KLP, atitruko placenta, kol eileje sulauke, vaikutis uzspringo.... Eile buvo didele, kadangi buvo daug nestuke.gif su problemomis tuo metu....
Dar KLP dabar labai siaucia auksinis stafilokokas, daug naujagimiu grizta is ten su ta auksine dovanele. Pries beveik 8 m ten gimdziau pirmaji- ta nakti pagimdeme 16 mamu, ir nelabai nuteikia girdimi garsai ilindus i gimdykla "ar jus greit?", "ar jau baiget?", o juk reikejo mane ir susiut, ir sutvarkyt..... Bet tada dar musu Plungeje tebebuvo gimdymo sk, ne daug kas is mandrumo vaziuodavo i Klp gimdyt, bet jau tada buvo kazkas baisaus. Gerai tas, kas gerai baigiasi.
Si karta liksiu Mazeikiuose, ir pasikliausiu viltimi, kad viskas bus gerai, nors jau sieksiu planinio CZ.
Atsakyti
nera cia taip ir blogai,o nelaimiu visur pasitaiko.man abu cezarius dare zulpiene,viskas buvo thumbup.gif ,gali tartis ir su ja.
Papildyta:
pati neseniai gimdziau,ir prieziura gera,ir siaip viskas buvo gerai.
Atsakyti