Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 05, 22:57)
KUR DINGO INGA83,GAL JAU REIKIA SVEIKINTI smile.gif  g.gif

Ingą šiandien paguldė į pataloginį.
kol kas veikla nebuvo prasidėjusi
laukia ir stebi
Atsakyti
Prisijungiu ir aš nestuke.gif bigsmile.gif Na, taip, kiekvienas atvejis individualus ir jeigu viskas gerai galima gymdyti ir ant pečiaus smile.gif ...ir kiekvienai mamai norisi vaika pamatyti gyva ir sveika thumbup.gif. aš savo pirmają merginą gimdžiau Kauno klinikose ir dabar vyksiu ten...kodėl?o todėl kad savo pirmo vaiko taip ir nepamačiau...jo mes laukėm ilgus metus, nekaip negalėjau pastoti, o kai pastojau jau būdama beveik 30, dėl vienos "labai geros gydytojos" T. priežiūros atsitiko nesivystantis nėštumas, po kurio pati vos likau gyva...kadangi vaikščiojau su mirusiu vaisiumi 5 savaitės...na, tikrai daug ką turių papasakoti bet nenoriu net prisiminti...dėkoju tik likimui ir Kauno medikams kad likau gyva ir esu mama...Juo labiau kad šiais laikais turime pasirinkimo laisvę ir kiekviena galime pasirinkti gymdymo įstaiga.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2008 11 10, 11:37)
Prisijungiu ir aš  nestuke.gif  bigsmile.gif Na, taip, kiekvienas atvejis individualus ir jeigu viskas gerai galima gymdyti ir ant pečiaus  smile.gif ...ir kiekvienai mamai norisi vaika pamatyti gyva ir sveika thumbup.gif. aš savo pirmają merginą gimdžiau Kauno klinikose ir dabar vyksiu ten...kodėl?o todėl kad savo pirmo vaiko taip ir nepamačiau...jo mes laukėm ilgus metus, nekaip negalėjau pastoti, o kai pastojau jau būdama beveik 30, dėl vienos "labai geros gydytojos" T. priežiūros atsitiko nesivystantis nėštumas, po kurio pati vos likau gyva...kadangi vaikščiojau su mirusiu vaisiumi 5 savaitės...na, tikrai daug ką turių papasakoti bet nenoriu net prisiminti...dėkoju tik likimui ir Kauno medikams kad likau gyva ir esu mama...Juo labiau kad šiais laikais turime pasirinkimo laisvę ir kiekviena galime pasirinkti gymdymo įstaiga.

unsure.gif 4u.gif

O tai šiaip nėštumo priežiūrai irgi lankaisi Kaune? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 11 10, 12:25)
unsure.gif  4u.gif

O tai šiaip nėštumo priežiūrai irgi lankaisi Kaune?  unsure.gif

Ne, mane prižiūri Stupakovienė iš Sveikata šeimai. Norėjau kaip ir su dukra kad prižiūrėtu Klaipėdoje, bet pasirodo nuo 2002 metu daug kas pasikeitė - ir daktarai, ir jų funkcijos (ne visi dabar gali prižiūrėti nėščias ir išleisti į dekretą).
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2008 11 10, 13:11)
Ne, mane prižiūri Stupakovienė iš Sveikata šeimai. Norėjau kaip ir su dukra kad prižiūrėtu Klaipėdoje, bet pasirodo nuo 2002 metu daug kas pasikeitė - ir daktarai, ir jų funkcijos (ne visi dabar gali prižiūrėti nėščias ir išleisti į dekretą).

Aišku smile.gif Lengvo nešiojimo Tau wub.gif
Atsakyti
nu jau stupakoviene man schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 10, 20:48)
nu jau stupakoviene man schmoll.gif  schmoll.gif

būtų keista kitokią nuomonę išgirst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 10, 20:48)
nu jau stupakoviene man schmoll.gif  schmoll.gif

o tai lygtai būtu koks geresnis pasirinkimas? g.gif blink.gif ypač iš vietinių...
Atsakyti
manau tikrai yra,drauge dabar pas ja lankosi,tai jau labai yra nusivylusi.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 11, 19:35)
manau tikrai yra,drauge dabar pas ja lankosi,tai jau labai yra nusivylusi.

kad ji tikpilvą pamatuot ir pasvert...
daugiau nieko...
Atsakyti
drinks_cheers.gif ,daugiau is jos tikrai nieko ir nesulauksi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 11 10, 13:53)
Aišku  smile.gif  Lengvo nešiojimo Tau  wub.gif

Ačiū ačiū thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti