QUOTE(Dievaitė @ 2008 10 08, 12:32)
o kita vertus, mes patys per daug atsakomybės užkraunam gydytojam. norim iš jų daug, o iš savęs?
o jei būčiau neištūmusi? ką tada būčiau kaltunisi??? abejoju ar labiausiai save
[/i]
o jei būčiau neištūmusi? ką tada būčiau kaltunisi??? abejoju ar labiausiai save

QUOTE(Dievaitė @ 2008 10 08, 12:56)
[i]tai va, bet kai kas blogo nutinka langviausia būna kaltintis kitus....

man gyvenimas taip susiklostė, kad pirmo vaiko neteko gimdyti Mažeikiuose. Gimdymas buvo irgi sunkus, lygiai kaip ir dievaitei, vaikas buvo užstrigęs ir kad ir kiek jėgų dėjau, niekaip nepavykdavo išstumti, nors tuo metu tikrai galvojau tik apie vaiką ir nieką daugiau ir net negalvojau pasiduoti. gerai, kad šalia buvo patyręs gydytojas ir padėjo man savais patarimais, kaip keisti pozas, kad būtų lengviau stumti.. Dukrytė gimė sveika, bet su didele kefalogematoma ant galvytės ir šiek tiek pridususi. O aš pati iškart gavau pilną narkozę (man net neparodė dukrytės), nes reikėjo stabdyti kraujavimą ir siūti suplyšųsi gimdos kaklelį ir gimdos sieneles. Kartais pagalvoju, kaip tas mano gimdymas būtų pasibaigęs Mažeikiuose. Dabar laukiuosi antro ir labai norėčiau, antrą vaikelį gimdyti Mažeikiuose. Nebijau, nes yra gydytojų gimdymo skyruje, kuriais tikrai pasitikiu ir jų kompetencija net neabejoju. Ir labai tikiuos, kad D duos, šį vaikelį pagimdyti Mažeikiuose.